אם עד עכשיו לא הגיעה הצעה משום קבוצה אחרת לא צריך להסתכן. בכלל מה איזה קבוצה שיודעת שברצלונה נואשת תציע יותר מטוטנהאם עכשיו? החיים זה סיכון. אני חושב שמבחינה מעשית אין משהו יותר טוב.
סעודיה הציעה לו הצעה טובה הוא לא רוצה לותר על הכסף או על אירופה.
דרך אגב אני חושב שזה גם סתם הנפצה של ספורט. אני חושב שאם באמת טוטנהאם תציע עליו חמש ברצלונה יקחו את זה ישר…
לאט לאט הוא הופך מבחינתי לבלתי נסבל ואני לא מדבר על טמבלה…
אני לא צריך לספר לך כמה עיסקאות נסגרות ביום האחרון של חלון ההעברות. יש זמן.
הסכומים כל כך קטנים שאפשר לקחת סיכון מושכל.
שוב, רק בתנאי שהשכר של לנגלה לא קריטי לרישום של כולם. אחרת, לתת אותו גם בחינם.
אני חושב שאם בארסה תחליט ללת אותו בחינם, חצי פרמיירליג ירצו אותו למרות השכר.
יותר מדאיג אותי דסט. אין הצעות, אין שמועות, במשחקי ההכנה הוא נראה נורא, ולהבדיל מלנגלה הוא לא שיחק שנה שלמה.
מעניין אם תיאורתית אפשר לשים את דסט בבארסה אתלטיק. הם צריכים את כל העזרה שהם יכולים בשביל לעלות ליגה. הרי בזמנו נוליטו היה שם עד איזה גיל 26. אם אני זוכר נכון זה גם מוריד אותו מתקרת השכר.
לדעתי אפשר לרשום אותו בבארסה אתלטיק, אבל הוא יכול לשחק בקבוצה הראשונה רק עד נובמבר, כשיהיה בן 23.
לא סביר שיצטרכו אותו עד אז, ואם כן, עדיף כבר לרשום אותו בקבוצה הראשונה. יש מספיק מקום ב 25 שמותר לרשום.
הוא בכל מקרה לא יקל על הפייר פליי גם אם יירשם בבארסה ב’, כי החוזה שלו כבר רשום אצל הליגה בתור שחקן הקבוצה הראשונה.
ב MD רושמים שיש לו כמה הצעות מ MLS, וזה הגיוני, אבל הוא מנסה להישאר באירופה.
אני חושב שבמקרה הכי גרוע הוא יושאל ל MLS ברגע האחרון. בארסה לא תרשום אותו, והוא יצטרך להחליט בין היציע לבין ה MLS.
כבר קראתי כמה דיווחים על זה, אני חושב שגם הבאתי את זה לפה.
כפי שאני מבין את המצב, בארסה תקבל את כל ה 50 מיליון ואז תצטרך לשלם חלק לדמבלה\סיסוקו. כמה בדיוק, ייגמר בבית משפט.
אם בארסה תחזיק אותו עד ה 21 לאוגוסט, היא תדפוק קצת את ההכנות של PSG לעונה הבאה. זה כבר שווה את זה.
הם מוכרים שחקנים צעירים עם סעיף בייבק, ומוכרים שחקני ספסל שהגיעו בחינם כי זה רווח נקי.
כנראה שכרגע אין מספיק כסף בפייר פליי כדי לרשום את כל מי שצריך. לכן מעדיפים לקבל עכשיו כמה שיותר על הצעירים אפילו אם אחר כך יעלו יותר.
אם זה המצב, לנגלה צריך להיות הבא בתור, לא משנה כמה טוטנהם מציעים עליו.
פאטי אני בינתיים מסרב להאמין שיימכר, יש כל הזמן שמועות עליו. רק אם תבוא הצעה אסטרונומית, נגיד 100M.
השמועות על ניימאר מתחזקות גם מכיוון פאבריציו רומאנו.
אני כל-כך מקווה שזה לא נכון או שלצאבי / לאפורטה יהיה מספיק שכל להגיד לא! נחרץ וחד משמעי על זה.
ניימאר לא חסר לנו בשום צורה ולא יועיל לנו בשום צורה, לא מקצועית ולא כלכלית, וזה גם אם אני מתעלם מכל הסיפור שהיה איתו (ואין שום סיבה להתעלם ולשכוח את זה).
אני מבין לפי איך שהדברים עובדים שבעוד כמה שנים נראה שמועות על חזרה של דמבלה.
לא שיש לי כלים להתמודד עם זה (נחרים צפיה במשחקים? דפקתי את אגד) אבל חזרה שלו די תסיים את מעט הקרדיט שעוד נשאר לי לצאבי ולאפורטה ותעשה עונה חמוצה במיוחד גם אם נזכה בטריפל.
אני רק מתפלל שיגמר כבר חלון העברות. אבל צאבי נכון לעכשיו מתנגד ואם הוא ימשיך כך אני לוקח בחזרה כל דבר רע שאמרתי עליו. צאבי אתה קו ההגנה האחרון שנשאר לנו מהשגיעון הזה.
אין לי מילים. מבחינתי זה לא משנה אם הוא יגיע או לא עצם המחשבה על זה זה מזוהם לחלוטין. בושה וחרפה.
אם ניימאר חוזר לקבוצה אני אחרי משהו משהו כמו 34 שנים של אהדה וצפייה בברצלונה מפסיק לצפות ולאהוד את הקבוצה הזו.
הייתי בטוח שזה עוד המצאה של עיתונאים שמקורבים לברצלונה, אבל נראה שיש בסיס אמיתי. בהתאם לזאת, אני אישית אהיה מאוד מאוכזב אם הוא באמת יעבור לברצלונה. בתור אוהד של ברזיל, הדבר הכי טוב שהיה יכול להיות לנו לקראת גביע העולם 2026 זה שנאיימר יישטף במעייני האנונימיות והנבחרת שלנו תתקדם כבר קדימה בלי הפרימדונה הלוזרית הזאת. אם וכאשר הוא יהיה בברצלונה אפשר לשכוח מיזה. הוא ימשיך להיות ה"כוכב" שלנו ולהוביל אותנו למפחי נפש. אממה אני מתנחם בזה שלפחות בתור אוהד ריאל נאיימר יבטיח שברצלונה תתקע בתקרת השכר עם השחקן הכי פציע ונהנתן שיש. האומנם הוא כישרון של פעם בדור, אבל הוא פשוט לא שווה את ההתאמות שהקבוצות צריכות לעשות בשבילו. תוך כדי שאני כותב את ההודעה זה מכה בי שנאיימר ופאריס זה שידוך משמיים. כל מי שפוגע בזיווג השמימי הזה הוא פשוט בנאדם ציני חסר רומנטיקה.