לא זוכר הרבה מקרים של שחקני ריאל/ בארסה שהיו בסגל מספר שנים יצטו להשאלה וחזרו.
לא מדבר על ילדים בני 18, 19, אלא על שחקנים שהיו חלק עיקרי בסגל ויצאו להשאלה כשלא הלך. בדרך כלל מדובר עם one way ticket.
אני חושב שמדובר אולי בנקודת אל חזור למרות שהיו דברים מעולם וסליחה שאני נשמע כמו אלי אוחנה. אני זוכר את פאטי מגיח בגיל כל כך צעיר - מהיר, ערמומי, חד בטירוף מול השער ועושה גול מכל מצב, יודע איפה הכדור עומד ליפול (לא באותו סגנון אבל כמו חסה רודריגס ב-2013/14). חשבתי שהוא יכול להיות בונוס ענק לנבחרת ספרד וחיבבתי אותו. עצוב לראות שחקן צעיר שהלך לאיבוד ולא הצליח לחזור לעצמו ואפילו איבד את חדוות המשחק. הפציעות הארורות כמובן, אולי פחד פסיכולוגי מסוים, אולי קצת חוסר קרדיט מהמאמנים, אני לא מחפש אשמים. סתם כדי “שיישאר קרוב” הייתי מעדיף לראות אותו מושאל לאיזה ריאל סוסיאדד\ויאריאל או אפילו ולנסיה שם היה משחק כמעט את כל הדקות.
לאן אתה חושב שצ’אבי הולך?
המהלך הזה מסריח. אם כבר נפרדים מפאטי לפחות היינו עושים ממנו כסף. ואם לא צריך את פאטי בגלל המערך ההזוי של צ’אבי אז למה לכל הרוחות לקנות את פליקס? לי זה נראה כמו מהלך מושחת שאין בו שום היגיון מקצועי. אין לנו זהות.
אני מבסוט שזה ברייטון ולא טוטנהאם- פחות תחרות על ההרכב ואחלה קבוצה.
הסיפור על פליקס עדיין הזוי. אם הוא מוכיח את עצמו- אין לנו כסף לקנות אותו. אם הוא לא- לא נרצה…בכל מקרה לא רואה איך הוא מגיע ליותר בהשאלה. אם מה שצריך לסבול בשביל לשמור על יחסים עם מנדש זה לקחת אותו לעונה, כשפאטי מקבל דקות שהוא לא היה מקבל אצלנו במקום אחר- זה לא נורא.
אתה רואה מצב שהוא נשאר אם אנחנו מאבדים העונה את האליפות ומודחים בשמינית?
בלי ספק הוא נשאר. יש עליו בכלל ביקורת?
מעניין איך פאטי יחזיק עם הפיזיות בפריירמרליג , אם הוא שחקן פציע זו ממש לא הליגה בשבילו.
ברייטון לא הצליחה להביא את קודוס אבל יפה בשבילה שהיא משדרגת את ההתקפה בעוד שחקן צעיר ומוכשר - יחד עם מיטומה ופרגוסון ( יהיה כוכב ) זו שלישייה חזקה .
עשרה שערי ליגה וצ׳לסי שמים עליו 100 מיליון פאונד בקיץ הבא.
טן האח מביא שחקנים מהולנד גם אם הם סתם שחקנים, אמרי עושה אותו דבר מספרד.
הפיזיות בפריימרליג זה משפט שיותר מתאים לליגה של לפני עשור. כיום, בפריימרליג משחקים השחקנים האיכותיים ביותר ולא הרי אדם שרק מרביצים. וזאת הליגה האיכותית והמהנה ביותר (מה שפעם הייתה הליגה הספרדית בעיניי).
הליגה שבה שוברים רגליים ומשחקים ברוטאלי ללא הגנה מהשופטים זאת הליגה הספרדית הנוכחית, תשאל את גונדואן. ככה שאני מאמין שבהקשר הזה לפאטי יהיה נח יותר באנגליה.
הפיזיות של הפרמייר ליג לא מתבטאת באלימות. אלא בעובדה שקצב המשחק שם אינטנסיבי מאוד, כל שחקן בערך רץ ללא הפסקה והמשחק הוא הרבה פעמים coast to coast. כשמדברים על הפיזיות הכוונה היא לא לעבירות או מכות.
