פנטזיות, העברות וחוזים - קיץ 2025: גרסיה ובארדג'י חתמו, פאטי הושאל למונאקו, טורה עבר למאיורקה

או את אישתי.
Thierry Henry זה אנרי, לא הנרי.

בתור דובר צרפתית, כללי האצבע הם כאלה:

• בסוף מילה - תתעלם מכל האותיות שאחרי אות התנועה האחרונה במילה
  • בכל אסופה של אותיות תנועה, תתעלם מכולן מלבד אחת
  • כמעט כל אות בצירוף עם e (כלומר: es, er, et וכו’), הופכת את הצליל הצרפתי ‘e’ לצליל של צירה בעברית (ואז גם מתעלמים מהאות הנוספת)
  • כל ה’כובעים’ למינם על-גבי אותיות התנועה, הופכים אותן לווריאציות שונות של צליל הצירה העברי
  • אתה עדיין אומר את המילה לא נכון

@EJB
מעתיק ושולח לחברים :+1:t3::joy:

מה עם “תלעס את המילים לפני שאתה מוציא אותן מהפה”?

שמע, אם כבר אתה רוצה טיפים למתקדמים, אז קח את הסרטון המועיל הבא כדי לדבר צרפתית כמו אלוף (champion, כלומר: שופיו, כמובן) אמיתי:

למה? עבר המחזור ה-35, שבו טיטי הצהיר שריאל לקחת אליפות. נגמרה העונה, לא?

עזוב מחזור 38. מחכה שדברים יהיו רשמיים רשמיים.

ועדיין צרפתים יעברו לאנגלית כי יבינו שאתה לא דובר את השפה

ההגייה בצרפתית דווקא אינטואיטיבית לי, אמנם יש מלא אותיות אבל הפירוש מהכתוב לדיבור די ישיר בעיני.

אם כבר הזדעזעתי לגלות עד כמה אני בכלל לא יודע לדבר אנגלית כמו שצריך!

אחת הטעויות הקריטיות בלימוד שפה זה הדילוג על כל הרעיון של פונטיקה, למעשה אני עובד עכשיו על ללמוד מחדש מילים מאוד בסיסיות. ממליץ על האפליקציה הזאת בחום -

בתקשורת מתחילים לדבר על האפשרות שאריק גארסיה יהפוך לפיתרון הקבוע שלנו למגן ימני מחליף.

מצד אחד, הוא היה ממש ממש טוב שם.
מצד שני, אני לא בטוח שהדגימה שקיבלנו מספיק גדולה כדי להמר על זה חד משמעית. מה גם שקיוויתי שנחתים מגן עם איכויות התקפיות הרבה יותר טובות.

בכל אופן, יהיה די מרשים אם נפתח את העונה הבאה כמעט בלי רכש בגלל שהסגל קיים ממשיך להמציא פתרונות מוצלחים.
זה יכול להגיע עד לכדי כך שפרמין ודני רודריגז יהיו אלה שיספקו את הגיבוי לחלק ההתקפי.

קודם שדני רודריגז יספק לעצמו גיבוי לכתף.
פרמין בהחלט יכול להיות גיבוי לחלק הקדמי, ובסיטואציות מסויימות הוא די יכל לתפקד כמו פראן בקלאסיקו האחרון.

אבל זה למשוך את השמיכה שגם ככה קצרה. תאלתר פתרון לבעיה בהתקפה, תיצור אחת בקישור.

אין ספק שדני רודריגז זה כבר ממש להיות אופטימי, אבל צריך לזכור גם שראפיניה יכול לשחק בימין ופראן יכול לשחק בשמאל. ז’'א, במקרה הכי ‘‘גרוע’’ אפשר לפתוח עונה עם שחקן 6 בהתקפה שהוא פוטנציאל זול.

לגבי הפסקה השנייה אני לא בטוח שזה נכון.
במידה ופרנקי נשאר יש לך 7 שחקני קישור בסגל. במידה וכולם כשירים יהיה קשה למצוא דקות עבור כולם רק בקישור.

אחד יותר מ-7: פדרי, גאבי, פרנקי, אסאדו, פרמין, אולמו, טורה, ברנאל. כמובן בהנחה שכולם כשירים ויפתחו את העונה הבאה ושברנאל יחזור כמו שצריך.

פרמין/אולמו יכולים לשמש גיבוי חירום בהתקפה, אבל אסור לפתוח את העונה הבאה בלי שחקן התקפה לשמאל שזה תפקידו בהגדרה. גם אם רק אחד מחליף.

בכוונה התעלמתי מטוֹרה. אין סיכוי שהוא יעשה את אותה טעות בעונה הבאה.

עם כל הכבוד ללבנדובסקי, ויש כבוד אליו, אנחנו חייבים חלוץ 9 רעב וצעיר. למה לא אוסימן?

אני גם חושב שצריך עוד שחקן כנף. אי אפשר עם התלות הזאת בראפיניה ולאמין, בסוף פאו ופאטי לא סיפקו את הסחורה בכלל לא משנה מה הנסיבות. אני רוצה לפחות 5 שחקני התקפה שיכולים לתת לי מספרים ולהוות תחרות אחד לשני. לואיס דיאז מליברפול למשל יכול להיות אחלה אופציה.

הוא בן 30, כן?!
יחסית ללבה הוא באמת צעיר אבל יחסית לטווח בינוני הוא לא צעיר.

אוסימן זה כוח קטלני, אמן יביאו אותו. 4 שנים יכול לשחק כמו כלום והוא בשיא הפיזיות הנדרשת. (כמו ההבאה של איניגו), הוא חלוץ לכאן ועכשיו.

כתוב בגוגל 26…

מישהו ראה אותו לאורך זמן?

טוב,
יצאתי טמבל.

כתוב:
תאריך לידה: 29 בדצמבר 1998 (גיל 26 שנים)

עצרתי את הקריאה אחרי ה29…

זה סתם שמועה אבל אם הם מוכנים לשלם את מה ששילמנו עליו אני בעד. אולמו שחקן טוב אבל יש את אא"פ ואפשר לחזק עמדות נחוצות יותר.

זה שמועה ולא יותר אז קחו את זה סתם כדיון היפוטתי.

https://x.com/BarcaTimes/status/1922227037382619147