פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

רשמי -

הדיבור הוא על סעיף שחרור של 200 מיליון.

ראיתי ברשת גם שמדברים על עליה בשכר מ-9 ברוטו ל-15.
זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני ממה שדווח שבוע שעבר.
מצד שני, זה לא מעט כסף…
אני גם לא שם חותמת סופית על הסיפור הזה. הרבה יוכרע בחצי העונה הזו, באיך איניגו חוזר ומי מקבל את המקום בהרכב במשחקים המכריעים.

בכל מקרה, 3 שחקני הגנה עם הארכת חוזה בשבוע אחד.
פדרי וגאבי הבאים בתור.
ולקראת הקיץ כבר נראה תזוזה לגבי ראפיניה, קונדה וימאל.

אנחנו נבכה על ההחתמה הזו, שחקן פציע שהיה רק עונה אחת טוב מאוד. המשכורת שלו תרדוף אותנו אללה דה יונג.

לא משוכנע שזו לא החתמה לצורך אי-איבוד בחינם/בסכום נמוך בקיץ הזה או הבא.

עוד הכרזה רשמית -

וופדידו.

אין לנו מה להפסיד פה. גם אני מקבל את הגישה שלך (ואני אוהב את הארואחו הזה) תמיד אתה תוכל למכור אותו במחיר טוב אם הוא יאכזב, אם לא תאריך את החוזה שלו, הוא יעזוב בקיץ במקרה הטוב באיזה מחיר של שוארמה ופחית קולה…

ברשת מציינים שבהודעת הארכת החוזה של אראוחו לא מציינים את סכום סעיף השחרור.

זה סימן שהסעיף נמוך… לא צריך להיות מומחה.

כמה נמוך? נגיד 100 מיליון לא הייתי מתבייש לפרסם.

אין לי בעיה עם סעיף של 100 מיליון כי אף מועדון לא ישלם כזה סכום על בלם. וביננו אם כל האהבה לשחקן כל מועדון שיביא כזה סכום ברצלונה תמכור גם אם הסעיף היה 25 מילארד.

אבל המועדון לא רוצה לפרסם את זה מספר כי זה נראה פחות טוב. אני מבטיח לך שאם הוא היה מסכים למילארד יורו הם היו מפרסמים את זה .

אני רק מקווה שאין סעיפים כמו “אם השחקן לא משחק מס משחקים אז הוא יכול להשתחרר בחינם” או " אם פליק לא אומר לו שלושה פעמים ביום שלום השחקן יכול להשתחרר בחינם וברצלונה צריכה לממן לו נטפליקס לעשר שנים רצוף"

אצל ברצלונה אי אפשר לשלול כלום :joy:

La Liga clubs have spent only €2.63M in the winter transfer window so far, placing the league 34th globally in terms of winter spending.

בנושא אחר , אם זה נכון ואני לא בטוח

This is lower than the expenditure of even SPANISH 3rd DIVISION and also clubs in England’s 2nd and 3rd divisions, Italy’s 2nd division, and Germany’s Bundesliga 2. Additionally, several leagues in Asia (such as Saudi, Japan, China, Qatar etc) and South America have also outspent La Liga.

טבאס רוצח את הליגה בשביל לדפוק את ברצלונה, כך הלה ליגה לא תוכל בחיים להתחרות בקטארים ובליגה האנגלית.

https://x.com/BarcaTimes/status/1882864166308032604

למי שלא מבין

BREAKING: Ronald Araújo new release clause is €65M, and it will be valid for 2025 summer. This clause will go up to €80M starting from January 2026

https://x.com/BarcaTimes/status/1882892106240278547

אין לי בעיה עם הסעיף הנמוך שלו, אני רק יודע שגם בקיץ לא ניפטר מהשמועות לגבי העתיד שלו.

גם לי אין בעיה עם הסכומים האלה.
אם מישהו היה מציע עכשיו 65 מיליון, בארסה הייתה מוכרת. בטח ב 80.
אני מקווה שהוא ישאר גם בקיץ, אני אוהב אותו. אי אפשר לסמוך על איניגו לאורך זמן, ולא ברור מה עם כריסטנסן.

אם כל הפרטים פה נכונים אז זה מוכיח שמדובר גם בעניין מקצועי, כי אראוחו עם סעיף שחרור מאוד מאוד ריאלי.
לא מן הנמנע שהוא יעשה ‘‘דמבלה’’, אבל אם הוא יעשה את זה בגלל שגם ככה הוא על הספסל אז הוא עושה גם לנו טובה.

בסה’'כ מצאו את החוזה הכי מתאים לסיטואציה שבה אראוחו יכול להתפתח לבלם המוביל שלנו ולהישאר או לא וללכת למקום שבו הוא ירגיש כזה.
ווין-ווין.

אסור אפילו להשוות בין מה שדמבלה עשה לארואחו.

פה זה עניין ספורטיבי מקצועי. דמבלה היה ילד קקה שניצל אותנו.

זה לא היתה הכונה שלך אני יודע אבל רק רציתי שזה יהיה ברור.

יאללה, קדימה

נותן עבודה דקו, תנו לו תנו לו.:wink:

וגם -

בהמשך לזה -

בנוגע למצבת הבלמים -

מעניין. אם כריסטנסן יצליח לחזור למה שהוא היה בעונתו הראשונה אצלנו, כולל הכשירות, שווה יהיה לחסום הצעות ולהאריך את החוזה שלו (שנגמר ביוני 2026). אם לא - שיהיה בהצלחה.

יש לו חצי שנה להוכיח, לכאן או לכאן.

