גם פרסנדה וגם מארטינז זולים יותר. זה לא שקאנסלו המגן היחיד בשוק.
כן, יש מקרים כמו אובמיאנג או לואיס סוארז. מה שמשה רשם, השאלה עם אופצית קניה היא הכי טובה.
השאלה אם סיטי יסכימו, ואם קאנסלו ירצה סידור כזה. כבר יש לו ניסיון לא טוב בבאיירן.
אל תשכח שאם אני לא טועה השאלה זה יותר קל לרשום את השחקן כי הוא מגיע בחינם.
קאנסלו רוצה או לא? כמה אופציות יש לו?
לפי הדיווחים האחרונים קאנסלו ובארסה הגיעו לסיכום.
עכשיו זה ׳רק׳ בארסה מול סיטי ו׳רק׳ כפול עניין הרישום שלו בליגה.
מה אתם יודעים, בארסה מאניה כבר רשמו עליו #טיק
די מתבאס על העזיבה הזאת.
קסייה היה שחקן שקט עם מוסר עבודה והמון רצון להשתפר ולדעתי גם ראו את זה לקראת סוף העונה עם הכניסות שלו לרחבה ועם השיפור במעורבות שלו במשחק השוטף. לעד נזקוף לזכותו שער ניצחון דרמטי בפאקינג קלאסיקו שהבטיח לנו אליפות, אז לפחות מגיע לו הכבוד המינימלי.
תודה קסייה!
אחלה צ’אבי שבעולם - מבטל לחלוטין את ניקו וקסייה ומשאיר לנו את גאבי, פדרי, גנדואן ופרנקי קשרים פותחים יחידים במערך האהוב עליו כדי להיטחן עד דק העונה, רומאו אשכרה האופציה היחידה שלנו למחליף. גם אם היינו ביקום מקביל שיש לנו כסף וברנרדו סילבה היה מגיע - מי מבין החמישה היה מסכים לרדת לספסל? אין שום היגיון בהחלטות של צ’אבי, אני באמת מתקשה להבין איך הוא רואה את ניהול הסגל.
בהינתן ניהול סגל בריא, 5 קשרים על 3-4 עמדות, כששאריות הזמן יחולקו לכל מיני פרמינים למטרות פיתוח, זה לא רע בכלל.
רק שכמו שכתבת - ניהול סגל בריא זה כנראה לא המצב. והסיבה היחידה שאין לנו עוד שחקני רכש בחלק הזה של המגרש היא כסף, ולא חלילה רצון לקידום צעירים.
הסגל שלנו נכון להיום, בהנחה ולנגלה ודסט עוזבים, אבדה יישאר ורוקה לא יגיע:
טר שטגן (אינייאקי פנייה),
קונדה (סרג’י), אראוחו (איניגו), כריסטיאנסן (אריק), באלדה (אלונסו),
גנדואן ופרנקי (רומאו),
גאבי, פדרי,
ראפינייה (פראן), לבאנדובסקי, פאטי (אבדה).
שכחתי שבכל הנוגע לקישור יש לנו עוד אופציות אטרקטיביות - סרג’י ואלונסו הכלבויניקים וכמובן אריק הניסוי המהפכני של צ’אבי בקישור האחורי. בהצלחה לנו.
וכמובן שנמשיך לשחוק את לבה בגיל 35 בתור החלוץ היחיד.
אז עד כמה הסגל הזה יותר טוב מהעונה שעברה?
כן, אבל זו לא נקודת המבט הנכונה. השיפוט צריך להיות של הסגל ב-1 לספטמבר, לא עכשיו. אתה לא יכול להשוות סגל של אמצע חלון לסגל שבסופו.
לא מאמין שזה כל הסגל של עונת 23/24, אבל קודם שנצליח לרשום את אלו שכבר כן פה.
כל הכבוד לקסיייה , אבל אתה מסתכל יותר מידי בעינים ורודות עליו. לא התאים לברצלונה. גם פאוליניו ידע לעשות כניסות לרחבה בזמנו זה לא סתר את זה שהוא לא שחקן של ברצלונה.
