אם זה אכן הסכום, אז שיהיה גם מנדטורי.
לא יודע אם צ’אבי בונה עליו, בכל זאת הוא רוצה עוד קשר, אבל לפחות נקבל על פרמין כסף, אם וכאשר.
לגבי קאנסלו,
באיירן לא שילמו על ההשאלה, אבל שילמו את השכר שלו במלואו. אני כבר לא יודע מה יותר טוב.
וגם נזכור שקאנסלו היה בבאיירן רק חצי שנה, סיטי היו בלחץ, ההעברה קרתה ביום האחרון של החלון בינואר.
קאנסלו אמר אז שהבעיה לא הייתה היחסים עם פפ, אלא שהוא רוצה לשחק יותר דקות. ראיתי טבלת דקות של אותה עונה עד המעבר, הוא היה שחקן הגנה עם הכי הרבה דקות בסיטי. מה יקרה אם אראוחו או קונדה יועדפו על פניו מסיבה כלשהי?
מצד אחד, זה שחקן מעולה , בדיוק מה שאנחנו צריכים , ועוד בחינם (או כמעט).
מצד שני, יש שאלה של השכר ומניירות של פרימדונה.
אני כהרגלי בוחר להיות אופטימי, אז ברוך הבא קאנסלו. שיסגרו כבר את המעבר בצורה רשמית.
אני חשבתי שכולנו מבינים שצ’אבי ימשיך עם אחד מהשניים באגף ימין וקאנסלו ישחק דווקא בשמאל על חשבונו של באלדה.
לא מצחיק
כמה פעמים שמעתי את זה. אבל ניתן קרדיט לפבריציו.
לא רק אסטון וילה, גם סביליה וליון מתעניינים בו.
אבדה לא בטוח שיקבל הרבה דקות אז הוא מוכן להקשיב להצעות.
הבעיה שלי שאם יעזוב, יבוא במקומו פליקס עם כל הבעיות שלו.
מדברים שאו אריק או אלונסו רשאים לעזוב, אבל לא שניהם ביחד.
לא יודע מה לחשוב על זה, מצד אחד הרבה דקות לאריק זה טוב לנו, מצד שני אלונסו לא בדיוק מחליף לכריסטנסן ואיניגו גם פצוע וגם לא הרשים אותי בבילבאו. אבל לא צריך את שלושתם באמת.
יש שמועה גם על בטיס. אולי כי רביעייה מבילבאו לא הספיקה להם.
התקווה בעקבות עזיבה של אבדה (שאחרי משחק אחד כבר נשבר? שילמד מפראן ופאטי) - הקדמת הגעתו של רוקה.
המציאות - פורטוגלי שיקבור עוד יותר את פאטי ופראן.
מבין אלונסו ואריק, מעדיף שאריק יושאל ואלונסו יישאר, ולו רק מבחינת זה שהוא המחליף היחיד של באלדה באגף שמאל. אפילו בשביל משחקים מול איזו קאדיס. קאנסלו זה אחלה, ובאלדה זה בסדר, אבל גם הם יצטרכו איזושהי מנוחה מידי פעם.
לגביי איניגו - די לא מסכים לגביי העבר שלו, ובהינתן כשירות שלו הוא אמור להיות אחלה בלם רביעי.
לגביי הצורך בשלושתם - כל עוד צ’אבי ימשיך לשחק עם 3 בלמים, וכל עוד אראוחו פציע וכריסטנסן מתנדנד ובסכנת שלשולים לפני משחקים גדולים - עומק בלמים זה לא רעיון רע, אם אנחנו יכולים להרשות את זה לעצמנו. בהנחה, כמובן, שצ’אבי לא ייתן השנה לקוביאשי הזדמנות רצינית להיכנס לרוטציה.
סופי. סופי.
מירוץ נגד השעון לקאנסלו. שחור משחור
הפתעת השנה.
מי האמין שהכסף לא יגיע אחרי ש900 פעם אמרו שהם מעבירים ובסוף לא העבירו.
