פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

משהו כזה.
MD טוען שפליק החליט לקדם את דני רודריגז לקבוצה הראשונה בעונה הבאה. הוא קיצוני שמאלי בן 19.
לאחרונה חידש חוזה עד 2027.

נשיאה של בשיקטאש הטורקית טוען שהיה לו הסכם סגור על העברת אנסו פאטי בינואר, אך לאחר ההדחה מהליגה האירופית השחקן החליט לא להגיע.

ב-‘ספורט’ מוסיפים שפליק ייעץ בזמנו לשחקן שהוא צריך ללכת למקום שהוא יהיה בו ‘‘חשוב’’ כדי להתניע מחדש את הקריירה שלו.

אם בפנטזיות עסקינן, ואם מחפשים שחקן התקפה מחליף זול - אפשר לחזור לפנטז על מנור?
יהיה מושלם לכדורגל של פליק, ועושה חיל (באמת עושה חיל!) בקבוצת צמרת בצמפיונשיפ.

חיל וברצלונה לא הולכים ביחד. רק אומר.

כמה שחקני התקפה שהגיעו מלידס אתה רוצה?

וברצינות עם כל הכבוד ועם מלא גאווה, ששיתרכז רגע בעונה או שתיים טובות בפריימרליג בקבוצה שכנראה תתחרה בתחתית בשביל להבין אם הוא בכלל לרמה שלנו ולטעמי הוא לא.

לא פוסל בכלל. עוד מאז שחתם בשחטאר.

בפורום של לידס, ביקום מקביל, מתנהלים דיונים ערים על האם העונה הנוכחית של מנור היא חד פעמית, והאם תמורת 100 מיליון שווה למכור אותו.

בתקופה שלבארסה היה עוד כסף הייתי יכול להיות מןדאג שזה משהו שיקרה

אם יש סיכוי שלא נתחזק בהתקפה בקיץ זה אולי בגלל שני אלה:

דני רודריגז(19) ויאן וירג’ילי(18) שני כישרונות שמרשימים בבארסה ב’ ומדובר עליהם לא מעט.
בנוסף, טוני פרננדס(16) שערך הופעת בכורה במשחק הגביע מול ברבאסטרו, כובש אתמול צמד בניצחון החשוב של בארסה אתלטיק במאבק ההישרדות שלה.

שלושה שחקנים עם עתיד מבטיח שיכולים לענות על צרכי הספסל שלנו לעונה הבאה.

מחזק -

שלושתם שחקני כנף, שזה מעולה.

רק לחדד, למיטב הבנתי השניים הראשונים הם שחקני כנף פרופר, וטוני בפרופיל הוא יותר פליימייקר שמסוגל לשחק כמעט כל עמדה ב-5 הקדמיות. במקרה שלו מדברים על פוטנציאל במיוחד גבוה(רק בן 16 עדיין).

בהתחשב בעובדה שאנחנו צריכים בעיקר שחקנים מחליפים, ושאנחנו לא נסכים לשלם יותר מדי עבור המחליפים האלו, לא מן הנמנע שבבארסה יעדיפו פשוט לקדם מבפנים(כמו שצריך).

בכלל, יש כל-כך הרבה כישרון במחלקות הצעירות בדרך.
זה גם מטורף לחשוב על זה וגם מצמצם את הצורך שלנו לצאת החוצה לשוק ולהוציא כסף.
ז’ופרה טורנטס(מגן שמאלי), גיז’ה וטוני פרננדז, וירג’ילי, רודריגז, אברימה טונקארה, באבה קורומה, רוסלן אמבה, קים חוניינט, אוריאן גורן, אהרון יעקובישווילי.

רק להמשיך בעבודה והעתיד שלנו יהיה מצוין גם בימים הפחות הטובים.

לך לעזאזל, ברתומאו.

לא שזה אמין או שזה יקרה, אבל זה ממש ממש ישעשע אותי אם במקום להביא אותו בחינם (לפחות בלי עלות רכישה) בתור מגן פותח, הוא יגיע ב-30-40 מיליון, ועוד על הראש של באלדה שעשה קפיצת מדרגה גדולה העונה.

ולחדשות מעניינות ואמיתיות יותר -

עניין של שעות.

שוב דיווחים שטודיבו הולך להימכר ב 40+ מיליון ובארסה תקבל 20% מהמכירה.
אם היה לי שקל כל פעם שקראתי את זה כבר הייתי קונה בקבוק מים חדש במכולת.

אם אני מבין נכון זה לא רק דיווחים, זה אופציה שמתממשת ברגע שווסטהאם נשארת בליגה.

הגעתי למסקנה שפרט למגנים מחליפים (שזה פשוט מאסט) העמדה החשובה ביותר לחיזוק בשנה הבאה היא הבאת שוער בכיר.

אני באמת חושב שעם שוער בכיר בשער היינו עוברים את אינטר בוודאות (ודאות יותר ברורה מאשר קונדה ובאלדה היו כשירים).

שצזני זה לחלוטין לא רציני, וטר שטגן, מי שלא הבין עד עכשיו בסוף יבין כמו עם דה יונג. מדובר בלוזר, הפרצוף שלו מזוהה לי מדי עם כל ההשפלות שספגנו באירופה, יש לו בעיה קשה בכדורי גובה והוא חוזר מפציעה מאוד קשה בגיל מתקדם.

זה סותר לחלוטין את כל העמדות שלי לגבי כדורגל, ואני באמת חושב שלרוב מדובר בתפקיד אוברייטד, בטח עבור קבוצה גדולה, אבל במקרה של בארסה, עם הסגנון המתאבד השוער מקבל תפקיד משמעותי הרבה יותר, בטח במשחקים גדולים.

לאלו שרואים הרבה כדורגל ומעוד ליגות - איזה שוער הייתם רוצים לראות בין הקורות שלנו?

רק אל תשכח שגם צריך להיות לו משחק רגל טוב ותזמון טוב ביציאה מהשער כשהוא מתפקד כבלם בסגנון המשחק שלנו…

אז כן, חוץ מזה שאנחנו צריכים שוער טוב יותר בקטע של ספיגת שערים, אנחנו גם צריכים שהוא יהיה טוב בקטע של השתתפות במשחק.

השם החם עכשיו זה השוער של אספניול, ז’ואן גארסיה.
לא יכול לתת עדות, אבל במקרה תפסתי כמה דקות שהוא נתן בהן יופי של הצלות.

בכל מקרה, לא יודע אם תהיה תזוזה בנושא הזה בלי עזיבה של טר שטגן.

אני חושב שאונאנה שווה הימור. היה אדיר באינטר, התחרבן ביונייטד, צעיר, בוגר שלנו.

דיבו.

דיבו. אוננה לא מתאים לנו. הוא גמור ביונייטד מנטאלית והוא לדעתי לא מספיק גדול וטוב. בא לי פעם אחת שוער באנקר, עם מוטות ידיים. איך השוער של ארסנל?