זה דברים מעל פפ.
לא נראה שהוא זה שחסם. העיקר שקנסלו יעזוב.
זה דברים מעל פפ.
לא נראה שהוא זה שחסם. העיקר שקנסלו יעזוב.
לא הייתי רציני בקטע על פפ.
בכל אופן, לא ברור כאמור מה עבר בראש של מי שחסם בסיטי.
אני מניח שזה קשור לאחוזי השתתפות בשכר ולאופציית הקנייה שהם קיוו שבאיירן תממש וידעו שברצלונה לא תוכל.
עבד להם מצוין.
צריך לנצל את זה טוב מאוד בסיטי הוא לא ימשיך ואחרי עונה חלשה לא יהיה אף אחד שיסכים לשלם את המחיר שהם דורשים…
ז’ואאו פליקס לא ימשיך בצ’לסי וחוזר לאתלטיקו שגם היא לא רוצה אותו.
בעבר היו לא מעט דיווחים שלפורטה אוהב אותו מאוד.
הוא אמנם עם חוזה עד 2027, אבל אתלטיקו בטח ינסו להיפטר ממנו, ואני מניח שיקושר אלינו במוקדם או במאוחר.
פבריציו היה מאוד החלטי בדיווח שפבאר של באיירן לא יחדש את החוזה שם.
יש לו חוזה עד 2024, באיירן בטוח ינסו למכור אותו, ואני חושב שבארסה תילך עליו ותנסה לכופף את באיירן במחיר.
אני מבין שמאז הכאפה מה 8-2 במקום לנסות להשתדרג אנחנו מנסים להיות החיקוי הזול של באיירן, מקבלים את כל העודפים… מרגיש באיירן אליאקספרס
פליקס באמת מיותר.
פאבר (שאני לא סובל כי הוא צרפתי ובעיקר בגלל הגול המטורף נגד ארגנטינה במונדיאל הקודם) וקאנסלו נראה לי רכשים טובים בעמדות שצריך ביחס לאפשרויות שלנו.
אגב, גם קימיך לא נראה לי נצרך.
יש לך דוגמאות לשחקנים שכן היית רוצה לראות והגיוניים בהתחשב במצב הכלכלי שעל כל קניית חלב לאזור הקפה צריך אישור של הליגה?
קימיש ופבאר הם לא העודפים של באיירן.
באיירן רוצים מאוד שהם ימשיכו.
כנ"ל היה לבנדובסקי.
אני לא עוקב אחרי כל הקבוצות בכל הליגות.
יותר קל לי להגיד מי לא הייתי מחתים מאשר מי כן.
את זובימנדי לא הייתי מחתים כי הוא חידש בסוסיידד השנה כשידע שבארסה מתעניינת. יותר חשוב לו שסוסיידד יקבלו הרבה כסף מאשר שלומה של בארסה. גם ראיונות שלו בסגנון כמה הוא אוהב את סוסיידד. ככה לא מתנהל שחקן שרוצה לבוא לבארסה.
קימיש שחקן מדהים, אבל לא הייתי מוציא עליו 80 מיליון. אם יהיה זמין תמורת 30-40 מיליון, זה סיפור אחר.
הייתי נותן לניקו גונזאלז צ’אנס.
מגן ימני - גם קאנסלו וגם פבאר היו מרשימים בעבר אבל לא עקבתי אחריהם. לא יודע מה היכולת שלהם עכשיו.
התרשמתי מארנו מארטינז של חירונה, לדעתי אופציה זולה וצעירה ששווה לנסות. אבל צ’אבי לא אוהב אותו לפי דיווחים.
קונדה יכול להשתפר הרבה בעמדת המגן הימני. זאת רק עונה ראשונה בעמדה שהוא לא כל כך אוהב, אז שיתרגל וישתפר איפה שהמאמן מציב אותו. אחרת מה אנחנו צריכים שחקן שמוכן לשחק רק איפה שבא לו?
אם בארסה תקבל אישור להוציא הרבה כסף, וויטור רוקה אכן תקווה גדולה כמו שמספרים לנו, שישקיעו בו. חלוץ מרכזי תמיד עולה הון, ואם אפשר לתפוס אחד נורמלי וצעיר ב 40-45 מיליון, חייבים ללכת על זה.
על פליקס כתבתי רק כי מתישהו ידברו עליו, לא כי אני רוצה אותו. הוא מספיק כשרוני, אבל יש לו בעיות התנהגות.
לא ירדת לסוף דעתי.
נמאס לי מהסיטואציה שאנחנו סוג ב. שחקנים מעדיפים את באיירן מאשר בארסה - פעם זה היה הפוך. שחקנים עזבו מריאל ובארסה לבאיירן כי זה הסדר הנכון מבחינת עוצמת קבוצה + פופולריות.
