פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

לדעתי כן. עדיף לשפר את המצב הכלכלי ולחזק עמדות אחרות בזול, מלהמר על שחקן גדול בן 34.
הוא ידרוש בין 30 ל 40 מיליון לשנה ברוטו, חוזה ל 3 שנים. תוסיף לזה עמלת סוכן לא פראייר של פיני זהבי, ותשלום כלשהו לבאיירן. לא תוכל למכור אותו שנה לתום החוזה ולהחזיר חלק מההשקעה, אף אחד לא יקנה אותו בגיל 36.
זאת התחייבות ללפחות 150M. זה פשוט יקר מדי.
לוק דה יונג, ממפיס וברייטוויט כנראה לא יהיה פה בשנה הבאה. יהיו אובמיאנג, פאטי, טורס, ז’וטגלה. ימשיכו לחפש מציאות כמו אובמיאנג, אולי גם ימצאו.
אני יודע שפאטי פציע ואובמיאנג בן 33 גם הוא. אבל הם כבר פה, לא צריך להשקיע בהם סכומי עתק.

מצד אחד אני מסכים איתך אבל מצד שני אני מצטער, זה לא דרך חיים לנהל מועדון כדורגל ולאלתר כל הזמן ולסמוך על אובימיאנג. וזה אחת הסיבות שאני לא רוצה את לבה.

הדבר החיובי מהמשחקים נגד קאדיס ופרנפורט זה שהם מראים לנו שאי אפשר להמשיך כך. חיבים חיזוק התקפי .

מה שאני לא מבין בהתעניינות שלכם בלבה, זה למה דווקא חלוץ כשכבר יש לכם את אובה. יש לכם עמדות אחרות שצריך להתחזק בהם לפני שמתחזקים בחלוץ לדעתי.
אף אחד לא מבטיח שהוא יתאים לכם כמו שאובה התאים. לא מבין למה צריך למצוא מישהו על המשבצת שלו.

לפני החיזוק ההתקפי צריך חיזוק כלכלי. אפשר למשוך עם אובמיאנג עוד שנה או שנתיים.
אני רוצה לקוות שפאטי לא גמר את הקריירה. אפילו דמבלה הצליח לא להיפצע העונה אחרי 4 שנים בחוץ.
חייבים חיזוק התקפי, אבל לא חייבים כבר השנה.

9 הצלות היו ללדסמה. איך לא בועטים למסגרת?
אובמיאנג צעיר בשנה מלבנדובסקי. לא מבין למה הוא נחשב זקן ולבנדובסקי לא.

כי הוא כבר לא בן 22 וכמו שראית נגד קאדיס שהוא לא במגרש אנחנו לא בועטים למסגרת.

וצריך לזכור משהו אחד לגביו. הוא הפתעה אדירה. אבל שאני שומע שארסנל לא רק שיחררו אותו בקלות אלא גם הסכימו לשלם חלק מהמשכורת שלו זה די מפחיד אותי.

אחרי לנגלה אתה עובר לדמבלה אה. אני כבר עומד לשמוע שהוא קרע את הרצועה באימון עכשיו :joy:

שניהם באותו הגיל. יש לכם את ממפיס ואולי לוק דה יונג כמחליפים. בעמדת המגנים למשל אתם מחלטרים עם אלבס…

אווופס

אחת הסיבות שאני לא רוצה את לבה.

ממפיס צריך לחפש קבוצה חדשה.

בגדול, זה הבעיה בהתנהלות שלנו, שאנחנו מחלטרים בתור אסטרטגיה . מספיק עם האילותורים. אלבס אחד זה מספיק.

זה ממש בשוליים אבל סוארס חתיכת בנזיר ומהחלוצים הכי חזקים שאני זוכר. זה גם לא היה איזה אלמנט שולי במשחק שלו, שחקן סופר פיזי ואינטנסיבי שבמקרה גם סופר טכני אז זה פחות ניכר.

איפה שאתה כן צודק זה שכמעט ואין חלוצים שהצליחו בבארסה ללא מהירות מאז שאני רואה כדורגל, מאובמיאנג, דרך אטו (המאד לא טכני) ועד סביולה/קלייברט. החריג היחיד זה וייה, שגם הוא נהיה נורא ברגע שהתחיל להיות ממש נייח ומבוגר. זלאטן לדעתי, וזו דעת מיעוט יחסית, ממש לא היה כשלון כמו שעושים ממנו ברמה המקצועית, ואם לא היה מתכסח עם פפ גם ככל הנראה היה מצליח להשתלב הרבה יותר טוב בשיטה בעונתו השניה בזכות הטכניקה הבאמת עילאית שלו.

בדיון האלאנד - אני באמת לא רואה שיטה שבה הוא לא מסוגל להשתלב, מטיקי טאקה, דרך הכדורגל של קלופ ועד בונקר עם העפת כדורים למעלה. השאלה היחידה זה הבריאות.