כריסטנסן לא יאריך חוזה להיות בלם רביעי לדעתי.
אם אריק נשאר, אפשר להתקדם לטובת כל הצדדים.

מאמין ששניהם ילכו בקיץ, כתלות באראוחו, אבל יש יותר סיכוי לקבל כסף על כריסטנסן (כל עוד לא יתגלה שהוא ברמת הכשירות של פאטי), ובכללי לדעתי יש יותר סיכוי שיעזוב במידה ולא יקבל מספיק דקות. נחכה ונראה.

המבחן, עבורו ועבור אראוחו, יתחיל עוד בערך חודש, כשאיניגו יחזור וכולם יהיו אמורים להיות כשירים ובכושר משחק ביחד.

אגב, מבארסה מאניה (ויה חאבי מיגל), שאם אפילו חלק מהדברים פה נכונים, בהחלט מגיע לדקו קצת יותר קרדיט ממה שאני נתתי לו עד עכשיו -

"העיתונאי מיגל: ״הסיפור העכשווי, סביב אראוחו הוא לא פשוט להבנה, ובבבארסה יש חשדות ברורים לגבי איך סוכניו של השחקן, אדמונדו קאבצ’י ואדוארדו קרנג׳אר, ניהלו את המשא ומתן הזה במהלך השנה האחרונה.

העניין הסתיים בצורה טובה, עם שיפור והארכת החוזה עד יוני 2031, אבל אין ספק שהתרחשו בו דברים מוזרים. מה שהכעיס במיוחד היה כמה מהר הכול נפתר כאשר בערב הסעודית, בפגישה עם דקו וכשהיה כבר ידוע שיובנטוס מציעה 30 מיליון אירו בלבד על האורוגוואי, דקו ישב עם השחקן והניח את כל הקלפים על השולחן.

המצב לא היה פשוט. בעוד שרונאלד התעקש תמיד שהוא רוצה להישאר, המשא ומתן עם האיטלקים התקדם עד כדי כך שכל הסגל של ברצלונה הניח שהשחקן יעזוב בחורף הזה לטורינו. התמונות המפורסמות של לבנדובסקי וגאבי מבקשים ממנו להישאר, בזמן שהקבוצה, כאלופת הסופרקופה, עשתה סיבוב כבוד בג’דה אחרי שכבשה חמישייה מול ריאל מדריד, רמזו על חוסר הוודאות.

מה השתנה כל כך בזמן קצר?

התשובה פשוטה. דקו, שחש שארואוחו לא מכיר היטב את פרטי ההצעה שלא זכתה למענה מצד סוכניו, שלף ממזוודתו את המסמכים שפרטו את השיפור הכלכלי המוצע לארואוחו. על פי הפנים שהביע השחקן, כל הנוכחים הרגישו שזו הפעם הראשונה שבה ארואוחו מבין באמת פרטים קריטיים שהוא לא ידע ושלטענת ברצלונה הוסתרו ממנו.

במצב הזה, תוך 24 שעות בלבד, התרחשה תפנית דרמטית. ארואוחו נחת חזרה בברצלונה והחליט להישאר, והשבוע הוא האריך את מחויבותו עד יוני 2031. עם זאת, גם מצד השחקן וגם מצד המועדון לא נמסרו פרטים לגבי סעיף השחרור.

מתאו מורטו ולורנה גונזלס פרסמו ב”רלבו” שסעיף השחרור של ארואוחו בקיץ הקרוב יעמוד על כ-65 מיליון אירו, כלומר 35 מיליון יותר מהצעת יובנטוס בינואר. בנוסף, בחלון החורף הבא סעיף השחרור יעלה ל-80 מיליון אירו.

מקורות אחרים שאני בקשר איתם טוענים שהסכום גבוה יותר, הסכום הרשמי לא יהיה מיליארד אירו, כמו שרצו, אך יעמוד על כ-300 מיליון אירו.

בכל מקרה, ברור שברצלונה הייתה צריכה לחדש את החוזה של ארואוחו, גם אם זה היה רק כדי למכור אותו בעתיד במחיר כפול מזה שיובנטוס הציעה.

הצעירים המבטיחים, פדרי וגאבי, צפויים להיות הבאים בתור להאריך חוזים לאחר שג’רארד מרטין כבר חתם עד 2028. הקנרי והאנדלוסי הם חלק מרכזי בפרויקט של ברצלונה, והמאמן פליק מעריץ את כישוריהם ואת המנטליות התחרותית שלהם.

הנשיא לאפורטה מתכנן לסגור את חידוש החוזים שלהם לפני תום חלון ההעברות בפברואר. סעיפי השחרור שלהם צפויים להגיע לארבע ספרות, והשכר שלהם ישודרג משמעותית.

ברצלונה החליטה לא לדון בעתידו של פרנקי דה יונג עד יוני. סבלנות המועדון כלפי סוכניו של ההולנדי פקעה. כאשר יגיע הזמן, המועדון יציב אולטימטום: או חידוש חוזה בתנאים שמתאימים לברצלונה, או העברתו למועדון אחר.

כן, ברצלונה מעוניינת במרקוס ראשפורד, אך השכר הגבוה שלו (350 אלף אירו לשבוע) מהווה מכשול גדול מאוד. אלא אם כן תהיה עזיבה של שחקן שתקנה מקום בתקציב, המהלך לא ייצא לפועל"

רמון פלאנס האגדי ממשיך לנסות לדוג בבבארסה.
הפעם נראה שאנחנו בדרך למכירה של אונאי הרננדז לאל איתיחאד תמורת 5 מיליון יורו.

מישהו אמר ראשפורד?