אפשר לחתום
‘בארסה’
בכל הנוגע להתנהלות בשוק השחקנים זו אותה משמעות.
אפשר לחתום
‘בארסה’
בכל הנוגע להתנהלות בשוק השחקנים זו אותה משמעות.
בהמשך לזה -
עושה רושם שמילאן החליטה ללכת על ווקר, מה שימנע מהם ללכת על ראשפורד.
אבל כל עוד פאטי עושה חסימה נעה (עד כמה שהוא יכול לנוע בכלל) על המעבר שלו עצמו, או שאריק לא חוצה את הכביש לג’ירונה - אנחנו לא יכולים לעשות עם זה כלום. אלא אם יימצאו עוד מושבי VIP למכור.
אלפונסו דייויס הולך לחדש עם באיירן. דיברו עליו כמועמד רציני אלינו כי הוא מסיים חוזה ויש לו יחסים מיוחדים עם פליק.
אני שוב רוצה להביע את ההתפאלות שלי מבאיירן. בקיץ , כשנשארה לו שנה אחת בחוזה, ולמרות שסירב לחדש, הם לא ניסו למכור אותו בכוח, אלא האמינו שהדברים יסתדרו. והם כנראה יסתדרו.
גם קימיש באותו מצב.
מזכיר לכם מישהו אצלינו?
מצד שני, ככה בדיוק הם איבדו בחינם את אלאבה, קרוס, למיטב זכרוני גם את שוויינשטייגר, ועוד. יש חסרונות.
לגבי אנסו פאטי, אני קראתי על עניין רציני של ג’ירונה.
הבעיה עם פאטי שהוא עדיין חי באשליה שהוא שחקן בארסה לגיטימי, ומצד שני בארסה כרגע לא מוכנה לשלם לו כדי לצאת להשאלה.
אם יצליחו להביא את ראשפורד בלי להוציא אותו מהסגל, זה יכול להיות זרז משמעותי.
דייויס כנראה מעולם לא היה אופציה קונקרטית בהתחשב בדרישות שלו ובעובדה שיש לנו את באלדה, שלמרות החסרונות הוא כנראה עדיין עדיף על הרבה מגנים בשוק.
“איבדו”
היית יכול להכניס גם את קרוס בציטוט מבחינתי אצלו אגב גם באמת היה סיפור של דרישות שכר גבוהות מדי לטעמם, ופחות ״בריחה בחינם״.
אז בעצם הבאת 3 דוגמאות, ב-2 מהן שחקנים שאתה מבואס בדיעבד ש"גנבנו" בחינם לבאיירן, ואחת מהן אתה לא בטוח בכלל שזה מה שקרה שם. נשמע שהשיטה של באיירן עובדת
אבל ברצינות - מסכים עם ההודעה שלך. לניהול “נכון”, זהיר ושקול יש מחירים - ע"ע האיבוד שלנו את לני יורו ליונייטד, כדי לא לפרוץ את מסגרות התקציב ששמנו לעצמנו. את הכסף (כלומר, התארים וההצלחה הספורטיבית) - סופרים בסוף במדרגות.
Early reports pending further confirmation that Como have offered €10M for Eric Garcia
אני בטוח שרוב הפורום פה בתגובה “SHUT UP AND GIVE US THE MONEY”
אני מחבב את השחקן. לא יודע למה. כמובן שאני בעד למכור במחיר הזה…
אני מחבב את אריק, אבל אם יש לנו 4 בלמים שמעליו בהיררכיה עד סוף העונה, אם הוא מקסימום קשר אחורי לדקות סיום משחק, ואם מעבר שלו ישחרר כסף לעמדה שנחוץ בה חיזוק (לא קשר קדמי, נגיד) - אני חושב שדי כדאי להיפרד יפה.
שאלה אם ראשפורד הוא מה שאנחנו צריכים?
מי עקב אחריו?
מבחינת עמדה על המגרש? בהחלט.
מבחינת יכולת נוכחית + סיפורי אי מקצוענות + דרישות שכר + אולי דמי השאלה ליונייטד? קצת פחות.
אבל אם זו השאלה, לחצי עונה בלבד, ובלי חובת רכישה - יש מצב שאפשר וכדאי לספוג את המינוסים. תרתי משמע.
הוא שחקן עם רצפה מאוד נמוכה ותקרה סופר גבוהה.
סוג של דמבלה.
אם נצליח לסחוט ממנו חצי עונה טובה זה ירים אותנו, אם לא אז הפסדנו כמה מיליונים.
לפי מה שאומרים, יוכל להעניק מנוחה ללבנדובסקי וגם לשחקני הכנף
@sh4rky יוכל לתקן אותי אם אני טועה, אבל הוא בגדול משחק באגף שמאל (ימני ברגל), עם יכולת לשחק בעיקר גם במרכז ההתקפה, אבל עקרונית גם בימין.
מה שאומר שמבחינת עמדה הוא בול לצרכים שלנו בהתקפה. הבעיות איתו הן היכולת (גם המנטלית) והמחיר.
העמדה העדיפה על ראשפורד היא אכן באגף שמאל. יכול לשחק גם כחלוץ ועושה את זה לא רע בכלל, תלוי בסגנון המשחק. הוא לא חלוץ של גב לשער או משחק על שטח קטן אלא יותר אחד שעושה תנועה מעבר לקווי ההגנה לכדורי עומק. באגף פחות צפוף ולכן מרגיש שם יותר בנוח כעמדה קבועה.
מבחינת סט יכולות הוא מהיר מאוד, דריבל די טוב (למרות שהוא אוהב ללכת הרבה פעמים דרך שחקנים בתקווה שזה יעבוד וזה לא), בעיטה מצוינת, תנועה מעולה ללא כדור שלא נוצלה מספיק ביונייטד כי חוץ מברונו אף אחד לא יודע למסור מ-2016. נדמה לי שמוריניו אמר שהקשרים שלנו לא מנצלים מספיק את התנועה של ראשפורד.
הדיבורים על הבעיות מחוץ למגרש התחילו בקורונה עם הפרויקט שלו להאכלת ילדים רעבים. אמרו שהוא לא מתרכז מספיק בכדורגל. מאז שאמורים הגיע הדיבור הוא שהוא יצא לבלות יומיים לפני משחק. אורנשטיין דיווח שלכל מאמן של יונייטד היו בעיות עם הגישה של ראשפורד. אני מניח שיש דברים בגו, כי אמורים לא היה מתאבד התקפית בלי סיבה מוצדקת, אבל זה ממש לא מקרה סאנצ’ו של שחקן עצלן עם מנטליות של אפס מאופס.
ייתכן שמעבר למדינה אחרת יאלץ אותו להתמקד יותר בכדורגל, כי כל הפיתויים מסביב לא יהיו כל כך זמינים כמו בבית. במידה וזה יקרה והוא לא ילקה בתסמונת השחקן האנגלי בחו"ל (גם אפשרי) - הוא רכש מעולה לכל קבוצה. אמרתי בעבר שלדעתי רק ראשפורד וקיין שווים 100 מיליון בשוק האנגלי. אפשר כבר להוסיף איזה שחקן-שניים לרשימה הזו, ואולי להוריד את קיין בגלל הגיל, אבל אני עדיין מאמין בראשפורד. מאוד קשה לא להגיע לתחושת מיצוי, עם כל האהבה למועדון, כשאתה משחק בקבוצה עלובה כל הקריירה ובכל זאת שומע בעיקר ביקורת. הוא בהחלט יכל לעשות חלק מהדברים יותר טוב, אבל כמו שכתבתי פעם - לדעתי יונייטד הרסה אותו יותר משהוא הרס אותה. למעשה, השחקן היחיד שיונייטד לא הצליחה להרוס ב-11 שנים האחרונות זה ברונו (וגם פה לדעתי הוא היה הרבה יותר מוערך בקבוצה אחרת אבל זה עניין אחר). התקרה של ראשפורד מאוד גבוהה והלוואי שיגיע אליה במקום אחר.
שזה בול מה שאנחנו צריכים, לפחות כ-PLAN B.
נשמע כמו ברצלונה מול חטאפה. מתאים גם בקריטריון הזה.
ייתכן, אבל הפיתויים בברצלונה לא קטנים מאלו של מנצ’סטר. השאלה אם בברצלונה (אם וכאשר יצטרף) יהיה מי שיכפכף אותו מספיק חזק כדי שזה לא יקרה. וכמה ראשפורד יספיק להשתרלל בחצי עונה.
זו לא העיר שמפתה אלא החבר’ה. הוא גדל במנצ’סטר, כל האנשים שהוא הכיר בחיים שלו נמצאים מרחק נסיעה מהבית. את זה אין בברצלונה. חלק יבואו איתו, אולי יש יותר מועדונים, אבל זה לעולם לא יהיה אותו דבר. זה יכול לפעול גם לכיוון השני כמובן - הוא ירגיש בודד וכדי למלא את החסר יצא למועדונים כל ערב. מההתרשמות שלי הוא לא אידיוט והאפשרות הראשונה סבירה יותר.
מספיק לי הבוסט מוטיבציה שהוא יקבל מהשינוי אווירה.
כמו אובאמיאנג ודאווידס, שיתן 4-5 הופעות טובות ושבקיץ ימצא פיתרון אחר.
נגד חטאפה הוא לחלוטין היה יכול להיות ההבדל.