הסיפור עליו זה שרפיניה גורר רגליים מקצועית בלידס כדי שירדו ויהיה לו סעיף נמוך.
אוי ואבוי לנו שחקן כזה. מה יהיה אם בעוד שנה בבארסה יציעו לו יותר כסף במקום אחר? ישים שערים עצמיים?
אני לא מאמין בסיפורים האלה. ראיתי אותו משחק גרוע באיזה משחק אקראי שיצא לי לראות, אבל כל לידס שיחקה איום.
מונדו מדווח שצ’אבי התחיל להודיע לשחקנים מסוימים שהם לא בתכניות.
ריקי ומינגסה כבר קיבלו את ההודעה. גם אומטיטי וברייטוייט. זה היה ברור גם ככה, לפי כמות הדקות שהם קיבלו מצ’אבי.
בנוסף, לנגלה לא יסע לאוסטרליה גם הוא, באישור של המועדון. סימן ברור שגם הוא לא בתכניות.
מונדו גם אומר שלוק ואדאמה יעזבו כי ההשאלה שלהם נגמרת ובארסה לא תנסה לחדש.
עד עכשיו אין הרבה הפתעות .
ידיעות סותרות לגבי העזיבות של דסט, פיאניץ’, טרינקאו, ממפיס ופרנקי. נחכה למשהו יותר מוחשי.
נטו רוצה לעזוב בעצמו כדי להיות שוער ראשון, אבל בארסה דורשת ממנו להביא הצעה עם כסף משמעותי, מה שלא הצליח לו בינואר.
בילד הגרמני וכמה מקורות נוספים אומרים שבארסה הגישה היום הצעה רשמית ראשונה על לבנדובסקי, והיא נדחתה.
לפי בילד, בארסה הציעה 32M, אבל באיירן רוצים 40. פער לא גדול.
באותו זמן, אוליבר קאהן בראיון שוב עם אמירות קשוחות נוסח “ללבנדובסקי יש חוזה עד 2023 והוא ימלא אותו.”
מרגיש לי שהוא ישחק אצלינו בשנה הבאה. כבר דווח שמבחינת תנאיו הכל כבר סגור, הוא הסכים לרדת בשכר כדי לקבל משכורת שפויה ורוצה רק ברצלונה. אני קראתי על 16M ברוטו שנתי.
בלי קשר,
בטח קראתם שאחד התנאים של הישארות של מבאפה בפאריז הוא מכירה של ניימאר והחתמה של דמבלה. אז עם כל הכבוד למאמצים של צ’אבי - שחרר.
איפה קראת את זה?
גם בציטוטים שהביאו בפורום השכן וגם באחד העיתונים הקטאלונים
הם בטח מצטטים את העיתונים הקטלונים וזה טיפשי להתיחס אליהם בתור מקור.
לא, הם מצטטים את הפורומים והעיתונאים שלהם. אם כבר, אז הקטאלונים העתיקו מהם ולא להיפך .
זה לא חדש השמועות של דמבלה ל psg, זה רק חיזוק נוסף. הם רוצים שחקנים צרפתים , ורק הם יכולים לשלם לו את מה שהוא דורש.
אבל עזוב את דמבלה, מה שמעניין כרגע זה לבנדובסקי.
אני מדבר על ניימאר…
לידס נשארת ליגה. ראפיניה יעלה הרבה כסף.
https://twitter.com/barcacentre/status/1528465587168493568
Mateu Alemany (general director): “Dembélé? He and his agents will know. I have my own personal opinion on this matter but it’s beside the point. There is no news on him, like for the last 6-7 months.”
צאבי לחץ צאבי קיבל. שיעוף לפסז ויפצע שם.
לחץ על מה?
הוא רומז למה שאני כתבתי פה. צאבי רצה להוריד אותו מהיציע ואיבדנו אפשרות של לחץ .
האם חלק קדמי שמכיל את השמות טורס, אובמיאנג, פאטי וניימאר זה משהו שאפשר לשקול בכלל?
פראן ואובמיאנג הוכיחו שהם לא יותר משחקני ספסל, ניימאר הוכיח שהוא בן זונה.
איך בדיוק זה מה שהם הוכיחו? יש לך רכש ינואר בהיסטוריה שתרמו כמוהם? פראן קיצוני שהגיע בינואר אחרי פציעה וכבש 7 גולים ובישל 6. אובה בכלל כבש 13 גולים. אם כבר הם הוכיחו משהו, בייחוד אובה זה שיש פוטנציאל ושהם שחקנים מעולים. בייחוד כרכשים של ינואר.
אפשר להגיד שהם צריכים תחרות, שהם יכולים להיות ברוטציה, אבל להגיד שהם נכשלו או שלא הוכיחו כלום…אלוהים, לפעמים אני לא מבין מה אתה מצפה.
ניימאר בן זונה. אבל הוא בנזונה מוכח מקצועית שמגיע כבר אחרי שהבין שאין כמו ברסה. יש מצב הייתי מחזיר אותו.
יש איזה מקצה חדש שלא שמעתי עליו? מקצה ינואר? אובמיאנג ופראן חמודים מאוד. לא שחקני הרכב בבארסה. לא אם בארסה רוצה להיות תחרותית.
שחקני ספסל=שחקני רוטציה. אתה לא חייב להתווכח בכוח
מסכים עם כל מילה עד המשפט האחרון.
אני רואה באובי פיתרון לטווח הקצר. כל עוד זה לא יגמר כמו העיסקאות של בריתטויט וכל מיני שחקנים זקנים שאי אפשר למכור אותם או לבטל את החוזה זה הצלחה. אני באמת חושב שזה מנותק מהציאות לקרוא לאובי כישלון . ליאור שוכח מה היה לפני אובי. לא הצלחנו לכבוש. בלי השערים שלו אני בספק אם אנחנו בכלל בין ארבעת הראשונים. ופראן חצי עונה ראשונה בלי הכנה . אני יצטרך הרבה יותר מלקרוא לזה כישלון.
כן, אבל תקן אותי אם אני טועה - ליאור לא קרא לו כישלון, אלא אוברייטד.
סוג של, כן. אם אתה מסתכל על מספרים, למשל, אז לא תשפוט שחקן על 4 חודשים בהשוואה לסטטיסטיקה של 8 חודשים. בנוסף, כששחקן מגיע לקבוצה רצה (רצה עקום, בזיגזג, ואחורה, אבל רצה), הרבה פעמים ההשתלבות שלו (חברתית, מקצועית, טקטית) פחות חלקה מאשר שחקן שמגיע בקיץ ויש זמן להכנה ובנייה. בטח בלחץ שהיה בברצלונה לפני חצי שנה של “חייבים להתחיל לנצח, עזבו שנייה את האיך, אחרת לא נגיע גם לקונפרנס”.
האם פראן טורס/אובמיאנג/אדאמה/אלבס ברמה מספיק טובה בכללי? אולי כן, אולי לא (אדאמה). בוא נדון. אבל כן צריך לשפוט אותם גם ביחס למתי שהגיעו (כמו שצריך לשפוט אותם גם ביחס לדברים אחרים).