פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

רישמי קוטיניו לאסטון וילה 20 מיליון ובמקרה שהוא ימכר תמורת מנת שוארמה ופחית קולה נקבל איזה חמישים אחוז מהמכירה…

https://twitter.com/barcacentre/status/1524816799094775809

שהיה לו בהצלחה. בסה"כ בחור חיובי שלא ניסה לאחוז בקרנות המזבח ועזב בצורה יפה…

שאלה לחברי הפורום/מנהלים.

האם לפרסם פה בצורה רגילה שמועות ודיוחים באינטרנט על העברות דוגמה לבה ובאיירן . או להמתין לדיוחים רשמיים?

עונת השמועות החלה. מסקרן אותי לדעת אם זה מעניין או חשוב בשבילכם.

אני לא מדבר רק בקשר ללבה אלא בכללי. כי יש על מה לרכל :slight_smile:

נראה כאילו זה מעבר לשמועות. הבן אדם לא מרוצה מההתנהלות של באיירן מולו ורוצה לעזוב. האם זה יהיה אלינו? לא יודע, נשמע שאנחנו צריכים למכור את פרנקי, טר שטגן, צ’אבי ואת הקאמפ נואו לפני שנרכוש מישהו. אבל להשאיר שחקן ממורמר לעונה אחרונה בחוזה זה ממש מפגר מצידם.

זה שהוא רוצה לעזוב זה ברור לכולם. אף אחד לא מכחיש את זה. אני גם לא חושב שהם ישאירו אותו בכח.

תהרגו אותי אבל אני לא מצליח להבין מה רע ללבנדובסקי בבאיירן. קבוצה איכותית, מאמן טוב (בגדול) וחממה מעולה ומקצועית. וגם אם נניח בא לו פרויקט אחר, שיחכה עוד שנה וכשהוא יהיה בחינם קבוצות ישימו עליו הרבה כסף במשכורת כי אין סכום העברה ע"ע הולאנד. מה הלחץ לברוח מהקבוצה המנוהלת הכי טוב ובפער בעולם הכדורגל?? ועוד לפריקינג בארסה שמחפשת את עצמה ולא תעמיד קבוצה תחרותית ברמה הגבוהה שנה הבאה לא משנה מה יקרה.

קראתי אתמול ציוץ שהמקורבים שלו מאמינים שבלה ליגה הוא יוכל לזכות בכדור הזהב.

מכיון שריאל תפוסה אולי זה הסיבה. אני גם חושב שהוא מיצה את עצמו שם.

סיבה נוספת שנראה לי באיירן מציעים לו חוזה קצר טווח.

לא יורד לעומקם של דברים ‘מיצה שם’. טוב לו שם, מקצועי לו שם, מי מחפש הרפתקאות אחרות במקום יציבות מקצועית וכלכלית? גם הלחץ לשבור חוזה לפני השנה האחרונה לא ברור לי. תבלע עוד שנה ואז תצא לאיפה שבא לך, זה לא שהוא חושב שעוד שנה הוא יהיה שווה כקליפת השום ולכן זה הזמן לקבל חוזה ענק וארוך.

עכשיו בארסה רוצה אותו, בעוד שנה לא בטוח שהיא תרצה.

אתה שוכח שברצלונה היא עיר שכל אחד היה רוצה לחיות בה, בניגוד למינכן האפורה. זה שדרוג לאיכות החיים של כל אחד.

תוסיף לזה את העובדה שהוא לא מרגיש מוערך בבאיירן, ורוצה לחפש הרפתקה אחרת לקראת סוף הקריירה ותקבל מעבר מאוד הגיוני.

רגע לא מבין. באיירן היא אפורה - נכון. אז למה כל שחקן רציני מעדיף לבוא בשנים האחרונות לבאיירן? בגלל שעיר יםה זה אקסטרה, אתה לא עושה שיקולים כאלו כשאתה בשיא הקריירה, אתה עושה שיקולים מקצועיים. פעם, בארסה הייתה גם מקצועית וגם עיר יפה - כל שחקן רצה לחתום בבארסה, היום זה עובדתית לא ככה.

לא מוערך בבאיירן? למה שלא יהיה מוערך שם אם הוא השחקן הכי חשוב במערך שם? וכמו שאמרתי, בארסה עכשיו רוצה לתת לו סכום x ועוד לשלם 40m העברה, שנה הבאה הוא ירוויח מזה שהוא חינם אלא אם כן הוא יודע דבר שאנחהו לא יודעים שחטץ משנה לא נותר לו מה למכור ואז הוא מיפל אותנו עם חוזה ל 3 שנים. מעריך שהוא מאמין שהוא יכול לתרום לעוד 3 שנים אז שיחכה עוד שנה. הוא רק ירוויח.

אם זה לא תרגיל לקבל חוזה משודרג מהם והוא לא תופס טרמפ עלינו…

אז אני חושב שמיצוי זה לא דעה שלי אלא עובדה.

תחשוב מנקודת המבט שלו הוא זכה בכל תואר אפשרי בבאיירן. הוא לא נהיה צעיר יותר, בליגה שם באיירן זוכה בלי מאמץ ובנוסף בשנים האחרונות באיירן כל הזמן מודחת באיזה חצי או רבע אלופות.

זה נקרא מיצוי…

כמובן שזה רק ספוקלציה אני לא פיני זהבי. :smile:

לא כי להיות בליגה האירופאית או לעוף בבתים בליגת האלופות זה יותר מרגש.

אני שאהיד של הניהול של באיירן. הסמל ליציבות ניהולית והגיון בכדורגל העולמי. אם באיירן לא נותנים לו חוזה חדש - הם יודעים מה שהם עושים. מפחיד אותי מאוד שאנחנו נופלים בבור הזה וזה מרגיש כמו הבור הבא בטח כשמוכרים את דה יונג ומחתימים את דמבלה כל תחושת הדה ז’ה וו של תקופת החושך חוזרת. הכדורגל חרא, מחתימים שחקנים לא משהו, מדכא.