לגבי דיון הגיל של לבנדובסקי - צריך לזכור שבאופן כללי, וגם במקרה של לבנדובסקי, 32 זה ה-29-30 החדש. כלומר זו רכישה בניחוח עידן הגלקטיקוס הראשון, וכנראה בסכום לא גלקטי בעליל ולטווח סביר. מסכים עם רוב ההערות על ההתאמה הסגנונית, אבל אני לא חושב שהגיל אמור להיות פקטור במצבה של בארסה, שפשוט אין לה אף שחקן בקליבר הזה בכל הסגל.

לא מהיר כמו האלאנד בסדר, אבל לא טכני כמו האלאנד ? לזלטאן יש טכניקה מהרמה הכי גבוהה, האלאנד רק יכול לחלום שיהיה לו חצי מהטכניקה של השוודי.
מעטים השחקנים בעולם שמשתווים מבחינת טכניקה לזלטאן, והאלאנד בכלל לא באיזור הזה.

לא לבנדובסקי ובטח שלא הולאנד הביאו גול כמו של זלאטן באייאקס. הקטע שהטכניקה שלו לא נפגעה למרות היותו גדול כבד ומגושם פשוט נדירה. עד עכשיו אני כואב שזלאטן - אחד השחקנים האהובים עלי ביותר בהיסטוריה - לא הצליח להשתלב בבארסה.

חלוץ ענק ברמה היסטורית, אדם מגניב בטירוף.

לא הסברתי את עצמי נכון. טכניקה כלומר היכולת לעבור באחד על אחד. היכולת לייצר מצב לבד בעזרת טכניקה אישית. אין ספק שמבחינת טאץ’ והשתלטויות הוא מדהים, אבל מבחינת יכולת לכדרר זה כבר שנים לא שם.

הגול שלו באיאקס לא רלוונטי בשום צורה. באותם שנים מסי לדעתי היה עוד בניואלס.

ספורט ומונדו אומרים שבארסה הגישה לסרג’י רוברטו הצעה חדשה, שכוללת שכר נמוך וחוזה לשנה, פלוס אופציה לעוד שנה שתלויה בכמות המשחקים שישחק.
נראה כמו דרך מנומסת להגיד לו תודה רבה ולא להתראות.

אני מחכה לראות את הסכומים שהציעו לו בגלל עניין אחר לגמרי.
לפורטה אמר בקיץ שאי אפשר היה לתת למסי פחות מ 50% ממה שהוא הרוויח קודם, בגלל חוקי התעסוקה בספרד. אני יודע שרוברטו מרוויח עכשיו הרבה, הוא הקפטן היחיד שלא קיצץ, אז מעניין אותי לדעת כמה הציעו לו כדי אולי להפריך את הטענה הזאת של לפורטה.

כמה הרבה הוא מרויח?

אין מקור אמין. לי רשום 20M ברוטו , על פי מארקה. כנראה זה כולל בונוסים, כך שאם יסתבר שההצעה החדשה קצת יותר נמוכה מחצי של זה, זה לא יסתור את הטענה של לפורטה.

https://twitter.com/angelgarciacg_/status/1517451495809105920

לאפורטה מדבר יותר מידי.

אני חושב שזה חוק מטופש. מבין שמנסים למנוע זנות, אבל שייבחנו כל מקרה לגופו. מה אם שחקן רוצה לתת עונת פרישה ומוכן להפחית ביותר מ50% את השכר — מדוע למנוע ממנו?

https://www.one.co.il/Article/408868.html

יש מקור לדבר הזה?

אני מכיר את המקור הזה בנתיים אין סימוכין לזה . מקור בודד שלא נחשב מאוד אמין. זה גם הסיבה שלא פרסמתי את זה פה.

2 סיבות:

1. כי אתה לעולם לא יכול לדעת אם זה באמת רצון השחקן או שמכריחים אותו למשל.

2. חלק מנושא השכר הוא גם כדי שקבוצות לא יעבדו על החוק עם תשלומים מהצד. אולי במקרה מסוים באמת שחקן היה מוכן לא לקבל שקל, אבל במקום אחר הוא יקבל טובות מהצד מחברת בת כלשהי כדי להחתים כוכב חדש למשל ואז פשוט אפשר לזרוק את כל מודל השכר לפח וזהו.

חוץ מזה, שזה לא נעשה בקטע של מסי רוצה לשחק בלי שכר. זה נעשה ממקום של ברסה התנהלה גרוע ומסי נדרש לקצץ ככה וכנראה שמתחת לשולחן הבטיחו לו את השכר בעתיד.
לא חושב שמסי רודף בצע או משהו, אבל בכל זאת מדובר בשחקן שעד אותו רגע קיבל 110 בעונה.