פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ואני טוען שאני לא ממהר להאמין לרוב דיווחי העיתונאים, שהיו גם דיווחים אחרים, ושאני לא חושב שזה הגיוני למכור את כריסטיאנסן כשיש את אריק ובהינתן ולמרטינז יש לתת עוד עונה ואולי 2 מעבר לנוכחית.

לא ראיתי דיווחים אחרים על כריסטנסן בתקופה האחרונה, איפה קראת?

זה שמרטינז בסוף הקריירה כבר פחות רלוונטי לדעתי, כי העתיד של בארסה זה קובארסי ואראוחו.
מי יהיה ברוטציה אחרי איניגו זה משהו שנוכל לטפל בו בעתיד במצב פיננסי יותר טוב.
בארסה עדיין במצב שהיא צריכה לייצר עוד ועוד מקורות הכנסה.

אז למה אתה דורש קיצוני שמאלי פותח לפני המחליף ללאמין או ללבנדובסקי?
איפה תתקע את ראפיניה? הקישור עמוס גם ככה. הוא יורד לספסל?

תקרא את ההודעה שלי בנושא הזה, בדיוק טענתי שאנחנו לא צריכים קיצוני שמאלי פותח.
בעצם אפילו נתת לייק.

חוץ מזה, אני לא חושב שאנחנו צריכים מחליף ישיר לימאל או לבנדובסקי. אין דבר כזה.
אנחנו צריכים שחקן שיתנו לנו אופציות ואיכויות.
מחליפים ישירים לימאל ולבנדובסקי ישבו על הספסל לאורך רוב העונה.

עברתי עכשיו על ההודעות האחרונות שלך, ורק ראיתי שלהחליף את ראפיניה בקשר יותר קל מלהחליף את לאמין בקשר. זה בתגובה להודעה שלי.

זכרתי שאתה תמכת בהבאת קיצוני שמאלי במקום ראפיניה. אולי טעיתי.

אם מתייחסים לדינמיקה הנוכחית, ברצלונה חייבת למצוא ווינגר מחליף שיוכל לעזור בניפוק מספרים. באסה להגיד את זה, אבל בהינתן שכולם בריאים אין לנו ממש סופר סאבים. הכי קרוב לזה הייתה הכניסה של אולמו נגד ראיו והוא תיאורטית אמור לפתוח מאחורי החלוצים.

לא יודע אם יש שחקן שיוכלהיוצ נחליף כווינגר ואולי גם עם יכולת לשחק לעומק ושלא יהיה לחוץ על דקות ויפגע במרקם הקבוצתי. בתכלס הכי קרוב שעולה לי לראש זה פדריטו האגדי. יש מישהו זמין בשוק?

השאלה מה אתה מגדיר ‘סופר סאב’.
אופטימלית היינו מביאים מישהו כמו סאביו או נוסא אבל שניהם כבר השתדרגו בקיץ.
אפשר גם ללכת על מישהו סביר שלא הצליח לעשות את הקפיצה למועדון גדול, נניח ציגנקוב(לפני שנפצע) או עבדה מיודענו. גם מיטומה יכול להיות אופציה.
יש את האפשרות לסמן מישהו אחרי השיא שיקבל ישיבה על הספסל, אבל בעידן של היום השחקנים האלה לרוב פשוט הולכים לסעודיה ועושים כסף.

נ.ב.
ראיתי תקציר של יובה לפני כמה ימים והבן של קונסיסאו קצת העיף לי את הסכך.
יש לו דריבל מפחיד.