הערעור של טבאס כזכור היה על עניין טכני.
בכל מקרה, בוסקטס או עוזב או מקבל קיצוץ גדול, ונראה מה עוד יבשלו בקיץ. עוד קיצוצי חוזים? עוד מכירות?
קצת כסף מזכיה בגביע?
אישית אני בעד למכור את דמבלה בשביל כל סכום מעל 40.
אם נצליח להעיף את ג’ורדי או לקצץ בחוזה שלו זה גם יעזור
אני מאוד סקפטי לגבי מסי. בעיקר בגלל היחסים בינו לבין לפורטה. אין שום סימן מצד מסי שהוא מוכן לשקול לחזור. לפורטה מתחנף, זה נכון, וכל הידיעות באות מהצד של עיתונאים אופטימיסטים .
גם הפייר פליי לא עוזר. גם אם בוסקטס יעזוב או יירד לחצי שכר, גם אם אלבה יקצץ עוד, נוכל להשתמש ב 40% מזה. קודם צריך לרשום את החוזה של גאבי, של באלדה ( לא בטוח לגבי אראוחו, אולי כבר אושר), ומה שיישאר לא יספיק לחוזה גדול כמו של מסי .
לאובמיאנג אולי יספיק
וויטור רוקה לדעתי יירשם כשחקן בארסה ב’ כמו פבלו טורה או גאבי בתחילת העונה, וישחק מדי פעם בקבוצה הראשונה. אני לא בונה עליו כמחליף ללבנדובסקי כבר מהתחלה, צריך גם את אובה.
בליגה הרביעית אין פייר פליי כי היא לא תחת טבאס, אז לא תהיה בעיה לרשום אותו.
אתה יודע שירדת נמוך מדי כשיש לך ליגה שלישית צפון וליגה שלישית דרום
האמת שזה קטע, באנגליה, גרמניה וצרפת הליגה השלישית עדיין לא מפוצלת
בספרד ואיטליה (שלכאורה טובות יותר מגרמניה וצרפת) דווקא כן (באיטליה אפילו מפוצלת לשלוש)
אפשר להוסיף עוד שמועות.
איניגו מרטינז כמעט סגור ושיש עניין גובר מאוד בגונדוגאן.
אובמיאנג יעשה צרות לצ’לסי כדי להשתחרר בחינם ולחתום על חוזה עם בארסה בשכר נמוך מאוד.
אומטיטי חידש את הקריירה באיטליה ומציע את עצמו כחיזוק לעונה הבאה. בארסה רוצה למכור אותו בכסף.
דסט ולנגלה לא יירכשו עד ידי טוטנהם ומילאן, יחזרו אלינו בקיץ ובארסה תתקע איתם ותנסה למכור. הם לא בתוכניות.
באחד העיתונים טענו שבארסה ירדה מרכישת מגן ימני כי לא מצאו אופציות טובות וזולות.
כמו כן, טוענים שאף חוזה שחודש לאחרונה לא אושר עדיין , לא רק גאבי. גם אראוחו, אלונסו ורוברטו לא אושרו, וזאת העדיפות הראשונה יחד עם החידוש של באלדה , לפני מסי וחיזוקים נוספים.
בלי להיכנס לפוליטיקה, אני בטוח ש 90% מהעם בשני הצדדים יודעים על המהפכה המשפטית בערך מה שאתה ראית מכל ההודעה שלי.
עכשיו אפשר לעשות קמפיין “רוברטו לפני מסי” בעיתונים מסוימים.