לא מצאתי דיון בפורום כדי לדון על רונאלד אראוחו מקצועית, אולי קצת התעצלתי. אני אולי לא ממש מתאים להגדרה ‘אוהד נייטראלי’ אבל הייתי מעדיף שימכרו את פרנקי דה יונג. לדעתי אראוחו וברצלונה זה סיפור יפה. בשנה שעברה הוא היה מעין דמות טראגית כזו עם ההרחקות נגד פריז סן ז’רמן בליגת האלופות ונגד ריאל מדריד בסופרקופה, השנה הגיעה הפציעה…אבל בכדורגל דברים משתנים כל כך מהר. תראו את נאצ’ו ואנטוניו רודיגר אצלינו למשל שתוכננו להיות מחליפים והרכיבו אחלה מרכז הגנה אשתקד. אני חושב שזה פלוס אדיר שהוא חוזר לרוטציה ואף מעבר לכך. הוא לא שכח לשחק כדורגל וכן יש לו הרבה איכויות. אולי גם יוכל לתת מנוחה פה ושם במשחקים בדרגת קושי לא גבוהה - לסילון ז’ול קונדה שמשחק הכל כל הזמן.
לא ברור למה הוא בסלטיק ומרטין בברצלונה. כלומר…ברור לי למה מרטין לא בסלטיק, כי הם לא עד כדי כך סתומים, אבל מה הזווית שלנו לאפילו לא לתת לו הזדמנות קטנה קטנה?
רוצה לקוות שזה בגלל שרצו שהוא יקבל הרבה דקות ולא את הפירורים של באלדה וקונדה.
אני מודאג מהרצון שלו לסעיף נמוך, אם משהו אחד שפרשת ניימאר ודמבלה לימדו אותי ששחקן דורש סעיף נמוך זה כי יש לו הצעה.
רק יתברר שיש סעיף נאמנות ואני כבר PTSD
השאלה היא כמה זה נמוך אצלך.
הסכום ששולם על ניימאר היה חריג בכל קנה מידה.
במקרה של אראוחו היה סעיף של מליארד יורו שהיה ברור שאף אחת לא תשלם סעיף כזה, בטח לא לבלם וקיומו של הסעיף הוא כי בספרד חייבים סעיף שחרןר.
הוא רוצה להוריד לסכומים שפויים יותר.
הלם. בסוף לא ישארו לך סמלים לאהוב זה מסוכן.
אני שמח מאוד אם כל הסיפור של אראוחו הוא בסוף ספין של סוכנים.
זה מאפשר לי לחזור להאמין שכל מה שציינתי למעלה היה אמיתי.
סמלים זה לעובדי אלילים.
להזכירך צחקנו על אוהדי ריאל שגיז’דרו על ראמוס למרות שהוא כל פעם איים לעזוב כדי לקבל שדרוג.
אראוחו לא יותר טוב. סתם שכיר חרב, שלא ראוי לסרט הקפטן.
אתה אוהד בארסה יומיים, אז אתה לא יודע שגם פויול עשה אותו דבר. הנה קח עוד שחקן לא לאהוב
תיזהר שהוא לא יחכה לך בסמטה חשוכה עם משפטים כאלה.
לא יורו פחות מ250 מיליון.
עם תחבושת הבנזמה שיש לו בזמן האחרון, רואים אותו בחושך מקילומטרים. יהיה לי מספיק זמן לברוח.
אולי עלית על הסיבה שבגללה הוא מבקיע ומבשל לאחרונה כמו שחקן התקפה
התלבטתי לגביי האם להצמיד את 2 השמות האלו ככינוי, כל עוד הוא עם תחבושת הטמטום שלו. אבל פה באמת פחדתי.
בכל אופן -
הלחצים הלפחות תקשורתיים, אבל בימים האחרונים גם הפליקיים, על פאטי הולכים ומתגברים, אבל לא בטוח שהוא זה שיישבר ויעזוב כבר בינואר (אם בכלל מישהו יעזוב). יכול להיות שההימור היותר סביר זה איזשהו כסף מוואייה, או עזיבה של אריק.
ראמוס לא איים “כל פעם”, זה בעיקר היה לקראת הסוף כשהוא ציפה ליחס מיוחד ולא לכלל הקבוע של פרז של הארכה בשנה אחת בכל פעם אחרי גיל 30, ומאז שהתחילו הסיפורים והשרירים האלה - רובנו ביקרנו אותו על זה.
אתה מבין שאתה סותר את עצמך כאן, כן?
אם אין מקום לסמלים, אז כולם בהגדרה שכירי חרב, ואז גם בוודאי שאין טעם לדבר בכלל על ‘ראוי לסרט הקפטן’.
בכלל, היחס כאן לאראוחו די מדהים אותי. אם היה לי קצת יותר כוח הייתי הולך ומחפש ציטוטים מלפני בקושי שנה על אראוחו, על איזה קונצנזוס מוחלט הוא היה, ואיך יש כאן קפטן לשנים קדימה (“לא אכפת לנו שהוא רשמית לא נחשב לה-מאסיה, הוא יותר שחקן בית מכל אחד אחר” - נשמע מוכר?). ופתאום אנשים כאן מדברים עליו בתור סתם עוד בלם סביר בסגל, מי הוא בכלל, ושיילחם על עמדת הבלם השלישי (!!).
אראוחו עוד מעט בן 26, כל הקריירה בבארסה, וזאת הפעם הראשונה שאני שומע משהו בענייני שכר.
כשזה יקרה עוד כמה פעמים , רק אז אולי אשנה את ההערכה שלי כלפיו.
הוא לא עוד סתם שכיר חרב.
אני פה די הייתי ועדיין בצד של ארואחו אני חושב, גם עכשיו, אבל הרוב פה די פרו ארואחו. וכן יש שאלות לגטימיות בקשר להתנהלות שלו. גם ההנהלה
אולי כדאי, כי כל אלה שעפו עליו אז עדיין נמצאים בצד שלו.
הבודדים שלא אהבו אותו אז לא מאוד התבטאו בעיניינו בכלל, ואני בערך היחיד שמעדיף למכור אותו ולהרוויח עליו כסף.