לבנדובסקי בא הרבה אחרי שיאו, קימיך עושה בעיות, ובגדול אנחנו לא מצליחים לסחוב אלינו שחקני על. רק ‘פוטנציאל’ לכאלו כמו ראפיניה וקונדה שלא בדיוק מתקרבים.
אני מבין שזו הסיטואציה הכלכלית, אבל מבאס. בארסה לא אמורה בכלל לריב על שחקנים לא רצויים בבאיירן.
אבל קימיש ופבאר מאוד רצוים בבאיירן.
פבאר מסרב לחתום על הארכת חוזה שבאיירן מציעה לו. איך הוא לא רצוי?
קימיש הוכרז כבלתי עביר על ידי באיירן. זה הוא עצמו שמהרהר על עזיבה בגלל כל הבלגן הניהולי שם.
גם לבנדובסקי באיירן רצו שימשיך, הוא עזב בגלל שרצה חוזה ארוך טווח שלא נתנו לו שם.
אלה לא שחקני סוג ב’ . גם ראפיניה וקונדה לא.
סוג ב’ אולי היו כריסטנסן שהיה שחקן מחליף בצ’לסי, מרכוס אלונסו, פראן, אריק, אדאמה, אובמיאנג.
אין לנו בהרכב הראשון כמעט שחקנים שלא היו נכנסים להרכב של כמה מהקבוצות הגדולות בעולם.
סליחה אבל באיירן תמיד היתה באותו דרג כמו ברצלונה או אולי אפילו יותר. לא יודע מאיפה הבאת את זה שהם היו פעם מתחתינו.
ואני יודע שזה לא פופלארי בפורום הזה, אבל נכון שהם פישלו השנה בענק וזה יכול לקרות, אבל מבחינתי עדין ההנהלה שלהם היא הכי טובה באירופה. ולפני שיקפצו עלי אם בוחנים אותם לפי זמן ולא רק לפי מה שקרה השנה (שנראה לי שעדיין אנחנו לא יודעים את כל הפרטים של מה שקרה שם)
רומרו טוען שהלה ליגה אמרו לאבא של מסי שהתוכנית תאושר.
נחיה ונראה.
העיתונאי ג׳רארד רומרו: “הסיכוי לקאמבק של מסי חזר ל-80 אחוז”.
“בארסה והלה ליגה עברו מחדש על התוכנית ונראה שהמספרים מתאזנים. בלה ליגה רוצים להעביר את זה לחברה חיצונית”.
“לאחר מכן הצפי הוא שיתנו את האור הירוק הסופי”.
“הלחץ של חורחה נובע מכך שבסעודיה אמרו שיש להם 15 יום להשיב על ההצעה”.
“בלה ליגה אמרו לחורחה לחכות עד יום שני”.
“המסר שהועבר לחורחה הוא שזה יקרה”.
“חורחה אמר ללה ליגה שמסי רוצה לחזור לברצלונה. מצד שני הוא כמובן לא רוצה להפסיד את ההזדמנות לחוזה הגדול בהיסטוריה”.
זה כל כך לא הגיוני.
מסי זה החלום הרטוב של כל קבוצה עם כסף. מה, הם לא יחכו לו 20 יום או חודש אם יהיה להם סיכוי עדיין?
גם אם הדד-ליין זה בולשיט, עצם ההצבה שלו היא הגיונית כניסיון לדחוק במסי.
לא יודע.
הליגה מתחילה בסוף אוגוסט.
אם היו מציבים לי אולטימטום שאני חייב להחליט עד ה 15 ליוני, כשכולם עוד בפגרה, כשעוד לא ראיתי מה למתחרים יש להציע, זה בבירור כדי להלחיץ אותי ולמנוע ממני החלטה נבונה.
אני אוטומטית פוסל אולטימטומים כאלה.
כמו שאני לא קונה אף פעם ב"מבצע רק להיום!" גם אם המחיר נראה לי טוב.
מישהו פה רצה מגן ימני?
האמת שזה לא מאוד מפתיע. שילמנו עליו 4M, הוא היה אמור להיות רשום בקבוצה הראשונה, אלמלא היו ממלאים את הפרטים בזמן.
לא משלמים 4M עבור שחקן בארסה ב’ , זה לא הגיוני, אז הוא כנראה היה מיועד מראש להיות מגן ימני מחליף.
תספר את זה להנריקה, דוגלאס ועוד כמה כוכבים דרום אמריקאים שהגיעו בסכומים האלו ו’כיכבו’ בבארסה ב’.
אתם עושים נאחס אני מתחיל לשמוע שמועות שהוא באמת יהיה המגן המחליף שנה הבאה…