פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אף אחד לא יתגעגע לדמבלה. זה מגוחך. 6 עונות הבנאדם לא עשה כלום למה בדיוק אנחנו אמורים להתגעגע?

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1687010016174252032

עכשיו תראו איך סיטי תאנוס אותנו…

ומה שמדהים שפה סיטי היא במעמד החלש קנסלו זה במידה מסוימת “הדסט” שלהם ( מדבר על זה שפפ והוא לא מסתדרים) אבל עדיין אני בטוח שהם יצאו למעלה במשא ומתן.

כרגע קאנסלו רלוונטי כמו הלאנד ואמבפה. לא יודע מה קורה עם הרישום של באלדה, אראוחו, גאבי ושות’, אז קאנסלו? כל עוד זה לא משתנה, לא רלוונטי מה סיטי תדרוש או לא תדרוש.

וביום שקאנסלו יגיע לשיחה רשמית עם גופיה של הבולס, יהיה אפשר לעשות איזושהי השוואה בינו לבין דסט.

קאנסלו זה לא דסט.
אם סיטי יירדו בדרישות שלהם, חצי אירופה תרצה אותו.
לדסט אין הצעות גם כשבארסה מוכנה לשחרר חינם.

לא התכונתי ליכולת המקצועית שלו כי מין הסתם הוא הרבה טוב מדסט אבל הוא שחקן מצורע שם כי הוא ופפ לא מסתדרים ובנוסף הוא לא הצליח בבאיירן והם לא רוצים אותו.

זה אמור לעבוד לטובתנו במשא ומתן מולם.

סתם שתדעו, המצב אחלה -

הנה אפילו באופן סימלי לא היה מחווה של רצון טוב . המועדון הזה בדיחה.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1687090821885992960

אני גם מניח שזה לא באמת 25 זה 12.5 אחרי מיסים.

אל תדאג, כל הכסף יספיק כדי להביא את קאנסלו. אחרי שנרשום את אראוחו, גאבי, באלדה, אלונסו, גונדואן, רוברטו, איניגו ורומאו. שלא לדבר על רוקה, חס וחלילה.

וגם אותו, מסתבר -

וצ’אבי עוד מפנטז על ברנרדו סילבה.

https://twitter.com/polballus/status/1687111263502163970

אולי הפעם זה ילך…

לא מתאים לברצלונה אבל חבל לי שזה נגמר בצורה טיפה מרירה איתו . הוא נראה לי בחור טוב ומקצוען. מאחל לו בהצלחה.

מסכים, וזה גם משאיר אותנו עם 5 קשרים (אלא אם צ’אבי יחליט לתת לאיזה פרמין הזדמנות, פעם בעשור) על 3-4 עמדות, עם שיטת ניהול סגל של “אתה תשחק עד שתיפצע, ואתה לא תשחק בכלל”. לא מבסוט מזה שהוא עוזב, אבל לפחות אולי זה יעזור לרישום של שחקנים אחרים.

בקשר לקבוק -

לא יודע מה זה אומר Main part, אבל שיהיה.

היה שלום ותודה על הדגים.

תדמיין שאנחנו חיים במציאות אלטרטיבית וברננדו סילבה בא במקומו.

ואז תפקח עינים וסרגי רוברטו יופיע שם מחייך :slight_smile:

אפילו הסחטן בשדה השיפון לא רשום עדיין, עם משכורת החייל שלו, אז שאעז לפנטז על ברנרדו סילבה?

אולי חלק מהישועה תבוא מז’אן קלוד -

גם אני לא התכוונתי ליכולת המקצועית בלבד .
התכוונתי שקאנסלו מבוקש, ודסט לא.
אם סיטי יורידו את המחיר , תהיה תחרות עליו, ואנחנו לא במצב טוב. אלא אם כן הוא רוצה רק ברצלונה, כמו ברנרדו.
אני מאמין שצ’אבי יכופף את אלמאני כי אנחנו באמת חייבים מגן ובסוף הוא יגיע. זה יעלה לנו הון, ואולי עוד נצטער על זה. כל הריבים שלו עם פפ בגלל שפפ סיפסל אותו, אני לא בטוח שאני רוצה פרימדונות כאלה בקבוצה שלי. אפילו שהוא שחקן אדיר.