צאבי ישחוק את פדרי וגאבי בלי קשר לכלום . תשים לו 1000 קסיה בסגל והוא ישחוק אותם ללא הפסקה בלי קשר.
אכן קסייה מגיע כבוד והערכה. אבל בתור שחקן לא היה מתאים לנו. מאחל לו הצלחה שם
סשה, אתה קצת מציג את זה כמו מערך של 4-4-3 (שלא קיים כמובן). זה טיפה יותר דינאמי מזה, ואני חושב שפרמין עשוי לראות דקות. בניגוד לטורה ופוץ’ שבכל שלב (גם בקדם עונה) לא ספרו אותם, נראה לי שעוד נראה אותו משחק.
אני לא בלחץ לעוד קשרים כמו שאני בלחץ למגנים איכותיים. אולי לא אוהבים את האופי של קנסלו, אבל חוץ מהיותו מגן ימני טוב אובייקטיבית, החרא הפורטוגלי יודע לשחק בשמאל וגם כווינגר ואפילו לא רע (בניגוד לתיאורית הכלבויניק של דן שלרוב נכונה). הוא יכול למלא לנו הרבה חורים.
קסייה באמת היה מקצוען, והוא מקצוען גם בעזיבה שלו. הוא אולי עזר לנו לא מעט, אבל לרוב הוא לא באמת התאים למשחק שלנו. לפחות הצלחנו לעשות רווח נקי על שחקן לראשונה מאז ניימאר.
הוא לא מגיע בחינם גם בהשאלה, תהיה בטוח.
לא חושב שיותר קל לרשום שחקן מושאל. אם נניח דמי השאלה יהיו 10M זה אמור להיות דומה לרשימה של שחקן שעלה 40M עם חוזה ל 4 שנים. זה אותו הפסד של 10M בשנה בספרים. אבל זה ההיגיון שלי, לא יודע מה החוקים של הליגה.
לפי הספירה של סאשה, יש לנו כרגע 20 שחקני סגל. זה לא מספיק, צריך 22 או לתת דקות לפרמין או ליאמאל.
צ’אבי כבר אמר וביצע בשנה שעברה , שסרג’י הוא קשר. הוא גם אמר במפורש שצריך מגן ימני. לכן יש לנו 6 קשרים, חסר מגן ימני ועוד שחקן אחד לפחות.
השחקן הנוסף צ’אבי רוצה קיצוני במקום דמבלה ואת זה אני לא מבין. חסר מחליף ללבנדובסקי. הוא כבר נרכש, השכר שלו נמוך, מדוע לא מביאים אותו? בשכר נמוך לא צריכה להיות בעיה ברישום
העניין המרכזי שמטריד אותי לגבי הסגל זה שהפער בין ההרכב הפותח לספסל עדיין עצום.
יש לנו 11 שחקני הרכב - טר שטגן, באלדה, אראוחו, קונדה, כריסטיאנסן, פרנקי, גנדואן (בהנחה מושכלת שהוא ישתלב מהר וטוב), גאבי (סליחה ליאור) ופדרי, ראפינייה ולבה.
מבחינת המחליפים:
בהגנה יש לנו את איניגו שמבחינתי עדיין בסימן שאלה עד שנראה אותו משחק, ובנוסף אליו את אותם המחליפים מהעונה שעברה וכולנו יודעים מה האיכות שלהם.
בקישור אנחנו עם עוד סימן שאלה אחד - רומאו.
בהתקפה יש את פאטי ופראן שעדיין צריכים להוכיח את עצמם ומבחינתי בעיקר פאטי חייב לעשות את קפיצת המדרגה ולקבל המשכיות מצ’אבי. חוץ משניהם אני מניח שבעיקר נסתמך על לאמין ועם כל הציפיות ממנו הוא עדיין ילד.
