פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

חחח סבבה.

זה לא ממש מצליח להם.
אם יבוא פליק ויגיד ‘’ אני לא צריך את ראפיניה, אני צריך קיצוני שמאלי טבעי’', זה כבר דיון אחר.

כי כדורגל זה לא סטטיסטיקה, וזה שיש פער בין עונה קודמת לזו לא אומר שזו הבלחה. זה הפרשנות של חלק מהאנשים בפורום.

שוב, אשאל, ברמת הכדורגל מה ההבלחה?

ולפי שזה קרה באמת היו אין ספור דיווחים על זה.

אין משקל זהה, בגלל זה לא כתבתי על קבוצות נוספות שלכאורה היו מעוניינות לפי אתרי חרטא.
כתבתי דברים שהגיעו ממקורות עם רקורד אמינות, או שהיה תמימות דעים בכל כלי התקשורת.

טענתי בקיץ, כשניקו היה בכותרות, שהוא לא שווה הרכב על חשבון ראפיניה.
מה שראפיניה הציג בשנה שעברה היה יותר טוב ממה שניקו הציג. כל ההייפ סביבו היה בגלל היורו.
מאז ראפיניה מעמיד יכולת של באלון ד’אור, וניקו בשלו.
מה שאני רוצה להגיד זה שגם היכולת בקודמת של ראפיניה מצדיקה אותו בהרכב. עכשיו נשאלת השאלה האם אנחנו צריכים קיצוני שמאלי מחליף ב 60-70M? לדעתי לא.
אם יש כסף, עדיף להשקיע בחלוץ. אם אין, אין בכלל שאלה.
ברור שצריך עוד שחקן רוטציה להתקפה בנוסף, אבל זול וורסטילי.

אגב, הסתכלתי בסטטיסטיקה של ניקו השנה, היא די מבישה.

בהרבה משחקים זה הצליח מצויין. כשלאמין היה פצוע זה עבד עוד יותר טוב, כי ההתקפה שלנו הייתה מסורסת לחלוטין.

ברור שזו פרשנות או דעה. העמדה המנוגדת שלך היא גם פרשנות. בעונה הבא נגלה מי פירשן טוב יותר.

לא הבנתי את כוונת המשורר. בכל מקרה- שמועות.

אם זה היה מצליח להם מצוין בהרבה משחקים, אתה לא הייתה מתחרה מוביל בכל התחרויות.

זה לא הנקודה.

יש פה אנשים שטוענים שהעונה שלו היא הבלחה.
אני ממשיך לשאול בכל פעם מחדש מה ההסבר לטענה הזו ואף אחד לא מספק אחד כזה.

כוונת המשורר היא שזה לא שמועות.

16 שערים ואסיסטים בבילבאו זה ממש לא “מביש”.

מקום רביעי בדריבלים מוצלחים בליגה:

יש לנו קבוצה טובה שמתחרה בכל המסגרות. אתה טוען שהיא מושלמת? אין מה לשפר? לא הפסדו העונה? זו טענה מוזרה מאוד.

אנשים ממשיכים להסביר לך למה ההסבר שלך לא נכון, ואתה ממשיך להסביר לכולם למה הדעה שלהם היא דעה לעומת הדעה שלך שהיא עובדה כמובן.

כוונת המשורר ששמועות הן לא שמועות? כוונת המשורר מוזרה.

אני טוען שעובדתית היריבות לא מצליחות לחנוק אותנו למרות שאין קיצוני שמאלי קלאסי על המגרש.

האם צריך קיצוני שמאלי כזה בסגל? כן. האם חסר אחד כזה בהרכב? לא.

אין לי כל-כך מושג על מה אתה מדבר פה.
שאלתי שאלה ולא קיבלתי לא תשובה ולא הסבר.

כוונת המשורר שמשהו שקרה בפועל, דווח בכל מקום, ע’'י אנשי תקשורת אמינים זה לא שמועות.