לא יכול להיות שבארסה לחמה נגד סעיף השחרור המוזל שלו של יולי, כדי לקבל את אותו הסכום באוגוסט. אני מאמין יותר לפבריציו, שבארסה תקבל את הרוב מה 50M. היו גם דיווחים קודם, שלא האמנתי להם, על 35-40M לבארסה. אולי היה בהם אמת.

לא, מס משלמים בסוף העונה על הרווח הכללי. זה לא כמו משכורת .

image
פי 3 ממה שהוא מרוויח בבארסה.
אני זוכר שבארסה רצתה 30M עליו, ואז קסיה התעצבן כי הוא בא בחינם ותשלום גבוה לבארסה יכול להקטין את בונוס החתימה שלו. אבל לסעודים לא אכפת, אולי אפשר לחלוב אותם קצת.

אתה מתגרה בגורל בסוף יסתבר שיש סעיף שהם יחתימו אותנו שקובע שאם החתימה נעשה בעט ולא בעיפרון אנחנו צריכים לשלם להם 15 מיליון אירו על קסיה. או שהם ישלמו לנו עם שטרות של מונופול…

dont push is my friend , לקחת ולברוח .

מכיון שאין ערעור על זה שהוא שחקן טוב, אלא על ההתנהגות שלו מחוץ למגרש, אבל בסיטי הוא מצורע.

פפ לא סולח ולא שוכח, זלאטן יא יא טורה יכולים להעיד על זה טוב מאוד וכולם שחקנים יותר טובים ויותר יקרים מהפורטולי.

ויש עוד נקודה, הוא לא הצליח גם בגרמניה ויש שמועות שהוא גם היה מאחורי המרד של השחקנים נגד המאמן לשעבר של באיירן.

זה שתי נקודות חוזק שברצלונה צריכה לנצל אותם.

עד עכשיו הוא עדיין באוויר סימן שאין לו ביקוש יותר מידי. אני מניח שזה עניין של תדמית רעה.

בקשר לסעיף אין לי באמת מושג, כל כמה שעות הכל משתנה, אפילו פאבריציו האמין לדעתי התחיל ואמר בהתחלה חצי חצי ועכשיו שינה את זה לרוב. אין לי מושג.

שום דבר לא ישנה את דעתי שדמבלה אפס גדול. מאחל לו שיסבול מנחת זרועם של האלוטראס בצרפת.

אנחנו רוצים שחקן כזה בקבוצה?

אתה זוכר מה כתבתי על אובה נכון? לימד אותי לקח .

לא יודע זה סיכון . אבל מבחינה מקצועית נטו הוא שווה את זה.

בגלל זה צריך לשאוף להשאלה עם אופציה לקניה. כך שאם אתה מסתבך איתו זה לא נורא וכמובן משכורת סבירה .

image
זה מהיום

היה על זה דיון פה כשהוא עבר לבאיירן (גם על אפשרות שיעבור לריאל).

בעולם מושלם ברור שהייתי מעדיף לא להביא הייד קייס כזה לקבוצה כי למה לנו צרות.
אבל במצבנו הנוכחי שאנחנו יכולים מבחינה כלכלית להביא את דן ביטון מבית"ר אם יפרסו לנו תשלומים, הייתי כן מהמר עליו.

גם על אובמינאג הזהירו שהוא הייד קייס ושחקן גמור ובסוף הוא היה סוג של הצלחה.
בעיני לגמרי שווה את ההימור.

אז נביא אותו ויפטרו את צ’אבי?

#רק_שואל