אם להאמין לעיתונאי הזה, אז בארסה מציעה פחות מחצי ממה שדמבלה דרש בהתחלה.
מותר לשנוא את דמבלה. הייתי בעד לזרוק אותו ליציאה מינואר, אבל צ’אבי לא מקשיב לי.
אבל השנאה שלי מגיעה מהעובדה שהוא עלה הון, קיבל משכורת עצומה , לא תרם כלום ועוזב בחינם. אם בסוף הוא לא עוזב, יורד במשכורת, ואשכרה משחק כדורגל, השנאה שלי תירד.
יש גם פימפומים על לבנדובסקי כל הזמן. הסוכן שלו היה בברצלונה, עכשיו במינכן. אין עדיין מו"מ בין הקבוצות. אבל זה נראה יותר רציני מסתם זבל למלא את הדפים.
יש גם פגישה עם הסוכן של גרימאלדו שבוע הבא, וחידוש של גאבי.
טקטיקה בסיסית של משא ומתן, אתה נכנס עם דרישות מוגזמות, הצד השני אומר שהוא לא מסכים לזה ואז אחרי שעשית את המוות יורד טיפה מהסכום, לכאורה אתה מראה שאתה מתגמש (וזה לא באמת להתגמש) נותן לאיזה לצד השני איזה שקר להציג לתקשורת . אתה בטח כבר מבין למה אני מתכון.
אם מחדשים לו את החוזה, זה יותר ממה שברצלונה הציעה לו בהתחלה ולמעשה יותר קרוב לסכום שהוא דרש. אין שום דרך אחרת לצייר את זה מלבד שהוא והסוכן שלו הצליחו. ולאפורטה בעידוד המהולל של צאבי נכשלו.
אם זה גם נכון, (לפני כמה ימים אחד החברים הקרובים שלו אמר שהוא חושב שדמבלה יחדש) לדעתי גם כל הספין על חוזה של פסז שמוכן אצלו בצד זה היה שקר.
אני לא מסוגל לעודד או להרגיש משהו כלפי השחקן הזה ולא משנה מה היכולת שלו. הוא מגעיל אותי.
זה לא “יורד טיפה”. זה יורד בחצי.
וסכום של 20M ברוטו לשחקן ברמתו זה כבר הגיוני. כשהוא דרש 43 זה לא היה הגיוני, ולפורטה סירב להמשיך במו"מ בצדק.
אין לי בעיה עם דמבלה אם יחתום תמורת שכר הולם , ישחק טוב ולא יעשה שטויות. מן הסתם יכל להרוויח יותר ב PSG או מקום עשיר אחר. אם יבחר בבארסה בסופו של דבר, זה יבטל את רוב הסלידה שלי ממנו.
אני מקווה שאלמני עדיין יעמוד על כך שחלק מהשכר של דמבלה יהיה תלוי במספר המשחקים שהוא ישחק.
זכרתי דרישה שלו של 43 מיליון בינואר.
אני מניח שה 20M קרוב יותר לדרישות שלו עכשיו, אז הוא ירד בחצי או קרוב לכך.
אני מניח ש 20M זה ברוטו, כי בכל מקום כתוב שהוא מסכים לרדת בשכר לעומת השכר הנוכחי (חוזה של ברטומיאו). הנוכחי לא מגיע ל 40 ברוטו.
מן הסתם זה לא כולל עמלת סוכן, מדובר על השכר של השחקן. גם לא כולל מענק חתימה אם יש כזה.
בדרך כלל העיתונאים אוהבים להכניס את המקסימום שהשחקן יכול להגיע, כדי להוציא לנו את העיניים. כך שאני מניח שהסכום כולל את כל הבונוסים.
חיפשתי קצת מידע על העיתונאי, ראיתי שהוא עיתונאי נחשב, אבל מתרכז בכדורגל הצרפתי.
אם אתה זוכר, דיברנו בעבר על חוזים עצומים של אומטיטי ופיאניץ’, שהתפרסמו במקורות אמינים.
דיברו על 16M לפיאניץ ו 18M לאומטיטי, ברוטו.
אז לא הגיוני שבארסה תציע לדמבלה 20 נטו, שזה כ 40 ברוטו. זה הרבה הרבה יותר מדי.
גם 20M ברוטו זה שכר מאוד גבוה. אם זה נכון, וקוטיניו וגריזמן לא יחזרו, דמבלה גם ככה יהיה המשתכר הגדול בקבוצה.
לפי הרשמים שלי, הוא מרוויח כרגע 24-27M ברוטו.
כל המספרים מראים שאם בארסה מציעה לו 20M , מדובר על ברוטו.
השאלה אם הוא שווה את זה. אני לא בטוח. צריך לראות כמה שכר בסיס ובמה מותנים הבונוסים. ברטומיאו אהב להנמיך סכומי בסיס כדי לא לצאת פראייר בתקשורת, אבל הבונוסים היו קלים מאוד להשגה.
