ההתעקשות ההזויה על פליקס מעצבנת אותי כל כך.
לא מצליח להבין מה לאפורטה חושב לעצמו.
אני אביא את פליקס הכוכב ואז כל הקטאלאנים הזקנים יצביעו לי בבחירות הבאות?
אני חושב שזה יותר “צ’אבי פסיכי ולא מוכן לתת לאף שחקן בסגל לשחק באגף שמאל חוץ מגאבי. אני חייב לעשות משהו כי בא לי לדקור את עצמי בעין עם מזלג”.
להביא שחקן שהוא לא רוצה ולא ביקש זה לא נראה לי פיתרון לבעיה הזו
יכול להיות שלצ’אבי יש איזו מסורת להחזיק שחקן אחד בפריזר, ופליקס מגיע לפריזר כדי לשחרר לנו את פאטי ופראן.
רק זורק, הגיון זו תכונה שהתאפיינה אצל צ’אבי השחקן, פחות אצל צ’אבי המאמן.
מעניין לעניין, מה הסעיף שחרור של פדרסה?
אחלה שחקן ותחרות הרבה יותר טובה על עמדת המגן השמאלי מאשר אלונסו.
דיברו הרבה על פדראסה בקיץ שעבר, לפני שבאלדה פרץ. הוא ועוד כמה מגנים שמאליים.
ויאריאל רצו הרבה כסף, והוא בדרך כלל לא כזה טוב כשיש מגן אמיתי בצד ימין של היריבה.
מועדוני ספרד בכללי נואשים להכנסה. אם הם דורשים סכום גדול זה לא רלוונטי.
בחזית של עמדת המגן השמאלי אני בכלל עדיין מתוסכל שלא הבאנו את גרימאלדו בחינם בקיץ.
אז מה שהיינו צריכים זו ההופעה של סרג’י רוברטו מאתמול?!
בלי קשר, בתור קשר שישי-שביעי בהיררכיה אני מוכן לקבל אותו. בתור מגן, עדיף כבר לעלות בלעדיו 10 vs 11
אתה חושב בקטן. תלביש אותו במדי היריבה, 10 מול 12, לא עדיף?
ברוך הבא קאנסלו.
נשאר רק לברר עד כמה הוא וסיטי עשקו אותנו. אף אחד לא זורק סכומים על השכר.
רומרו טוען שבארסה לא משלמת על ההשאלה, אלא הסכימה לאופצית קניה. לא ציין אם זה מנדטורי ומה הסכום.
כמו תמיד דימה את הסכום האמיתי נגלה בשנה הבאה כשנשלם אותו. מחר יגידו מספר כלשהו ולאט לאט נגלה כמה הוא לא היה מדויק.
ובכן, תראו מופתעים.
הטיסה בוטלה. הגרמנים לא מביאים את הכסף…
אחת הפארסות הגדולות שאני זוכר.
מה קשור קנסלו לכסף גרמני ? אני מפספס משהו ?
אל תדאגו לדימה יש תכנונים והם גם עובדים מדיי פעם
הכל באהבה דימה.
כן
יש איזו עסקה עם חברה גרמנית שאמורה להעביר תשלום שיאפשר לנו לרשום אותו בפייר פליי רק שהתשלום עובר אלינו כמו אמפבה אליכם (״הנה״ ״אוטוטו״ ״הכל סגור״ ״עוד שעה/יום/שבוע״ הוא מגיע)
כסף גרמני אמור להכנס ולשחק עם המספרים שאיכשהו מאפשרים את רכישתו או רישומו בפייר פליי.
לדימה פתרונים
ואחרי כל זה צריך לציין שכל העיתונאים, כולל פאבריציו, טוענים שהכל סגור, חתום ונעול ובסוף הוא יהיה שחקן בארסה.
נחיה ונראה
לפי מה שאני מבין הדחיה של הטיסה זה בגלל מזג אויר.
אני מנסה לארגן משלוח סמים מקולומביה לגרמניה, אז הגרמנים יעבירו כסף לברצלונה, אז בארסה תשלם לטבאס, אז טבאס ירשום את קאנסלו, אז קאנסלו ישלם לנגריירה, אז נגריירה ישלם לשופטים, אז השופטים יפסיקו לתת לדמיאן סוארז להרביץ, אז בארסה תשחק את הטיקי טאקה, אז הקהל ימלא את המונז’ואיק, ואז יהיה סוף סוף כסף להביא את פליקס.
רגע, התבלבלתי. לפורטה אמר שצריך את פליקס כדי למלא את האיצטדיון ולא להיפך.
לא משנה, הכל בגלל שהגרמנים האלה נאצים ולפורטה נראה בדיוק כמו הדוד שלי.