#ציניות
מקווה שהמועדון באמת הכין חלופות מראש (כמו הפרסומים) כי אם לא, זו חובבנות ורשלנות.
אם אנחנו מבלים עוד עונה עם רוברטו כמגן ימני אני דוקר את עצמי בעין.
בהתחשב שהוא ‘כרגע’ המגן הפותח והמחליף גם יחד, לא תצטרך. הן ידממו עד עיוורון ממילא.
מה אני אגיד לכם…שיהיה לו ולנו בהצלחה.
לפחות זו, אולי, רק השאלה.
הבעיה היא, שזה יגרום לזה -
רק אנחנו פה לא מבינים למה צריך להחזיק את לאמין, ראפיניה, אבדה, פראן ופאטי/פליקס על עמדת התקפה אחת?
בגזרת ההגנה -
נגיד.
בנתיים מרטינז לא רשום קנסלו לא סגור הגרמנים הבריזו (איזה חובבנות באימא שלי).
אולי שיתרכזו בזה ולא בפליקס?
אנסו צריך לעזוב לטובתו לא לטובתנו. מגיע לו יותר טוב מצאבי וברצלונה ותסלחו לי גם מחלק מהאוהדים שלה.
ומי שנכנסת לרכבת ההייפ של לאמין אני מקווה שהוא לא יתהפך עליו כמו שהתהפכו על אנסו אחרי משחק אחד או שתיים לא טובים שלו.
בחיי שכואב לי על פאטי.
ידוע לכולם שהשאלות וברצלונה לא הולכות יחד, אבל הלוואי שאם הוא כבר יושאל אז שיתן עונה מספיק טובה כדי שצ’אבי יפתח את העיניים (למרות שאני לא מאמין שזה יקרה והתסריט די ידוע מראש).
מקווה מאוד שלאמין לא יהיה פאטי2, לאו דווקא מבחינת פציעה, אלא מבחינה מנטלית. אני לא אוהב את זה ששמים על ילד בן 16 כל כך הרבה לחץ.
נכון, אני לא אוהד בארסה, אבל אני חושב שאתה טיפה מגזים.
לא התהפכו על פאטי אחרי משחק או שניים לא טובים שלו. כבר כמעט שנה וחצי שהוא בעיקר מסריח את הדשא, ואם היה מדובר לדוגמה בשחקן רכש ב-60 מיליון (אהמ פראן), כבר מזמן היו קוראים כאן להעיף אותו לקיבינימאט.
נכון, צ’אבי יכול וצריך היה להתנהל איתו אחרת לגמרי.
ונכון, יכול להיות מאוד שאם היה מתנהל איתו אחרת, אז פאטי היה נראה אחרת כיום.
אבל מצד שני - זה לא כאילו הוא נשפט על-סמך משחק וחצי לא טובים. יש פה תקופה משמעותית, שכוללת לא מעט דקות, שבהן פאטי נראה כמו הצל של הצל של השחקן שהיה.
למען האמת, הסיבה שאני מרגיש בנוח יחסית ‘לשפוט’ את הסיטואציה, היא שזה בדיוק אבל בדיוק מה שקרה לנו עם שחקן בית שלנו - חסה. גם הוא היה נראה כמו הדבר האמיתי בגיל צעיר ; גם אצלו התכונה הבולטת המרכזית שלו, יותר מאשר יכולת כזו או אחרת (שגם מאלה היו לו כמובן) - הייתה הקילר-אינסטינקט ; וגם אצלו אחרי הפציעה היה נראה שהוא איבד את התכונה הזאת לגמרי, לצד איבוד מהירות, נחישות ועוד.
והמסקנה במקרה שלו (שלא בהכרח נכונה גם במקרה הזה כמובן) - היא שלמרבה הצער הוא מעולם לא חזר ליכולות של לפני הפציעה, ומזל שהבנו את זה מספיק מוקדם. מקווה שזה לא המקרה פה - יותר לטובת עולם הכדורגל ופחות בשבילכם (בכל זאת…), אבל חשוב לקחת בחשבון גם את האפשרות הזו, ולא לתת להטיות אישיות (מובנות לגמרי) לקלקל את כושר השיפוט.