ואני טוען (שוב) שעובדתית זה קרה לא מעט פעמים העונה במשחקים הפחות טובים שלנו, וגם בחלק מהיותר טובים ניצלנו בעיקר כי לאמין הצליח איכשהו לזרוח למרות שיריבות יכלו להתמקד בו בהיעדר איום באגף שמאל.

לא הבנתי כל כך איזה הסבר דרשת ולא קיבלת. קיבלת הרבה הסברים.

את שוב אומר, במילים אחרות, ששמועות הן לא שמועות. לא השתכנעתי.

אז הצלחנו למרות שאתה טוען שחנקו אותנו. סימן שלא חנקו אותנו.
לפרקים הצליחו? אז צריך לפתור את זה לפרקים.

לא דרשתי, כי אני לא בעמדת סמכות פה.
שאלתי:
ברמת הכדורגל, מה הבלחה בעונה הזאת של ראפיניה?

ברגע שלא מעט שמועות הופכות למציאות, זה אומר שלא כל השמועות הן שמועות.

ב 2800 דקות זה די מביש עבור השחקן שמיועד להרכב ותג מחיר גבוה.
המספר גם מטעה כי זה כולל את הליגה האירופית. לא יודע מי היריבות שם, כנראה לא משהו.
בליגה הספרדית יש לו 9 ב 1800 דקות. לא רוצה שחקן כזה בהרכב , ובשביל ספסל הוא יקר מדי ולא ורסטילי.

הסטטיסטיקה של דריבלים מחזקת עוד יותר את האנטי שלי נגדו. רק 40% הצלחה אבל הוא מקום רביעי בנסיונות? זה אומר שהוא מאבד המון כדורים ושהוא חושב שהוא דריבלר יותר טוב ממה שהוא באמת.
בדקתי 20 שחקנים ראשונים ברשימת הדריבלים, יש לו אחוז הצלחה הכי נמוך מכולם. מה זה אומר?

לוקבקיו של סביליה מעמיד סטטיסטיקה דומה של 13 מעורבויות בשער ב 2300 דקות והוא יעלה חצי. זה סתם שם שקפץ לי כשהסתכלתי ברשימה. רק כדי להראות שניקו וויליאמס לא שווה את ה 70 מיליון שרוצים עליו.
אנחנו צריכים שחקן טוב יותר , זול יותר, וקודם לעמדה אחרת

האמת היא שהיורו גמר אותו וכל העונה הוא מתמודד עם בעיות פיזיות. ראינו את זה אצל הרבה שחקנים כמו אלכס באאנה וחוליאן אלברס, שאצלו פגרת החורף עשתה לו טוב.

אצל ניקו הבעיות לא נפתרו לגמרי, אבל לי ברור ששומרים עליו בכפפות של משי בשביל הליגה האירופית. העונה הקודמת יותר מייצגת, אבל נצטרך לראות אם יצליח לחזור לכושר הגבוה שלו.

הוא גם עשה טעות שעצרה את הקריירה שלו כשבחר להישאר בבילבאו אחרי שמיצה את הרמה הזו.
הוא חייב בקיץ ללכת למקום שיעזור לו להתפתח.

שיילך לאנגליה, שם מעריכים מהירות ופיזיות קצת יותר, וטכניקה ווכמת משחק קצת פחות.
בבארסה זה אלף בית של גימל דלת. הוא לא ממש מתאים.

לגבי בעיות פיזיות, הוא כבר עכשיו על 2800 דקות. לא נראה לי. ואם כן, אז בארסה משחקת יותר דקות מבילבאו בדרך כלל.

הוא לא מקום רביעי בניסיונות, אלא מקום רביעי במספר הדריבלים המוצלחים פר 90 דקות. אז מה שכתבת פה לא ממש רלוונטי.

אני יכול להסכים שצריך חלוץ לפני קיצוני שמאלי, אבל עדיין חושב שזו עדיפות מספר 2. איזה קיצוני שמאלי טוב יותר אתה יכול להביא ב-60 מיליון יורו?

לא הבנתי, אז הטענה שלך היא שהקבוצה מושלמת, אין בה שום בעיות ולא צריך שום חיזוק?

