פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

כי מנדש לא ירויח מזה כסף.

מתי האסימון יפול לכם אתם באמת חושבים שזה צירוף מקרים הכל?

אמרתי, מחכים לסוף החלון ידחפו את פאטי החוצה יתחילו לעשות כל מיני ספינים לאוהדים בתקשורת המקומית. ואז פליקס יגיע.

זה מה שכתבתי פה לפני שבועיים בערך

בנתיים מנדש :

אבא של אנזו מעדיף את סביליה, לפי הדיווחים.
אני בעד. אם כבר לגדל אופי, אז במאבקי תחתית.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1696862969957613727

מעניין כמה אחוזים הם יקחו מהמשכורת

קודם שבאמת יקחו אותו. כמות השחקנים שהיו אמורים לעבור מ/אל ברצלונה “בשעות הקרובות” הגיעה, בספירה האחרונה שלי, ל-3748844.

אאמין כשהוא יהיה שם. רשמית. על המגרש.

אני מסכים עם דימטרי ממש. אני כן חושב שצ’אבי ראוי לביקורת כי היו מספיק זמנים שנראנו חרא כדי לתת לפאטי 40 דק לשחק, והוא היה מקבל במצב הטוב 10 דק ובמצב הפחות טוב יורד מהמגרש ולא צריך לעשות מקלחת.

הוא לא הוכיח את עצמו, אבל אנחנו די קברנו אותו. הוא היה על הרצפה וביקש יד לקום ובעטנו לו ביד. כלומר, צ’אבי בעט.

זה בדיוק הביקורת שלי, אף אחד בטח לא אני דרש מצאבי לתת לו לשחק על חשבון לבה או 90 דקות קבועות. זה בדיוק הביקורת אז אני לא מבין מה אתה מסכים.

אי אפשר להתעלם ממאמן שאחרי כל מסיבת עיתונאים פשוט עושה הכל בשביל לזלזל בפאטי או לחשוב שרבע שעה או מקסימום עשרים דקות זה מספיק בשביל להגיד שהוא קיבל את כל ההזדדמנויות שהוא צריך.

מה אני היחיד ששמע השנה “פאטי שחקן של ברצלונה אבל בוא נראה אם בסוף החלון מה הפיר פלי יגיד?”

על זה אני רוטן פה. אם קומאן או ואלורדה היה מתנהל בצורה כזאת לשחקן בית או אה איך האוהדים היו רותחים מזעם. גם בפורום פה . אבל צאבי אגדה והוא המיסטר וכל הבלה בלה בלה אז מותר לו הכל.

לאמין? מאוהבים בו? גם אני, אבל אני יודע טוב מאוד מה יקרה אחרי כמה משחקים חלשים שלו והוא שחקן מאוד צעיר זה יבוא גם יבוא. יהיו לו יום עסל ויום באסל. בוא נראה עם האוהדים לא יתהכפו גם עליו.

עוד קצת -

75% זה יותר טוב מכלום.

12 מיליון יורו זה לא מעט, שמח שנפטרנו ממנו לשנה הקרובה, בהצלחה לנו גם בשנה הבאה.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1696893538598854799

טוב אם זה נכון זה אמור לסגור את הפינה של קנסלו.

אם אנסו יעזוב ההגעה של פליקס היא בלתי נמנעת.

אתה בעצם לא מסכים איתי.
אני טוען שפאטי קיבל את כל ההזדמנויות שבעולם, לא 10 דקות פה וחצי דקה שם.
הוא שיחק 1400 דקות בליגה, שזה 40% מכל הדקות בעונה שלמה.

שמעתי את זה פעם אחת בדיוק, בקיץ הזה. לא בקיץ הקודם, לא במהלך העונה, לא לפני כל משחק.
אם פאטי רוצה להישאר, הוא יותר ממוזמן, אבל שלא יבכה שהוא לא מקבל דקות על חשבון שחקנים שתורמים יותר.

פאטי אכן היה חלש מאוד לאורך העונה שעברה, אבל ממש סמוך לסיום העונה וכן בתחילת העונה הנוכחית הוא נראה ממש טוב.

זה מתקרב.

מרגיש כל כך טיפשי, אבל נקווה שיצליח שם ויחזור לעצמו בעיקר מנטלית.

גועל נפש מה שנהיה מאיתנו. יש לנו מגן שמאל התקפי ואנחנו מביאים מגן ימני התקפי. מעיפים את פאטי בשביל להביא את פליקס. פאטי קיבל הזדמנות? מתי בפעם האחרונה הוא פתח בשני משחקים ברצף? קודם קומאן עכשיו צ’אבי ואני לא עומד בזה יותר. שמעתי היום את הפודקאסט של הופמן וכשמדברים שם על ריאל מדריד היא נשמעת קבוצה נחמדה.

אני מנסה להבין למה לעזאזל וילה הלכו על לנגלה , הביאו כבר את פאו טורס בחלון ויש להם את דייגו קרלוס , קונסה וצ’יימברס.
גם את מינגס אבל הוא גמר את העונה .

אל תדאג אף מאיתנו לא מנסה להבין את זה. שיקחו אותו לכל החיים מבחינתנו… :slight_smile:

מצידי גם שינסו גם להגניב את רוברטו כך בלי שישימו לב…

אתה חמוד תבדוק מתי בפעם האחרונה הוא פתח משחק בהרכב.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1696975187302830503

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1696976824062865683

השאלה רגילה לשנה.

מה קורה עם קנסלו מישהו יודע?

התפילות שלו התקבלו כנראה.

נראה שפאטי הולך לברייטון.

האמת שאני אפילו מאושר בשביל אנסו. יעזוב לעונה אחת שבה בתקווה יקבל דקות והמשכיות ויוכיח את עצמו, ויחזור אלינו בוגר ומנוסה לקבוצה בלי צ’אבי. לא רואה אותנו מתקדמים סנטימטר השנה אז מבחינתי כל מי שמושאל וחוזר אחרי הרי זה מבורך.

מישהו שמכיר את העמדות בהן פליקס שיחק יכול להעיד אם בכלל יש לו מקום במערך הנוראי של צ’אבי? או שבזכות זה לפחות נזכה ל4-3-3 קבוע?

טוב אז לא טוטנהאם אלה ברייטון

השאלה לעונה אחת בלי אופציית רכישה.

ברייטון תשלם את רב השכר (70-75%) שעומד על 14 מיליון יורו ברוטו.

בגדול הוא נע בין חלוץ שני מתחת לחלוץ הרחבה ולקיצוני מצד שמאל שלטעמי זאת העמדה שמביאה אותו אלינו.