בקיצור המון סימני שאלה בהתקפה ובספסל, חובת הוכחה על כמה שאיכזבו העונה, הגנה שעדיין תישאר רעועה כל עוד אין לנו מגנים חוץ מבאלדה. וכל זה עם מאמן שלימד אותנו כמה הוא אוהב לשחוק את 11 הפותחים שלו. אני באמת מקווה שהעונה זה יהיה אחרת מהבחינה הזאת.
אותי מדאיגה מאוד ההגנה שמצטיירת כאן…
קונדה לא מגן, סרג’י לא מגן, אלונסו לא מגן ובאלדה לא מגן פותח. זו פשוט הזיה. קונדה ואלונסו צריכים להצטרף למצבת הבלמים (ואז יש לנו אריק אחד וסרג’י אחד מיותרים) ולבארסה אין שום זכות קניה אם היא לא רוכשת או מצמיחה או קוסמת לנו 3 מגינים.
זה פשוט חרא של ניהול סגל להתחיל עונה עם מגן טבעי אחד בן 19. פשוט הזיה. ביזיון. זוועה. אין לי מספיק מילות תואר לתאר את המחדל המתגלגל הזה. ככה לא בונים קבוצה שיכולה להיות תחרותית בשום צורה.
לא סולח ולא שוכח
בדיוק בגלל זה אובייקטיבית קנסלו כן מתאים למה שאנחנו צריכים. אני לא חושב שהוא יריב עם צ’אבי על דקות במצב הזה. יותר סביר שהוא יטחן כפי שלא טחן מאז ולנסיה.
#התחלנו
מעבר לזה שבטח נצא קרחים מכאן ומכאן, הרבה יותר נצטרך קאנסלו מסילבה. לא מבין למה להעדיף את השני.
דווקא אני לא בטוח במידת ההתאמה של קאנסלו. הוא לא באמת מגן, פשוט כי הוא לא עושה באמת הגנה.
אם הוא יבוא, מה שמתבקש זה שתעברו לשלושה בהגנה, כשקאנסלו הוא ווינגבאק ותמיד יש את אראוחו/קונדה שיוכלו לחפות על הבעיות שהוא יוצר בהגנה. ואחרי העזיבה של דמבלה זה אפילו די מתאים ועם הלימה לבעיה באגף שמאל. קאנסלו ובאלדה על הקווים, קונדה, אראוחו, כריסטנסן במרכז ההגנה. ברביעיית הגנה אני לא חושב שיש לו דרך להיות יעיל עבורכם. הסיפור איתו הוא מעבר לבעיות התנהגות. כדי להרכיב אותו צריך לקחת בחשבון את הטריידאוף וזו אחת הסיבות שיובנטוס לא רצתה בו, ושפפ היה מוכן להפחית לו בדקות ולמה באיירן גם לא מיקסמה לו דקות.
טוטנהם רכשו עכשיו בלם בהרבה מאוד כסף, בין 40 ל 50 מיליון.
אני לא יודע מה מצב הבלמים שלהם, אבל מסתבר שיש להם כסף, והם בכל זאת לא הלכו על לנגלה.
הוא סירב לסעודים, אנחנו די תקועים איתו.
מדובר בקשר התקפי, בן 16 (17 בספטמבר).
מעניין לאן יגיע, ומה יהיה איתו בכללי.
ועוד יום, עוד דיווח על פרסנדה -
אני מפספס משהו או שקסייה עובר לליגה שנייה בסעודיה?
צ׳אבי לקסייה: ״אתה לא תשחק העונה אחינו. יש לנו כבר מגן ימיני בכיר בסגל״
קסייה: ״אבל אני בכלל משחק בק…״
צ׳אבי: ״בקקי. נכון. אמרתי לך כבר שלא תראה דשא. תודה על הכול.״
קסייה: ״אני רוצה להישאר ול…״
צ׳אבי: ״ולנקות את המלתחות בסוף משחק? כבר יש לנו עובדי ניקיון, מתנצל.״
קסייה: ״טוב, ביי אחי.״
צ׳אבי: ״ביי טורה. תודה על שירותך, שמחתי להכיר.״
נראה לי מתמצת את כל האירוע