אני לא זה שיכול לעודד אותך בבוקר זה.

אני רק יכול רק להוסיף שאלמיני נפגש אתמול עם הנשיא של אתלטי. יש תמונות וזה לא סתם שמועה. אלמייני אמר שזה לא קשור לגריזמן.

אז הספוקלציות אומרות שזה מוראטה. כך שתמיד יכול להיות יותר גרוע… עכשיו תחשוב בעד מי אתה:-(

בית אבות בארסה שלום איך אני יכול לעזור לך?

התעייפתי מכדורגל ושמעתי שיש לכם אחלה שמש

כן אדוני זה נכון וגם ים

ואם אתחרט?

אצלנו בבית אבות בארסה הדייר מחליט מתי לבוא ומתי ללכת בלי התחייבות

מה הקצ’

אין קצ’… אצלנו בבית אבות בארסה אף אחד לא רוצה לעזוב

הבנתי… ואיך האוכלוסיה?

יש אצלנו מלא הזבין ויש לנו מלא ונאביז

אז מה אין?

אין אצלנו איז רק הזבין ו-ואנאביז. את האיז אנחנו משתדלים למכור וכך אנחנו מחזיקים את עצמנו כלכלית.

נשמע ממש טוב

אני בעד לפרסם שמועות שנראות הגיוניות וממקורות יחסית אמינים. ככה אני משתדל לפלטר.
זה אומנם דיון פנטזיות, אבל אסור לזבל את הפורום בכל הנפצה של סאן, אס או תקשורת ישראלית.
אני גם משתדל לציין מקור.

לדעתי הוא רוצה קבוצה גדולה לכמה שיותר שנים. אם יסיים עוד שנה בבאיירן, סביר להניח שקבוצות גדולות לא ירצו שחקן בן 35 שדורש משכורת גבוהה. לכן הוא מציב תנאים - חוזה ל 3 שנים ומשכורת של כוכב.
לא קשור בכלל לכדורגל, אלא אך ורק כסף . אין לי איך להוכיח את זה, אני מסתמך על הדרישה הבלתי מתפשרת שלו לחוזה ל 3 שנים
אני מקווה מאוד שבארסה תוותר.

אוי ואבוי.
היה השבוע סקר קוראים בספורט או במונדו, כן או לא לשחקנים כאלה ואחרים.
מוראטה הגיע אחרון, 9% בעד , 91% נגד. האוהדים לא רוצים אותו, וגם אני שונא אותו.

הכלל הוא כזה:

אם תשאל אדמינים, אז רק מקורות אמינים
אם תשאל מנהלים, אז ללא מקורות ישראלים
ה"אס" שווה ל-ass, ה"סאן" - אוף אה ביץ’
ולהקשיב לפרשנויות של שקיא או של דסקל,
שקול ללהביא שמועות של פרימו, קללל

רק חסר שישכב עם הבת של פרז.
כנראה שפשוט אין לו גבולות אבל זה מאוד מבדר לראות אותו גדל בריאל ועובר לכל היריבות הכי מרות שלנו (ועוד העיף אותנו מחצי גמר האלופות במו רגליו ב2015).
אם רק היה שחקן טוב הוא כנראה היה השחקן הכי שנוא אי פעם על אוהדי ריאל. זה כמו שפיגו היה גם מסיים את הקריירה באספניול או משהו.

קצת אוף טופיק וכנראה גם דל"פ, אבל אני לא חושב שזה כזה נורא אם שחקן שהקבוצה שלך שמחה להיפטר ממנו עובר לקבוצה גדולה אחרת באותה מדינה, גם אם היא יריבה מושבעת. זה עבודה לכל דבר והשיקול של מגורים במדינה מוכרת אצל שחקנים בדרך כלל קריטי, בטח לכאלה עם משפחות וילדים. מקרים כמו של פיגו שהיה קפטן ושחקן חשוב שונים בתכלית.

נכון שלא אמות על זה שמוראטה ישחק בבארסה, אבל במקרה של מרקוס יורנטה למשל זה אפילו יותר מובן מבחינתי ואין לי שום כעס כלפיו.

אני לא חושב שצריך בכלל לשים את פיגו ומוראטה באותה נשימה. אבל אם כבר הכניסו את השם שלו. פיגו תקע סכין בגב לקהל שאהב והעריץ אותו את מוראטה ריאל ויתרה עליו. גם אם הוא היה שחקן כדורגל מעולה אז זה לא היה אותו דבר.

אני תמיד יזכור אותו לטובה בגלל הגול ביובה, תומס רונסארו לא…

מוראטה הוא יותר סביולה מלואיס פיגו. לא רצו אותו, זה משהו אחר.

אני דווקא חושב שעשו למוראטה עוול בקריירה והוא לא כזה נורא כמו שמציירים אותו. המספרים שלו לא כאלה רעים לחלוץ שכמעט תמיד היה מחליף, וגם יש לו רגעים של מאני טיים. בנבחרת אגב הוא מעולה מבחינת מספרים.

אם הוא מגיע המחליף אני בעד.

לא נסיתי להשוות. כמו שכתבתי ״אם רק היה שחקן טוב…״
הוא לא שחקן מספיק טוב, ובגלל זה זה לא כואב ולא נורא.
סתם משהו שהצחיק אותי, לא יודע אם יש תקדים לשחקן שגדל בריאל ושיחק באתלטיקו וברצלונה. (או לחלופין שחקן שגדל בברצלונה ושיחק בריאל ואספניול).