פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

בואו נסכים שהתקשורת מטשטשת פה את המציאות והאינטרסים האמיתיים, מכל הצדדים.

האינטרס של התקשורת זה שכדורגל ימשיך להיראות בידור ורגש, בזמן שבפועל זה עסק שמגלגל מיליארדים והכל בו סובב קודם סביב כסף ובמקום השלישי אולי הרגש למועדון בו משחק שחקן. במקום השני אגב, נמצא המקום, הרצון לשחק בעיר נוחה או קל"ב.

שכל אחד יאמין במה שנוח לו, אני מזמן רק מחכה שתצא הודעה רשמית ונסיים עם מחול הקליקבייט שעובד עלינו מצוין.

לגביי אראוחו - אם יפתח הערב מול בטיס בגביע, כנראה שזו אחלה הוכחה לכמה המועדון באמת רוצה לדחוף אותו החוצה.

קשה לי להאמין שנקבל תשובה סופית לגביו לפני מחר, אבל אמרתי את זה גם ביום ראשון לפני גמר הסופר קופה, אז מה אני מבין.

בנושא אחר -

מקרה מעניין אנסו.

https://x.com/BarcaTimes/status/1879442606494548055

לפי הפודל של המועדון, דקו הצליח לשכנע את האורוגאי להישאר בברצלונה ואולי גם להאריך את החוזה

BIG BREAKING: Deco has convinced Ronald Araújo to STAY at Barcelona. A conversation was held between them last night which unblocked the situation and now there is a chance that he might even RENEW soon

MORE: Barça have worked hard to ensure Araújo’s continuity, with Deco playing a key role in the process. As a result of this persistence, the Barça vice-captain has had a change of heart and is now nearing an agreement to stay

כמו שאתם מבינים החנפן של המועדון עובד טוב בשביל בעלי הבית שלו

אפשר הודעה רשמית כבר, לכאן או לכאן? הפינג פונג הזה מתיש.

חביבי יש לך עוד חצי חודש לסבול. תכין את עצמך. מחר ההודעה תהיה שהוא עוזב במאה אחוז ביום שישי הוא נשאר וכך הלאה…

פה הבלבול שלך - זה לא עוד בהכרח עוד חצי חודש. אם לא יאריך חוזה/יחתום ביובנטוס בשבועיים הקרובים, זה ייגרר לפחות עד הקיץ.

כן אבל בסוף ינואר הוא לא יוכל לעזוב השנה.

מה שיקרה בקיץ אלוהים גדול.

בכל מקרה, הסאגה איתו לא תסתיים עד סוף הקיץ הבא. לפה או לשם.

גם פבריציו מצטרף -

מעניין מי התקפל יותר.

ועכשיו אפשר לקחת את ההודעה הזאת שלי ולמצוא סיבה מה המקום של התקשורת בהישארות של אראוחו, וזה נראה לי קל לנחש.

למשל, הצגה כדי להוציא את דקו טוב אחרי הפארסות האחרונות שהוא הוזכר בהם (כמו החופשה בזמן כל הבלאגן, או זה שהוא לא באמת מנהל מקצועי).

בארסה זה כמו סיטקום, בסוף כל פרק הכל חוזר לקדמותו רק בשביל הבידור וההצגה.

נו, תראו מופתעים.

אני עדיין לא בטוח לגבי הקיץ, אבל חצי עונה ממש טובה של אראוחו תשים אותנו שוב במצב שאנחנו לא יכולים לא לתת לו חוזה יקר. נראה מה יהיה.

תלוי במתי (אם בכלל) יחתום על חוזה חדש.

לא מאמין שתהיה התקדמות עד סיום העונה.

עריכה - עכשיו רק אני רואה שהטענה היא שהייתה ‘‘פריצת דרך’’ במו’'מ עצמו. טוב, מעניין.

הימים חולפים שנה עוברת -

כלומר יש עוד זכויות שידור שאפשר למכור?

BREAKING: Araujo has AGREED to renew his contract. His entourage will arrive in Barcelona at the end of the week to sign the contract. [

@JijantesFC

יכול להיות שהסטטוס של האורוגאי ישתנה מאראוחו שחקן של יובנטוס זה רק עניין של זמן לאראוחו האריך חוזה בברצלונה והכל בשבוע אחד

מדהים.

Trust the process!

מתאו מורטו ‘‘מפרט’’ על השיחה בין דקו ואראוחו שהובילה ליישור ההדורים.
הפרט הבולט פה, שכל אחד יבין ממנו מה שהוא רוצה, זה שאראוחו ביקש ויקבל סעיף שחרור נמוך(יחסית, לא מפורט כמה בדיוק, אפשר לשער שזה ינוע בין 80-140) שיאפשר לו להשתחרר מבארסה במידה ולא יהיה מרוצה ממצבו המקצועי.

מבחינתי זה רק מראה עד כמה דקו זבל.

תוסיף גם את זה שהוא יקבל חוזה משמעותית גבוה יותר ממה שהיה אמור לקבל. אישית, אני ממש מבואס שהוא נשאר.

אין לי מושג. בכתבה רשום ‘‘מאמץ כלכלי’’.
אני בספק אם הוא יקבל שדרוג משמעותי, אם כן זה בטח יהיה כבול בכמות משחקים בגלל בעיות הכשירות שלו.

בדר’'כ שכר גבוה מביא איתו סעיף שחרור גבוה, ולכן אם יש סעיף ‘‘נמוך’’ זה בגלל השכר ‘‘נמוך’’.

בהכרח? אני לא חושב ששכר הוא בעל נגזרת כלשהי לסעיף שחרור. מה שכן אם השכר עולה המועדונים יצטרכו לתת לו הצעה טובה יותר.

מהזיכרון שלי אז כן.
זה נוגע לעובדה ששחקן רוצה להמשיך, המועדון לא רוצה לתת שכר גבוה מדי, אז מתפשרים על שכר פלוס אפשרות לשבור את החוזה.