פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

המקור שלי לדברים האלה זה דימה חח
מאוד אמין אגב.

כאן מדברים על מטרה להשיג מימון בריבית של 3%.

בהודעה הרשמית הזאת מדברים על ריבית ממוצעת של 1.98% ל 10 שנים.

כאן מדברים על הלוואה למימון האיצטדיון ב 3-4%

בשני המקרים הריבית מאוד נמוכה, ואני כתבתי שזה סימן טוב. בנקים מאמינים בבארסה אם הם מוכנים לתת לה הלוואות ענקיות בריבית נמוכה.

מדאיג אותי שהשכר שלו גבוה ומסתירים את זה מאיתנו. גם של קאנסלו. אני חשדן כשסטייט קלאב ובארסה נכנסים למאבק ראש בראש על שחקן ובארסה מנצחת.
הרגשתי אחרת כשניצחנו את צ’לסי על ראפיניה וקונדה כי שם הייתה לשחקנים אקסטרה מוטיבציה להגיע לבארסה. צ’לסי הייתה מפורקת לחלוטין ולא ברור מה יהיה איתה (לא שעכשיו יותר טוב) ואצל ראפיניה בנוסף היה גם הסוכן.

אצל קאנסלו אופצית רכישת חובה גם מפחידה אותי. אני פחות נלחץ מה 70% משחקים, אבל להגיע לשמינית גמר ליגת האלופות צריך להיות קל. לא ייתכן שניכשל פעם שלישית ברצף , אחרי שהשקענו כל כך הרבה וזכינו באליפות.

נו…מתי זה כבר יקרה?

image

מארקה, בהסתמך על העיתון אל נסיונל, מדווח שאסטון וילה מתעניינת באבדה.
בארסה שמה תג מחיר של 40 מיליון.
לא משהו שקבוצה אנגלית לא יכולה להרשות לעצמה. גם לא שחקן שבארסה לא יכולה להרשות לעצמה לאבד.

אומנם אלה רק שני משחקים ראשונים, אבל לא ראיתי שום דבר מיוחד בו חוץ ממהירות מסחררת.
לא משחרר כדור בזמן, נכנס ראש בקיר בחצי מהמקרים, בעיטה חצי סבירה ואלה רק החסרונות שלו שעולים לי לראש.

40 מיליון זה מעל ומעבר, ללחוץ את היד זריז ולקוות שאבדה יסכים אינשאללה.

בבקשה

לא אבדה גדולה אם יעזוב. גם ככה ההתאמה שלו לקבוצה אף-פעם לא ממש עבדה, ונראה שהתקשורת שהיללה אותו סתם עבדה על כולם. בכל מקרה, נראה שברצלונה לא התאבדה עליו, ובצדק. מה שכן, אם הוא יתאחד שם עם אלמני - זה יהיה כמו השבת אבדה.

אתה נהנה מידי, תמשיך.

אבדה לא מתאים לנו. לא בסגנון ולא ברמה (או יותר נכון, העקביות). אם זה בשביל 40 מיליון אני גם לא מסתכל בחוזה, חותם מהר ולא שואל שאלות.

אתם זוכרים שהוא בן 21, שיחק שני משחקים רשמיים והמאמן שלנו זה צ’אבי? אתם לא מרגישים שאתם קצת נוקשים איתו?

כרגע הגרסא היותר טובה שלו היא מה שראינו באוססונה. לפעמים טוב, לפעמים רע ובעיקר ראש בקיר ויכולת אישית.

יכול להיות שהייתי מדבר אחרת אם לא הייתי יודע שאנחנו בלחץ על כסף, וזה לא שחלילה אני אומר למכור את לאמין יאמאל, אלא הוא פשוט לא מסתמן כמה שאנחנו צריכים כרגע.

אני משוחד נגדו, אבל הבנתי שקבוצת המתאבדים של חמאס מחפשת מתנדבים…

#סליחה

אבל דעתנו (או לפחות דעתי) לא מסתמכת רק על 2 המשחקים האחרונים אלא גם על הקדנציה הקודמת אצלנו + משחקים בשנה שעברה.

כבר כתבתי שהוא מרגיש לי דמבלה לעניים.
מאוד מהיר ודריבליסט אבל עם קבלת החלטות מזעזעת ובללי עושה רושם של שחקן טיפש (מבחינת כדורגל - לא מכיר אישית).

כמובן שבסכום כזה לא חושב פעמיים.

רומארו הרים דגל לבן זה לא ימנע ממנו שנה הבאה לחזור שוב על זה

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1693714023051661347

עוד אחד שכנראה כבר לא יגיע אלינו -

וצ’אבי ראה כי טוב עם 5 קשרים, והוא רוצה את השישי -

הוא ראש בקיר וכל התקפה שעוברת דרכו מסתיימת באיבוד כדור.
דריבל משוגע וקבלת החלטות של ילד בן 3, מזכיר לי איזה שחקן אחד שעזבו אותנו לא מזמן.

ברוך הבא לפורום חבר

מוזמן להגיד כמה מילים על עצמך. שנכיר טיפה.

תודה רבה!
האמת שאני כבר קורא כאן קרוב לשנה ולא מצאתי את הזמן הנכון להצטרף לדיונים, עד שהדיון על עבדה קרץ לי לעשות את זה :joy:

אז היי, אני צחי, אוטוטו בן 30 ואוהד בארסה מ2005 בערך.

צחי הוא גם שריד ספורטאנטר וותיק אבל אל.תדאגו הוא בסדר :wink:

כיף שאתה פה צחי