אוף טופיק, אבל זה סימן לא טוב לסולומון שמביאים לו שם כזה גדול (יחסית) על הראש.
@EJB הקבלה מעולה לחסה ובאופן כללי אני מסכים. פאטי של לפני הפציעה היה עושה מטעמים ושערים גם משברירי דקות עם מאמן מזעזע. יכול להיות שעדיין אפשר להוציא ממנו שחקן טופ, אבל זה ריסק אותו. קשה להשתחרר מההרגשה שהוא כבר פספוס ואין הרבה מה לעשות עם זה.
הו
קודם כל . זה נכון, זה טיבעי ונכון. אני רוצה שפאטי או כל שחקן בית יצליח הרבה יותר מאשר פראן או שחקן רכש אחר, מה לעשות.
דבר נוסף זה פשוט לא נכון שהוא הסריח יותר משנה את הדשא. הוא פשוט מצא מאמן שריסק לו כל טיפת ביטחון. בשנה הזו היו לו כמה הופעות טובות. אבל אחרי כל הופעה כזו הוא מצא שתי דברים:
א. צאבי במסיבת עיתונאים פשוט מזלזל בו.
ב במשחק הבא הוא קיבל אפילו פחות דקות.
אפשר לבדוק אותי.
מה אפשר לצפות שאחרי שהוא כל משחק, הוא שומע את המאמן שלו סופר את הפייר פלי שלו? אין שום סיכוי להצלחה במצב כזה.
זה הסיבה שאני רוצה שהוא יעזוב לטוטנאהם. אז הוא יקבל סיכוי להצליח.
מעניין למה? בעיני הנסיון שלו להכנס עם הראש בשער בהתקפה ההיא מול ויאריאל מראה את המצב המנטלי שלו, הוא יודע שהסיכוי היחיד שלו זה רק להבקיע באותה התקפה . הביטחון נגמר.
למה אני משווה אתו ליאמין? אותם משפטים נאמרו על אנסו בזמנו, אז הוא היה בתפקיד לאמין. אבל ברגע שצאבי הגיע אז האוהדים של ברצלונה (חלקם לא כולם) פשוט עמדו לדום לצד של צאבי. אותו דבר יהיה אחרי כמה משחקים לא טובים של יאמין. אותם משפטים שנאמרים עכשיו על אנסו יאמרו על לאמין. אתם יכולים לשמור את מה שכתבתי ולהשוות.
זה שקוף
יכול להיות שהוא לא יצליח בטוטנהאם ויגמור בתור פלופ. אבל אז זה היה מסיבות מקצועיות לחלוטין. ולא בגלל שלאפורטה חבר טוב של מנדש, למי שבאמת רוצה לשאול למה דוחפים את אנסו החוצה ולמה במקומו רוצים להכניס את פליקס…
אני ירדתי על פאטי כל העונה הקודמת ואני לא חוזר בי.
הוא קיבל אינסוף הזדמנויות, שותף כמעט בכל משחק, פתח בכמה, ולא סיפק את הסחורה.
לא יודע מה צ’אבי היה אמור לעשות אחרת.
פאטי משחק בלי בטחון, בורח מהמאבקים, לא מספיק חד מול השער, וככה כבר יותר משנה.
זה גם לא נראה יותר טוב השנה. אולי עדיף לו לקבל בטחון במקום אחר, גם בשבילו וגם בשביל בארסה.
אני מקווה שהעניין של “לא חוזרים מהשאלות” לא תופס אצל צ’אבי. פרמין לופס הושאל לליגה השלישית וחזר כדי להיות חלק מהסגל הראשון. אולי זה עוד לא אבוד עבור פאטי.
הבעיה היא שהוא ומנדש באובססיה על מועדוני עילית. בטוטנהאם הוא יתחרה עם שלושה על ההרכב בצד שמאל, כולל סון וסולומון…איך זה מועיל?
אם כבר השאלה, לקבוצה פח שתיתן לו הרכב מהרגע הראשון- מקום לרוץ, לחזור לעצמו ולצבור ביטחון.