פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

זה חוק עבודה בספרד, בלי קשר לכדורגל. ככה לפחות קראתי בהמון מקומות.
לא יגרעו את שחקני כדורגל מהחוק מן הסתם.
גם פיקה קיצץ בחצי הקיץ כדי לאפשר את הרישום של ממפיס וגרסיה. חצי, לא יותר. אני מאמין שהחוק אמיתי, למרות שאין לי בדיוק סעיף בחוקה להצביע עליו.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1518191179942219777
זה כמובן יכול להיות רק ניפוח חזה לקראת המו"מ, אבל בכל זאת נשמע די החלטי.

לא מאמין
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1518620722897334276

https://twitter.com/barcacentre/status/1518620148428689410

OblongRectangularIndianjackal-size_restricted

יש עצמות שתקועות כבר כל כך הרבה זמן בגרון שזה כבר ממש מכאיב להשתעל

G65h

בגדול משתמע מזה שסרג׳י יקבל שכר שמתאים לתפקיד שלו - שחקן מחליף ברוטציה.

אישית אני יכול להיות שמח מהעניין. זה נכון שעדיף מגן ימני על פני קשר מחלטר, אבל הנה, במשחקים האחרונים דסט נפצע הלוך ושוב, אלבס סוחב אי-נוחות שלא מאפשרת לו לשחק, וכך יוצא שיש לנו חלטורות כמו מינגסה או אראוחו כמגנים ימניים. אני כבר מעדיף שם את רוברטו, ולו בגלל שאם הבאפולו על המגרש אז שישחק בלם ולא יפקיר אותנו לחסדי הלנגלה.

במילים אחרות, אם בשבוע האחרון רוברטו היה כשיר, אז כל כמה שזה מצחיק את אייל, הוא היה פתרון לא רע בכלל למכת הפציעות בהגנה.

כמו כן, התפקוד של פרנקי לאחרונה כל כך ירוד, שאני בטוח שאם רוברטו היה זמין הוא היה מקבל הרכב על חשבון ההולנדי ונותן לו קצת לנוח וקצת לחשוב על תחרות.

זה לא שאני רוצה את רוברטו כקשר פותח, אבל בהנתן שריקי מחוק ופדרי פצוע, שניקו (המלך?) לא מספק את הסחורה ופרנקי ביכולת ירודה, אז רוברטו יכול לתת קצת עבודה, גם בקישור.

הוא לא קשר כל כך גרוע, הוא לא מגן ימני כל כך גרוע. הוא בינוני ואם הוא יקבל שכר ומעמד של שחקן בינוני אז שיישאר בשמחה.

Roberto’s new contract includes a 50% salary reduction. [cat radio]

קצת קשה לי להאמין שעד עכשיו הוא הרוויח 10 מיליון ברוטו בלבד. לא הגיוני שכר כל כך נמוך בתקופת ברטומיאו.

ממתי החוזה שלו?
מסתיים הקיץ הזה… כנראה משנת 2017?
יש מצב שמלכתחילה היה לו חוזה ״מקפח״ ובגלל זה היה לו קשה לבלוע את הקיצוץ?..

אתה בטוח שזה ברוטו?

החוזה הנוכחי מינואר 2018.
מה שמעניין שגם פה מופיעים אותם 50%. עוד חיזוק עקיף לקיימות החוק ההוא של ירידה עד 50% בשכר שלפורטה טען שקיים כשמסי עזב.

אייל ציטט את בארסהמניה שמצטטת את מונדודפורטיבו שהשכר שלו ירד ביותר מ 50%. הלכתי לחפש במונדו עצמו, שם כתוב בכותרת “יותר מ 50%” אבל בגוף הכתבה רשום 50%. לא ציינו את הסכומים, זה רק בבארסהמניה.

את מי שאלת? זה מה שכתבו בבארסהמניה שכאילו העתיקו ממונדו.
לדעתי זה השכר שלו נטו.

טוב… כבר ראינו שהם נוטים קצת ״להמציא״ או ״לדמיין״ תוכן…
תוהה אם תמצא סימוכין אחרים לסכומים האלה מלבד העורכים של העמוד.

מה שבטוח זה שכל הנחלים הולכים אל לאפורטה ולאפורטה איננו מלא. כולם כותבים ולאפורטה מכתיב. דרושה עיתונאות.

אגב, בכל מקום כתוב חוזה לשנה, ואף מקור לא מציין אופציה לשנה נוספת.
כשקיבל הצעה בסתיו, כתבו שהוא רצה חוזה ליותר משנה. התקפל לגמרי סרג’י.
לפי השמועות היו לו הצעות יותר טובות במקומות אחרים. מעניין אם זה נכון.

בכל מקרה, זאת עיסקה טובה לבארסה. שחקן מחליף ורסטילי עם משכורת של שחקן מחליף, לא יהיה טוב יילך בעוד שנה. לא ייתקע לנו בגרון כמו כמה אחרים.

באמת שווה לכם להשאיר אותו עוד שנה?אפילו עם הקיצוץ של ה50%.
מתי הוא שיחק פעם אחרונה בכלל?

לא זוכר…
הוא פצוע כבר כמה חודשים. מבטיח לך שאם היה כשיר היה מקבל דקות בשניים שלושה משחקים האחרונים.
כמו שאנחנו נראים, אפילו רוברטו עלול להחשב כשדרוג.
פאוליניו לעניים…

על כל פנים, אם השכר מתאים אז כן, שווה לנו להשאיר אותו לעוד שנה. הוא לא שחקן פציע לאורך הקריירה שלו. הוא לא יישב בחוץ גם בכל השנה הבאה.

הנה התשובה של המאניה -

ולפני שיקפצו עליי פה - לא, אני לא סומך על מה שהם כותבים באופן עיוור. וכן, הייתי שמח לעוד אישור ממקומות ומקורות אחרים/נוספים (@dmitrys ?).

אני לא ראיתי פרטים על החוזה של אובמיאנג. אני יודע שהוא הסכים לקצץ הרבה, ושהשנה הוא משחק על משכורת רעב ובשנה הבאה יקבל משכורת אמיתית, אבל לא ראיתי מספרים ת’כלס.
את ה 18M האלה ראיתי בכמה חשבונות טוויטר, אבל החלטתי לפלטר את זה כי זה לא נראה לי רציני.
אייל, אתה צריך להיזהר עם בארסהמניה. גם למספרים שהם הביאו מהחידוש של רוברטו אין סימוכין, גם לא במקור שהם כאילו מצטטים ממנו. רק אומר, לא רומז לכלום.

נזהר, ולכן רשמתי שזו התגובה שלהם לנושא, ולא הצגתי את זה כאמת רשמית ומוחלטת. ואחרי זה עוד רשמתי שאני לא סומך עליהם באופן עיוור ורוצה אימותים נוספים.

אל דאגה, רחוק היום שבו אאמין למה שנרשם שם בלי לפקפק. גם אם זה קשור לרוברטו, וחיובי.

אולי זה שייך לדיון הפילוסופיה, אבל אם תמצא משהו שאתה יכול להגיד עליו שהוא אמת רשמית ומוחלטת… אשמח לדעת מהו :stuck_out_tongue_winking_eye: