פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

המצב שלו מחריף אצל רובן אמורים, אני חושב שנעשה לו עוול למרות שהוא ממש גרוע כבר הרבה זמן. כשחקן גיבוי שהציפיות ממנו לא מי יודע מה, לא מיועד ל-11 בשום סיבה והוא שחקן 12-14 שכן ייזכה לנתח דקות בשל העומס הבלתי-רגיל - לדעתי אין מה להפסיד. מנצ’סטר יונייטד גם תשלם לו את השכר או את רובו. אם מדובר על השאלה ומשם מתגלגלים אני באמת חושב שזה אחלה. ברצלונה מלאה במרכז בשדה אבל בכנפיים ובחוד חסרה מאוד. גם ראשפורד עצמו צריך שינוי אווירה.

דעתי האישית, הקבוצה שתקלוט אותו תרוויח שחקן טופ עולמי בכלום כסף(לא מדבר על החוזה אלא על דמי העברה), הציפיות ממנו והמצב הקטסטרופה ביונייטד פגעו בו אנושות, היה חייב לברוח משם מזמן.

אם היה סיכוי הייתי מקווה שיביאו אותו לליברפול, אבל כידוע אין סיכוי למהלך כזה, אז רק שלא יגיע לברצלונה.

אם ראפיניה מנצל את המצב בקבוצה ושיטת המשחק של פליק עד תום אז ראשפורד זה ראפיניה משודרג(הרבה יותר משודרג) כמובן זה לא אומר שהוא יצליח כמו הברזילאי אבל לדעתי הפוטנציאל שלו יותר גדול.

אנחנו צריכים:

מגן ימין
מגן שמאל
קשר אחורי
חלוץ מטרה

מי שלא עונה לקריטריון הפשוט הזה לא אמור להיות רלוונטי. נמאס כבר מבניית הסגל הקפריזית והחובבנית הזאת.

קשר אחורי
בלם (בהנחה שפליק אמור להמשיך כמה שנים)
חלוץ מטרה
מגן שמאלי

אם תרשו לי להתחפש לאוהד ברצלונה לרגע.

צריך מגן ימני מחליף ומגן שמאלי מחליף.
חלוץ מטרה? אולי בקיץ אם לבנדובסקי עוזב.
קשר אחורי? אין לי מושג למה אתה מתכוון.

אבל הדבר הכי בולט שחסר לנו זה שחקן כנף שמאל שמסוגל לתקוף את ההגנה בדריבל/ שחקן התקפה שמסוגל לייצר כשימאל פצוע/חווה משחק לא טוב/ נסגר מכל הכיוונים.

שלא תבינו לא נכון - אני לא באמת חושב שזה יקרה.

אבל הייתי נותן מסובבת לפרנקי ואולמו (יש מצב שמספיק רק לעשות לו “בווו”, אבל בסדר) בשביל וירץ או מוסיאלה. וטכנית, אם ניפטר מפרנקי, ואולי גם לנגלה, זה ישחרר המווווון כסף (אם כי אולמו פה כדי להישאר עד השקל האחרון מביטוח לאומי).

אני רק יודע שמדובר בברצלונה, אז 2 דברים ודאיים:

1. גם אם המנודים יעזבו, זה יקרה ב-5 דקות האחרונות של החלון, ובהשאלה לאתלטיקו, עם חובת רכישה של 3 מיליון. ואז הם יקחו אליפות.
  2. מצד שני, באופן מוזר בכללי אבל טבעי בברצלונה נטולת התכנון המקצועי ובניית הסגל הנכונה - ככל שהשמועה יותר מופרכת, ככה יש יותר סיכוי שהיא אמיתית.

וירץ ומוסיאלה זאת עמדה של אולמו והעמדה המקורית של פדרי ושל פרמין, לא?
בול מה שאנחנו צריכים אם נמצא 100 מיליון וטבאס ירשה לנו לרשום שחקנים.

אני קודם כל רוצה חלוץ מרכזי צעיר במקום או בנוסף ללבנדובסקי. ניצול המצבים של לבה מזעזע.

ניצול המצבים שלו מזעזע? בתקופה האחרונה הוא בקושי מצליח לעצור כדור.

אני לא יודע איזה סוג חלוץ אני חושב שצריך (9 קלאסי, או מישהו יותר נייד ושאולי גם יכול להחליף מקומות עם הצדדים), אבל בטוח שצריך חלוץ.

גם כשהוא לא מצליח לעצור כדור ולא מגיע למצב בעיטה, גם זה נכנס לניצול מצבים. לא משנה לי איך בדיוק הוא הצליח לדפוק מצב טוב לשער.

כתבה מעניינת ב-‘ספורט’ מהכתב הברזילאי עם אמינות לא רעה: פלמייראס הברזילאית רוצה לרכוש את ויטור רוקה ומוכנה לשלם 27 מיליון יורו על 80% של השחקן.

מרחיב שלפי הכתבה הם רוצים אותו כבר בחלון ההעברות הזה. מעניין.

הלאה -

מצוין. שגאבי יחנוך את הבן שלו עוד קצת.

אה…ולנושא פעוט וקטן שלא העסיק אותנו בכלל -

בעצם קובארסי חתם ל-5 שנים בקיץ האחרון, סתם הדלקת אותנו.

ושים לב למשפט האחרון של פבריציו.
שיא הקריירה של ג’רארד מרטין, מאוזכר במשפט אחד עם כל מיני כדורגלנים ממש ממש טובים.

לא רואה פה בעיה.

רגע…שנייה…אתה מחשיב את אראוחו בקטגוריה של “כדורגלנים ממש ממש טובים”? הייתכן?

אומרים לך שמרטין הוא המגן השמאלי המחליף שלנו ל-5 עונות הבאות ובזה אתה מתעסק?

איו לי מושג על מה אתה מדבר ומי זה מרטין. תיכף גם תגיד לי שלמטריקס יש סרטי המשך.

בהמשך למקודם -

מסתבר שלפי פבריציו השחקן הממש ממש טוב יאריך עד 2031, והחתימה תתבצע מחר. נותר רק לגלות כמה ירוויח, ומה יהיה סעיף השחרור.

בקשר לברווז שנשחט מזמן מזמן -

כמה רציתי שהוא יגיע אלינו בזמנו.

זהו, אפשר להיות רגועים -

לא יצא לפועל, וכנראה שאיניגו גרם לזה שהנושא כבר לא יישקל שוב, אבל עדיין מעניין -

הוא וקונדה היו אחלה צמד בסביליה.

הוא בדיוק חתם בפנרבחצ’ה בכל מקרה אם הבנתי נכון.

עכשיו הוא כנראה עובר לטורקים, נכון, אבל הדיווח הזה הוא על הקיץ שעבר.

טוב שלא הגיע. כסחן מגעיל, בדיוק מהסוג שאני שונא.