פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ג’זוס מתאים לכם בול ! הוא גם עבר הרצה בתוך השיטה תחת פפ, מגיע מבושל וקטלני מול השער, בגיל שבו כדורגלנים מגיעים לשיא ויכול לתרום 5 שנים בקלות, מאמין שירצה להגיע ולא רואה אותו מעדיף קבוצה אחרת על ברצלונה, בהנחה כמובן שההפרש בחוזה המוצע הוא לא גדול מדי. ויעלה פחות מפראן טורס הפרווה.

זה השחקן שהייתי רוצה לראות בראש רשימת הרכש אם אני אוהד ברצלונה. מקווה שההנלה שלכם תעדיף חלוץ אחר שיגיע בחינם.

לפי מה שאני הבנתי, יש לו נטייה להיפצע לפני כל חלון העברות.

אתם זוכרים שאמרתי שרומרו שיקם את המוניטין שלו? אני לוקח הכל בחזרה.

בדיוק. הוא כבר התחיל להיות צייד לייקים ולא עיתונאי רציני

image
ואני חשבתי שלא מוכרים חולצות עם שמות של שחקנים שלא חתמו בחנות הרשמית.
או שהתרגום לא נכון, או שרומרו יצא מהפסים.

לא הבנתי מה מונע לבוא ולבקש חולצה עם של רונאלדו (לדוגמה) כמו שאתה מבקש עם השם שלך?

בארסה אישרה לריקי ולמינגסה לשחק במשחק ידידות של נבחרת קטאלוניה.
המשחק יתקיים בזמן שבארסה תהיה בטור ראווה באוסטרליה. סימן די ברור ששניהם לא בתכניות לעונה הבאה.

אם הם מדפיסים מה שבא לך בחנות הרשמית, אז אני טעיתי.
הייתי בטוח שהם לא מדפיסים בכלל, וצריך ללכת לחנות אחרת.

האמת היא שמעולם לא הייתי בברצלונה וכפועל יוצא גם לא בחנות הרשמית אבל זכור לי הרבה תמונת ווידאו שאנשים יוצאים משם עם איזה הדפסים שהם רוצים.
מישהו הדפיס שם את ה5-0 על ריאל ומוריניו כמספר ואת התאריך במקום של השם.

רומארו טען שזהבי הגיע למשרדים של בארסה ולקח חולצה שם השם של לבה.

מצד שני עיתונאי פולני טוען שבאותו הזמן הוא בכלל היה בלונדון או פולין.

רומארו טוען שיש לו תצלום של זהבי עם החולצה יוצא מהמשרדים אבל הוא יחכה שהעסיקה תסגר מתוך כבוד למקור שלו ואז יפרסם אותה.

מאז הדיוח על פרנקי הוא פשוט לא מפסיק לקשקש ולחפש לייקים.

חבל כי היה לו תקופה טובה. בלשון עבר.

מדפיסים מה שבא לך. ולראייה - חולצת הילד המתלהב ששוכבת אצלי בארון עם “EYAL” והספרה 8.
או כל חולצה של אומטיטי.

בואו חברים, גם אם מדפיסים כל מה שבא לך אני לא רואה שחקן בקאליבר של לבא בא לחנות של בארסה להדפיס חולצות שכתוב עליהן EYAL והסיפרה 8.

או בכלל חולצות מוזמנות עם שם.
קודם שיחתום ואח״כ שיבוא לקבל אותן בחינם, לא ככה? אחרי הכל הוא יוריד במשכורת אז שלפחות יקבל טובות הנאה.

אבל איזה קטע אם זה כן היה קורה, אה?

:crazy_face:

אני מניח שאם זה נכון, זה נעשה לטובת שימוש בפעולה יחצ"נית כזו או אחרת. לא בשביל שללבנדובסקי יהיה מה ללבוש באימון הראשון שלו בברצלונה…

זה לכאורה רומז לתמונה המפורסמת שברגע שהעיסקה נסגרת העיסקה והשחקן מצטלם איתה ליחסי ציבור.

לרומרו לא אכפת כי במקרה הטוב מבחינתו אם העיסקה תסגר הוא יגיד שהוא צדק ובמקרה הכי גרוע מבחינתו עד שזה יתגלה הוא יקבל את תשומת הלב שלו אבל בטויטר האוהדים ישכחו לו את זה ורוב האוהדים שלא נמצאים בטויטר בכלל לא שמעו על זה.
כנראה שזה מה שבאמת אכפת לו תעבורה של קליקים וזהו.

טוב אז הפעם אחרונה באמת. ואז אחרונה ודי. מ-ע-כ-ש-י-ו. אחרונה מעודכן. אחרונה 19.5.22. אחרונה 19.5.22 חדש.

ספוילר אלרט: הם ידחו את ההצעה והוא ילך לצלסי או פסז. אני מאוד ישמח להיפטר ממנו.

סתם המצאה שלי : אולי בארסה מחכה לראות מה קורה עם ראפיניה של לידס.
ביום ראשון יש את המחזור האחרון בליגה האנגלית.
לידס כרגע מתחת לקו האדום, ואם תרד יהיה לו סעיף שחרור של 25M.
כבר דווח שיש סיכום עם השחקן, ובכל מקרה הסוכן שלו הוא דקו, כך שלא צפויות בעיות.
אם לידס יורדת ליגה, אולי בארסה תקשיח עמדות מול דמבלה, כי יש אלטרנטיבה. אם לידס נשארת, אולי דמבלה תקבל הצעה משופרת אחרונה בהחלט. לפחות עד ההצעה הבאמת אחרונה או אחת סופית אמיתית.

לא כזאת המצאה, מדברים על זה שמאז שהשמועות על בארסה עלו התפוקה של ראפיניה ירדה משמעותית. דיי נורה אדומה מבחינתי, מנגד אם זה יוביל לסוף הסאגה עם דמבלה אז אני מבסוט בגדול.

מעניין מה יקרה עם פרנקי…

אה, אז מישהו המציא את זה לפניי? הלך הפטנט.
לא קראתי בשום מקום שבארסה גוררת רגליים בגלל סעיף השחרור של ראפיניה. כל הדיווחים שקראתי הם שדמבלה וסוכניו גוררים רגליים.