פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

לא נראה לי שמכירת שחקן לא רשום נחשבת עבור הפייר פליי.
אני זוכר שהיו צריכים לרשום את דסט לפני המכירה , אחרת הכסף ממנו לא היה נחשב.

לא זוכר מה היה במקרה של דסט(למה היה צריך לרשום אותו בכלל אחרי שנתיים במועדון?), אבל לא חושב שזה קשור לשחקן של בארסה ב’.

שא ברכה, אונאיי.

החלק היותר מעניין -

בנוסף -

200w (2)

אני בעד לתחזק קשר רציף עם הקבוצה הזו ולהיפתר מהשחקנים היקרים/מבוגרים/לא נחוצים שלנו.
פרנקי, כריסטנסן, לבנדובסקי, ויטור רוקה, טר שטגן(בעתיד). אפשר רק לחלום.

היה צריך לרשום את דסט כי הוא חזר מהשאלה.
אז אמרו שחייבים לרשום אותו כדי להכיר בכסף מהמכירה לצורכי הפייר פליי.

זה מה שלאמורים היה להגיד הערב בקשר לראשפורד -

אז אולי…אמממ…לא כדאי.

הוא בערך הפאטי שלהם…

תנועה מעניינת לכיוון מזרח, מצידה של הלה מאסיה. מעניין אם זה חלק ממגמה גדולה יותר בשנים הבאות.

פאו פרים חתם לפני שנה הערכת חוזה לשנה אחת בלבד, עד קיץ 2025.
הוא מסרב לחדש. החל מ 1 לינואר, הוא מצורע ויושב ביציע.
אונאי הרננדז גם הוא מסיים חוזה בקיץ 2025, אבל הוא לא מצורע ומשחק 90 דקות כל משחק.
למה אחד ככה והשני ככה? לא יודע.
אולי הפרה של הסכם ג’נטלמני מצד הסוכנים של פרים, אחרת לא ברור למה חתמו איתו לשנה אחת בקיץ הקודם.
או אולי הפרה של הסכם ג’נטלמני מצד בארסה, שהבטיחה לו אולי העלאה בשכר או קבוצה ראשונה, וזה לא קרה.

הדיבור הוא שטומטום והפדרומטר יחתמו על חידוש החוזה שלהם בסופ"ש הקרוב.

1000119835

4 headed dragon

ערכתי

תאכל ת’לב טבאס!
5 מיליון בפייר פליי!

מעניין אותי מה תגידו.

ראפיניה מוכרים כן או לא? נניח הצעה של 150.

ברור. בקלות.

במחיר הזה? אני בא לארוז לו את התיקים בעצמי.

אני פשוט יודע שזאת הבלחה של עונה אחת. זה הזמן למכור ומהר. שילך לפריז או סיטי או יונייטד. ים כסף. אני פשוט רוצה פעם אחת להיות זה שמזיין.

אני חושב שזו לא תהיה אפילו הבלחה של עונה אחת שלמה. אכלתי מספיק מכאלו שנתנו לי תקווה וריסקו אותה לרסיסים אח"כ.

כמו כן, כל שחקן שלא יודע לעבוד על שטחים קטנים ורק יודע לרוץ יפה במתפרצות זה לא שחקן של עתיד אצלנו. וזה בערך מה שהוא, כשמצמצמים לו שטחים הוא נהיה נגר על.

לא מבין את זה.

6 מיליון? זה הכל? מילא החלטתם למכור אותו לקומו, או כל קבוצה אחרת, אבל מה נעשה ב-6 מיליון? נמשיך להתפלל שנהיה ביתרון מספיק גדול לפני שמרטין ייכנס ויעשה לנו התקף לב?

היה לך שחקן שכבש ובישל 30+ שערים בחצי עונה ואז ריסק את התקווה?

אין לי כוח למצוא סטטיסטיקות שיוכיחו או יפריכו את הטענה הבאה, אבל אני משוכנע שהכי קרוב לזה הוא ססק פברגאס. בכל עונה.