כמה פעמים כבר אפשר לספק לך את הנתונים? קיבלת אותםץ

מה אחוז ההמרה? 80? אם זה היה 50 גם הייתי זורם איתך. זה יותר בכיוון של 5.

:face_with_raised_eyebrow:

בוא נחזור שנייה אחורה ונעשה סדר:

אחת הטענות שלך למען מכירת ראפיניה היא שלא צריך להתייחס לראפיניה כקיצוני שמאלי, אלא כקשר התקפי, וכקשר התקפי יש לנו מספיק אופציות(אולמו, פרמין, טורה).
אני הגבתי לכך בזה שאמרתי שזה מאוד בעייתי לטעון דבר כזה בגלל שראפיניה הוא לחלוטין הקיצוני שמאלי שלנו.
הוא אולי לא משחק כקיצוני שמאלי ‘‘קלאסי’’, אבל העמדה שלו היא של הקיצוני שמאלי, ואם יגיע אלינו קיצוני שמאלי ‘‘טבעי’’ בשביל שהוא ישחק הוא יתפוס את העמדה של… ראפיניה.

אחר-כך דיברת על העובדה שבלי שחקן כנף שמאלי ‘‘טבעי’’ היריבות מצליחות לחנוק אותנו ‘‘הרבה פעמים’’ ‘‘מצוין’’.
עוד טענה בעייתית כשאנחנו חווים עונה מאוד מוצלחת כשראפיניה הוא אחד המובילים שלה.

לאחר מכן כששינית את הניסוח ל-‘‘לא מעט פעמים’’ עניתי שבעיני שקורה ב-‘‘לא מעט פעמים’’ צריכה פיתרון רק לאותם פעמים.

איך הגעת מזה לכך שאני חושב שהקבוצה מושלמת… אין לי מושג.

אם תסתכל על הודעות שלי מתחילת העונה אתה תראה שאני חוזר על הצורך בקיצוני שמאלי בסגל(ובינואר הייתי בין הבודדים שתמך ברצון לצרף את ראשפורד). אני פשוט לא שותף לדעה ש-‘‘אין לנו קיצוני שמאלי’’ ולכן צריך למכור את ראפיניה. יש לנו קיצוני שמאלי, קוראים לו ראפיניה.
מדובר בעניין טקטי נטו שצריך להיות נתון להחלטתו של פליק.

כמה פעמים אפשר להגיד שאני לא מדבר על הנתונים?
כששחקן מבליח יש לזה הסבר על המגרש, כזה שאפשר לספק במילים. וחובת ההוכחה היא אלה שטוענים שמה שקורה כרגע במציאות זה שקר.

אני לא בטוח על מה אנחנו מדברים.
אתה מכניס פה שמועות מאתרי שקר? שמועות על ‘‘התעניינות’’ לעומת מו’'מ קונקרטי?

אני מאוד אוהב את עולם הכדורגל ואני עוקב המון אחרי חדשות בתחום. אם 80% מכלל החדשות הן ‘‘שמועות’’ זה רק בגלל שאתה מחשיב אתרי/ידיעות קליקבייט או מערבב בין מו’'מ קונקרטי עם ‘‘מעקב’’ או ‘‘רצון’’.

לואיס רוחו של מארקה טוען שבבארסה החליטו לא לחזק את ההתקפה בקיץ.
לא חלוץ ולא קיצוני.
הוא טוען שזאת החלטה משותפת של פליק ודקו, ושפליק מרוצה ממה שיש.

אני מקווה מאוד שהוא מבלשט.

חזרנו לימי ׳פאטי הוא ההחתמה של החלון׳

מבחינתו יש לו מספיק אופציות. חבל, הייתי רוצה עוד חלוץ כי לדעתי לבה לא שם כבר.

לבה, לאמין, ראפיניה, פראן, פאו ואולמו כנראה זה האופציות שהוא חושב שמספיקות, שהוא גם אוהב לתקוע שם את פרמין/גאבי כשממש בא לו להיות צ׳אבי לאיזה משחק.

החלטה טיפשית אם כן.
בוא נחכה.