פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

מחר בלילה.

אז ימשיכו למרוח את קנסלו לעוד יום?

הפוסט הכי מטומטם שקראתי זה זמן רב. איזה כישלון זה צ’אבי.

אתה כמו מתנגדי ביבי. הכל צ’אבי אשם.

אז הדיווחים אומרים שאבדה יותר קרוב לעזיבה מאשר להישארות (רומרו אפילו מספר שהוא נשאר לישון במלון ולא בדירה שלו ששייכת לברצלונה).
מצד אחד אני ממש בעד, כבר כתבתי שאני רואה בו דמבלה לעניים. מהיר מאוד, דריבליסט בינוני פלוס אבל אפס בקבלת החלטות והבנת משחק.
מצד שני, לא כ"כ מבין איך אנחנו אמורים להראות אחרי שפאטי והוא עוזבים גם אם פליקס מגיע, מי בדיוק יש לנו בכנף שמאל? גם אם יש מישהו שפותח מי המחליף? גאבי?

וכמובן צריך לקחת בחשבון שפדרי זמין בערך חצי עונה בנוהל.

צ’אבי הולך לעבור ל5 קשרים ולבה. מצחיק לו מדי רק 4 קשרים…

בהנחה וכולם כשירים, אז בטח גאבי יהיה הקיצוני השמאלי הקבוע שלנו גם אם פליקס יבוא. מחליפים זה לחלשים.

מעניין כמה אפשר, תאורטית, לעשות על גאבי אם הוא היה מוצע למכירה.

50? 60?

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1697588050983833611

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1697588987190268045

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1697590060965601529

לפני כמה שבועות כתבתי פה, יגיע סוף מועד העברות. יתחילו הדלפות לדחוף את פאטי החוצה פאטי יעזוב ואז ביום או ביום לפני יחתימו את פליקס.

מנדש :everything is proceeding as i have foreseen

תכלס אין לי שום דבר נגד מנדש. עשה פה עבודה אדירה.

כמה כוח יש לסוכנים זה פשוט בלתי נתפס… בכל מקרה זו סיטואציה שיכולה בסוף להטיב עם שני הלקוחות שלו. אולי לפאטי דברים יעבדו ללא הלחץ עליו בברייטון ואולי פליקס יקבל את ההזדמנות שהוא רצה.

בלי קשר הוא כנראה רואה מזה אחלה עמלה.

חחחחחחחחחח נדב הרגת אותי פה. חוש הומור. האנדרסטימנט של השנה. רק בכסף מכל העמלות הוא יכול עכשיו לקנות את הליגה הסעודית לבדה :slight_smile:

ברצלונה משלמת לו פליקס משלם לו בריטון משלם לו ופאטי גם.

הבנאדם מלך

בהצלחה, ותודה על תקופה בלתי נשכחת.

וגם -

נרשם.

פאטי עדיין רשום, באתר, לנגלה כבר לא, ו-2 הפורטגולים הז’ואאואים - טרם.

טוב פליקס עומד לנחות בברצלונה זה הכל סגור. אני רק עדיין מחכה לקנסלו. לא אכפת לי טוב או רע יותר גרוע מרוברטו הוא לא היה.

הגיע לברצלונה עם חולצה לבנה. כבר סימן לא משהו.

מביך שגם כשיש שחקן שהצוות המקצועי רוצה להיפטר ממנו (אנסו) ושהוא שווה כסף, גם אז לא מצליחים להרויח עליו כסף. כי צ’אבי פחדן ולאפורטה פוליטיקאי. שיגדלו ביצים זה מביך.

לא ראיתי קבוצות שעומדות בתור כדי לשים עשרות מיליונים על פאטי.

לא מבין את ה"טרייד" הזה של פאטי ואבדה תמורת פליקס, אבל בעיקר מה שמפריע לי שזה לעונה אחת, ואז הקלפים מתערבבים מחדש. אם זה היה משהו קבוע (קרי מכירה של אנזו ורכש של פליקס) זה היה הגיוני לי יותר.

אריק בדרך החוצה בהשאלה לשנה.

עוד פחות מ-6 שעות לסגירת החלון.

צריך להשלים את העסקאות של הז’ואאואים, אבדה ואריק, ולרשום את איניגו והפורטוגלים.

שזה בדיוק מה שאמרתי…

לא חושב. תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה אומר שאם כבר פאטי עוזב, אז שנעשה עליו כסף. אני אומר שלא היינו עושים עליו כסף במצבו הנוכחי בכל מקרה, והראייה היא שלא היו הצעות (שאנחנו יודעים עליהן) מעניינות כל הקיץ.

“מצבו הנוכחי”… כלומר היותו קרטיב מוריד את המחיר שלו. אז תן לו לשחק כדי למכור ביותר. בארסה נכשלת ופעם אחר פעם לא מצליחה למכור שחקנים.

כן, מצבו הנוכחי. לא אמרתי שמצבו הנוכחי באשמתו, או רק באשמתו, אבל זה מצבו.
הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות וכל זה, אבל הוא גם סרב להבין את זה כמה חודשים ולחפש קבוצה אחרת. זו לא רק אשמת צ’אבי, לאפורטה ושות’.

אגב, מבחינתי כאחד שרוצה שהבחור יצליח, הפתרון של ההשאלה לברייטון הוא פתרון מצוין. הסיכוי שהיה יוצא ממנו משהו חיובי השנה בברצלונה נמוך עד אפסי. הוא צריך את המקום החדש הזה, עם פחות לחץ על הכתפיים, ויותר הזדמנויות. בקיץ הבא? או שיוכיח את עצמו באנגליה ויחזור טוב יותר, או שתבוא איזו צ’לסי ותשים עליו מספיק כסף. ואם לא יצליח? לפחות למדנו.