פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אז סתם הייתי נחמד? לא יקרה שנית

:joy: :wink:

צחי ברוך הבא רישמית!
אוהדי בארסה גם ככה במיעוט יחסי אז אתה תוספת מבורכת.

מה הסיכוי ששם המשפחה הוא בארשבסקי?

איזה יופי - מבור בעמדת המגן הימני, נחליף צד.

מקווה שזה ישחרר לנו מספיק כסף לאיזה פרסנדה. ואחרי זה, מקווה שזה ישחרר מספיק שכל בשביל שילכו על זה, ולא על פליקס.

במקרה :grin:

אצל חלקנו הטריגר הוא סרג’י רוברטו (וניקו המלך), אצל אחרים זה גאבי, אצל לא מעט זה ניימאר, ויש כאלו שיטורגרו בכלל בעקבות פראן. אבל בחיים לא חשבתי שעבדה יצטרף לרשימה.

ברוך הבא, ברוך השב.

כי אני באמת לא מבין מה מוצאים בו.
לא עקבתי אחריו באוססונה, הבנתי שנתן מספרים נאים, אבל מאז שהוא חזר ראיתי בדיוק את מה שראיתי ממנו אצלנו בעונת 21/22 - ראש בקיר ואיבודי כדור על בסיס קבוע.

אלונסו ממש לא שחקן שמזיז לי שעוזב, אבל כן בעייתי שלא יהיה שום גיבוי לעמדת המגן השמאלי (וגם ככה אני לא כזה תופס מבאלדה)

היה איזה ילד שדווח שצ’אבי מרגיש בסדר איתו כמחליף, אבל הבנתי שהוא יצא להשאלה.

אותי יותר מדאיג שאלונסו יעזוב כי לפורטה רוצה את פליקס.
כאילו הוא אומר לצ’אבי “אתה רוצה את קאנסלו? אתה תקבל מה שאתה רוצה ואני אקבל מה שאני רוצה” . ובשביל המטרה הזאת ימכרו את אלונסו ואת אבדה.
כבר התחילו עם ה “קשה לרשום את אלונסו בגלל שכר גבוה”. זה השכר שאתם נתתם לו , לא ברתומיאו, ודווח שזה סה"כ 9M ברוטו. כאילו פליקס או קאנסלו יסכימו לשכר כזה.
אין לי שום חיבה לאלונסו עצמו, אבל אנחנו צריכים גם ספסל.

image
היא יחסית אמינה.
גם פבריציו אומר את אותו הדבר.
בספורט עדיין מדברים על הצעות עבור אבדה מכמה קבוצות.
אם זה הוא או פליקס פלוס כסף, אני כבר מעדיף שאבדה יישאר.

קאנסלו - ספורט וMD מסכימים ביניהם שחובת רכישה תהיה על סך 25M ותחול אם בארסה תעבור את שלב הבתים של ליגת האלופות. אין זכר לתנאי של 70% מהמשחקים שדיברו קודם.
לדעתי מחיר לא רע בשביל שחקן כמוהו אפילו בגילו, השאלה מה עם השכר. הם אומרים שבארסה תשלם את הרוב וסיטי קצת, אבל לא נוקבים במספרים.
קאנסלו יהיה שחקן בארסה עוד השבוע.

ל’אקיפ אומר שטודיבו בדרך ליונייטד תמורת 30M, ובארסה תקבל 20% מזה.
עשינו עליו סיבוב נחמד, קנינו ב 1M ואם הכל יילך כשורה, סה"כ בארסה תכניס ממנו 25M.

אומרים עכשיו שחידוש החוזה של טר שטאגן אמור לקרות לפני סגירת החלון, מה שיעזור לפייר פליי.

אלונסו - ספורט טוען שצ’אבי אמר לו שהוא בונה עליו, אבל לא ראיתי ידיעות כאלה במקומות אמינים.

אלונסו, איניגו, פניה עדיין לא רשומים. באלדה רשום כשחקן בארסה ב’.

כלומר אין חובת רכישה, ואם נפטר את צ’אבי ונחליף מאמן תהיה חובת רכישה ב25 מיליון. נשמע טוב.

צ’אבי בונה סגל שישרת את המערך ההזוי שלו והמאמן הבא ירש סגל לא מאוזן ולא הגיוני. מישהו צריך לעצור את הטמטום הזה.

אתה בטוח שצאבי בונה את זה ולא משתמשים בו בתור “יס מן”?

צ’אבי קיבל עד עכשיו את כל מי שהוא רצה, וכשהוא לא רצה מישהו - כמו את פבלו טורה, הוא ידע להראות לו את הדלת החוצה. אחת הסיבות שאלמייני עזב מלכתחילה היא ששמו עליו זין.

הסגל הזה נבנה על טהרת ה4-2-3-1 ולא נראה לי שלדקו או ללאפורטה או לאלמאן יש איזשהו קשר לקונספט הזה.

גם הקיץ הזה וגם קיץ שכבר הוא קיבל את רוב הדברים שהוא רצה ועוד יצא להם בינגו עם הזדמנויות בשוק כמו כריסטנסן. זה שהוא לא קיבל את זובימנדי וברנרדו סילבה לא אומר שהוא יס מן.

כריסטנסן היה רכש של אלמייני.

עם כמות ואיכות השחקנים שיש לנו בסגל אפשר לשחק בהרבה מערכים.
אם צ’אבי יעזוב אחרי העונה הזאת, מקסימום 2-3 החלפות נקודתיות בשביל להתאים למערך אחר. ממילא 2-3 רכישות קורות כל קיץ בכל קבוצה נורמלית.
לא רואה פה בעיה מבחינת הסגל.

image
מחכים לכסף של הקרן הגרמנית אני מניח. יש עוד כמה מקורות הכנסה אפשריים עד סוף החלון.

image
אפשר לשכוח ממנו. אם היה רוצה לעבור, לא היה חותם על חידוש. סיטי זה לא PSG, שם לא מאיימים על שחקן שלא מחדש.

זה אף פעם לא היה אפשרות.

אבל סמוך על רומארו. בעוד כמה חודשים הוא שוב יתחיל לקשקש על סילבה.

הם כבר כותבים על הסעיף שיחרור שלו. אתה לא מכיר אותם מספיק ?

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1694599374309847333

אנחנו לא מוכרים עיתונים ולא מתפרנסים מקליקים.
אנחנו מבינים שהוא לא יבוא גם בקיץ הבא. אולי בקיץ 2025, אבל עד אז הרבה דברים יכולים לקרות.

לא מבין מה הולך פה, מישהו יכול להסביר לי את זה?

לנגלה נרשם…