מאוד מחבב את דיבו אבל הוא בן 32 ועוד רגע 33.
לא חושב שהוא טוב משמעותית מטר שטגן או שצסני, בטח לא כבשורה לשוער ראשון לשנים הבאות.
אוננה היה פלדה באינטר… למה אתה קשה איתו ככה? יונייטד שבורה, היא לא ראיה לכלום. נראלי הוא השוער הרציני מאז ואלדס שהצלחנו להוציא
הוא לא שוער איאקס לשעבר?
גם. לפני אינטר, אחרי בארסה ילדודס
האמת שצ’שסני הרשים אותי ביציאות שלו לכדורים ארוכים. כמה פעמים במשחק הוא מנקה כדורים שיכלו להסתיים באחד על אחד, וזה ממש קריטי עבורכם. לא זכורה לי יציאה מהוססת שלו או בירטוז.
הוא טוב מהם משמעותית והרבה יותר מנהיג, אבל מסכים לגבי עניין הגיל.
דיבו זאת הבחירה הקלה, מלבדו לא נראה שיש איזה שוער צעיר בולט מדי. כל הטופ כבר 30 פלוס.
דיבו בן 32..
דיבו זה החלום.
בפן מציאותי יותר הייתי לגמרי מהמר על ממארדשווילי, בן 23 כבר מכיר את הליגה, ולנסיה צריכים כסף.
שוער פיזי במימדים, גובה של 2 מטר..
עוד שוער מרשים שמדברים עליו המון זה דייגו קוסטה של פורטו.
בן 25 יש לו משחק רגל טוב, אחלה שוער פנדלים, כבר יש לו ניסיון כשוער נבחרת פורטוגל.
מצד שני..הוא פורטוגלי
ממרדאשווילי כבר חתם בליברפול בקיץ שעבר.
נכון צודק, שכחתי את זה.
אז אין ברירה שיביאו את דיבו
אולי בכל זאת נשלוף גאורגי אחר, ודווקא מלה מאסיה, את אהרון יעקובישווילי. הונגרי, בן לישראלי לשעבר ממוצא גאורגי.
אולי בכל זאת נצליח גם לעמדה הזאת לייבא ילד מבית.
כדי ששוב נוכל לשמוע את יורם ארבל אוכל את הראש בכל משחק על זה שהוא יכול לשחק בנבחרת ישראל? לא תודה.
לא ששמעת את יורם ארבל בשנה האחרונה…
אבל זה לדיון אחר
אסף היה לי את הדיון הזה עם גיא אתמול אבל חייב לשאול אותך שאלה, מתוך הנחה שאין לנו את התקציב גם לשוער גם מגינים וגם לחלוץ חדש באותה שנה.
אתה רוצה להכנס לשנה הבאה וכל משחק להתפלל שקונדה ובאלדה יחזיקו מעמד?
הבעיה שלי זה בעיית התקציב, אם יש תקציב אני מסכים איתך
מסכים משה, לכן כתבתי:
חייבים מחליפים לעמדות המגנים. זה מאסט. אחרי זה, מבחינתי שוער זה טופ פריורטי, לפני מחליף ללבה וקשר אחורי.
סליחה, אני מזדקן לא שמתי לב למשפט הזה
תשאירו את טר שואגן ותביאו חלוץ.
היינו עוברים את אינטר עם שוער טוב יותר? כנראה.
היינו עוברים גם עם חלוץ יותר טוב, גם עם מגנים יותר טובים, גם עם קש’'א נורמלי, גם עם שופט אחר, גם אם אחת הקורות של לאמין הייתה נכנסת ןגם אם זומר לא היה תופס יום פסיכי.
היינו עוברים גם אם טר שטאגן היה כשיר.
היה חסר כל כך מעט. לא פייר להפיל הכל על שסני, שבסך הכל עושה מעל ומעבר, ובחינם. תגידו לו תודה.
לפני שמחפשים שוער, צריך לפתור בעיות יותר חשובות. שיתחילו ברישום החוזה החדש של לאמין ואת אולמו, לפני שפוזלים לרכש לוקסוסי.
מה אומרים לגבי מנדי וואסקז? חבילה אחת באחלה מחיר שתכסה שתי עמדות.
גם כן נוכל לדעת אם פליק באמת מאמן מספיק טוב כדי להוציא מהשניים האלה איזשהו סוג של כדורגל.
WIN WIN בשבילכם.
עכשיו רק אפשר לבקש ממנו להוריד את השפם של הכוכב פורנו של שנות השמונים?
או שאפשר לנצל את זה ולתת לו את הכינוי ‘‘הדב היהודי’’.