והשאלה עומדת במקום. האם פאטי עם היסטוריית הפציעות שלו מסוגל לעמוד בקצב משחק כל כך פיזי(לדעתי כן).
לא, אבל טבאס לא מתנכל לברצלונה
אני ביקורתי כלפי לאפורטה. אבל צריך להיות ממש תמים או שונא של בארסה בשביל להתעלם מאנטי הזה של הלה ליגה נגד ברצלונה .
לא אכפת לי הפילפולים המשפטים. אבל לא יכול להיות שנפטרנו מכל כך הרבה חוזים כבדים ועדיין הלה ליגה משחקת משחקים ומנסה לבלום .
בגלל זה אני שונא את טבאס יותר מרויבלאס. לא חוגג את המפלה שלו. לדעתי המצב של ברצלונה יהיה יותר גרוע כי עכשיו ישימו שם איזה בעל ברית של טבאס.
יש לנו! לוזרים, משעממים, מושחתים. תבחר מבינהם.(יש אפשרות לבחירה מרובה)
מסכים עם @RDT. אם העלות של לרצות את סוכן העל מנדש זו השאלה של פאטי לשנה עם מאמן שיותר מאמין בו מצ’אבי + נאכל את פליקס בהשאלה לשנה - בתקווה שצ’אבי יצליח לייצר הרכב מנצח (חחחח) בלעדיו - win win.
אני בכנות אמביוולנטי לגבי עזיבת פאטי (בין אם בהשאלה או לא). הוא שחקן נוער, והיה אמור להיות כוכב אצלינו, וכל העיניים של ילדי הלה מאסיה פונות אליו והם מבינים שמה שקורה לו בקלות יכול לקרות להם, כשבמקביל פראן ממשיך לקבל קרדיט למרות עונה רעה.
מצד שני, הוא היה רע, הוא כבר לא רץ ולוחץ שחקנים, והייתה הזדמנות בשוק להיפטר מהמשכורת שלו.
מקווה שהוא יהיה היוצא מין הכלל ואשכרה יצליח באנגליה ויחזור לפה פאטי של פעם, בקבוצה בה אולי רק אולי יהיה מאמן שהוא לא צ’אבי שממשיך לאכזב אותי ממשחק למשחק.
לגבי הזהות שלנו, לא יודע. זה משהו שאנחנו עוד משקמים. אני עוד עם הרבה אורך רוח בכל הנוגע לשינויים עמוקים שצריכים לקרות כמו מתודולוגיה וזהות. עדיין, אני חושב שחסרים לי אנשי מקצוע חזקים יותר באספקטים הללו, ואני מקווה שלאפורטה לא ילך שולל אחרי סוכנים נוכלים ויסבך אותנו עוד יותר.
הסיטואציה בכדורגל הספרדי גם לא עוזרת, חייבים להפסיק את הלגיטימציה שנוצרה לראשי הליגה להיכנס לתוך הכיסים של הקבוצות.
או שהחוזים לא היו כל כך שמנים כמו שחשבת.
כשרשמו שהשכר של פיקה ובוסקטס עובר את ה 30 מיליון, האמנת לזה? אלבה 20 מיליון? אומטיטי 16 או משהו כזה גם אחרי שפרס לתשלומים?
השנה צפויה ירידה משמעותית בהכמסות בגלל המעבר למונז’ואיק. אובדן של עשרות מיליונים של הכנסות מהכרטיסים ומהמוזיאון.
נחתמו חוזים חדשים עם כמה וכמה שחקנים צעירים , והגיעו שחקנים חדשים לא זולים.
אני לא יודע מה בדיוק החוקים והמספרים, אבל אני יכול להבין שחוזים כבדים שעזבו והוחלפו בחוזים חדשים רבים , פלוס ירידה גדולה בהכנסות, משאירה אותנו בבעיית פייר פליי.
גם ראשי בארסה לא דיברו הקיץ על התנכלות מצד טבאס, בניגוד לקיץ הקודם.
דיברו קיץ קודם ומה זה עזר?
שבסוף כולם נרשמו.
לא בגלל טוב ליבו של טבאס.
החלון נסגר באחד בלילה?