אני תוהה אם להצביע על זה כביקורת על צ’אבי כן או לא, אבל הוא מתקשה לחתוך בבשר החי במטרה לעשות הפיכה במועדון. לא עם סרג’י, לא עם דמבלה, לא עם אלבה ולא עם פיקה. מצד אחד, חלק מהשחקנים בהחלט צריכים לעזוב לטובת המועדון, מצד שני חלקם אשכרה מחזירים את מלוא הקרדיט בחזרה.
האמון של צ’אבי בדמבלה גרם לו להיות שחקן מאוד משמעותי ברצף הניצחונות האחרון, כמו גם פיקה ואפילו אלבה. למרות זאת, אני מאוד מקווה בכל זאת שבארסה תשנה את פניה, כי לסגל הנוכחי יש תקרת זכוכית מאוד ברורה.
אני מאוד מאוכזב מצ’אבי. הוא לא יודע איך להעביר מסר ועל מי לשמור ועל מי לא. ברור שהקבוצה צריכה ריענון, ברור שיש שחקנים שהוכיחו את עצמם, אבל אסור לשכוח איך התנהגו. דמבלה, אלבה וסרג’י רוברטו הם שחקנים שאסור שישארו בעיקר מסיבות של נאמנות למועדון, לא רק מקצועיות.
הבעיה שלכם כרגע היא כסף.
בהתאם ליכולת הנוכחית ולסגל, אין ספק שדמבלה שחקן הרכב.
בהתחשב בכך שיעזוב בחינם, מה החלופות שלכם? איזה שחקן אגף אפשר להביא בחינם או בסכום נמוך במשכורת פחות או יותר כמו של דמבלה?
אם אתה מדבר על שמות ולא על יכולת, ובלי כסף, אז טרינקאו. הוא כנראה חוזר אלינו הקיץ מהשאלה.
ויש סיכוי קטן שאדאמה יישאר.
די ברור לי שאדאמה רחוק מאוד מהיכולת של דמבלה. זה יהיה חילוש רציני. על טרינקאו לא הספקתי לגבש דעה בשנה שעברה ולא עקבתי אחריו בכלל השנה.
יש גם סיכוי שלידס יורדת ליגה, ואז לראפיניה יש סעיף שחרור של 25M בלבד. דווחו בעבר שכבר יש הבנות איתו לגבי השכר.
ראפיניה יהיה יותר זול מדמבלה. אם אתה פורס את ה 25M שלו ל 5 שנים, זה יהיה פחות מהפער במשכורות.
גם בונוס החתימה ועמלת הסוכן במקרה של ראפיניה יהיו הרבה יותר קטנים. הסוכן של דמבלה מאוד גרידי.
אני לא יודע מה טרינקאו שווה. קומאן לא הצליח להוציא ממנו הרבה, אבל צ’אבי אולי יוכל. דמבלה מאוד לא יציב, ומאוד פציע. כשהוא טוב, הוא טוב, אבל זה לא קורה הרבה.
מאדאמה כבר התיאשתי.
זו בדיוק הנקודה.
אם הוא היה סופרסטאר אז אתה צודק שאי אפשר למצוא מישהו בפחות.
הוא לא שווה את הכסף ולא בטוח שאי אפשר למצוא שחקן ברמתו (בלי ההייפ שלו) שיעלה פחות.
זה שעכשיו אין לנו משהו יותר טוב ממנו זו בעיה אחרת אבל שלא קשורה לצורך בעונה הבאה.
באופן אישי, אני מודה שיש שינוי גישה אצל דמבלה גם מבחינה חברתית ובלקיחת אחריות מעבר לבחינה המקצועית (ששם אפשר להגיד שהוא משחק נטו בשביל החוזה הבא), דברים שלא היו עד לא מזמן.
אני מצטער, הרף שלי קצת יותר גבוה משלכם. איזה משחקים גדולים מול יריבות גדולות דמבלה נתן העונה? בכלל, הבנאדם עונה אחת לא עבר את רף ה10 שערים בליגה. פעם אחת. העונה יש לו שער אחד מסכן. על מה לעזאזל אנחנו נלחמים? זה השחקן ששווה את הסכום הזה? מצטער, גם טרינקאו ואדאמה יכולים לספק לי שער בעונה. זה לא שווה את המחיר. הייתי מחזיר את מלקולם בלי למצמץ על פניו.
יש לנו שחקנים שהשמצנו העונה. דפאיי שאני מאוד אוהב וחושב שמהספסל הוא שחקן שיכול לשנות דברים ולתת אופציות, הנוגח הטוב בעולם, אפילו בריט’וויט כבש יותר ממנו העונה. אפילו פאטי שפצוע רוב הזמן. כל אלה שכבשו יותר ממנו והביאו יותר נקודות ממנו, ועליו אנחנו מתאבדים?
אני לא מבין למה אתה מתעקש על 40 ברוטו.
אפילו PSG הציעו פחות, ובטוויט הבא של אותו עיתונאי רשום שדמבלה וסוכנו מבינים שבארסה לא תוכל להשוות את זה.
מדובר ב 20 ברוטו, לא 20 נטו.
וזה עדיין יהיה השכר הגבוה בקבוצה בהנחה שקוטיניו לא ימשיך.