חלק מהעבודה שלי זה לתרגם שמות של כדורגלנים מכל קצוות תבל.
אני יודע כבר בלי לבדוק לתרגם שחקנים הולנדים, ספרדים, איטלקים, גרמניים, רוסים ובלקניים (קירילית)…
גם צרפתיים, אבל אותם אני חייב לבדוק שוב. על אנגלים זה בכלל אין מה לדבר. השפה הכי קשה מכולם.
חלק מהעבודה שלי זה לתרגם שמות של כדורגלנים מכל קצוות תבל.
אני יודע כבר בלי לבדוק לתרגם שחקנים הולנדים, ספרדים, איטלקים, גרמניים, רוסים ובלקניים (קירילית)…
גם צרפתיים, אבל אותם אני חייב לבדוק שוב. על אנגלים זה בכלל אין מה לדבר. השפה הכי קשה מכולם.
כמו שאני מכיר את ברצלונה, והעומד בראשה, גם אם אולמו יימכר לסיטי ב-201 מיליון, יביאו על העמדה שלו קראק אחר שיתפוס לאאא"פ את המקום.
וכשאני אומר “קראק” אני מתכוון ל"קראק בעיניי המועדון, כשבתכלס הוא פשוט היה איזה 5 דקות בלה-מאסיה", ולא לאיזה פלוריאן ווירץ. ובעודף יגדילו את השכר של מרטין.
GL = ל
GN = נ
GI = ג’
C = צ’
CH = ק
הורג אותי שטועים באלה כל הזמן בשידורים הזרים.
אני איתך.
לפחות 5 שחקני התקפה יעודיים, בלי לספור את פרמין\אולמו, ולפחות אחד מהם תחרות רצינית ללבנדובסקי.
את העונה פתחנו עם 6, אבל מתוכם 2 לא נספרו בכלל.
פליק הרוויח בגדול את הזכות לקבוע את הסגל, שלא ינחיתו עליו שחקנים מלמעלה.
חיזוק ההתקפה הרבה יותר דחוף מחיזוק עמדות אחרות. אני מוכן לסבול את מארטין או את אריק מגן מחליף העיקר שיביאו חלוץ יותר טוב מפראן טורס.
אמן אמן אמן.
בדרך יש את דקו - חבר שלי אמר שראפיניה שחקן טוב ובמקרה אני גם הסוכן שלו.
אנדרה קורי - היי, תראו לאיזה ״יהלום״ ברזילאי אני הולך לסדר חוזה עתק תמורת ישיבה על הספסל הפעם.
לאפורטה - אני גאון בשואו ביז, חכו תראו איזה קראק לא קשור אני מביא הפעם תמורת מכירת זכויות <***> לעשרים השנים הקרובות.
ואחד, טבאס… - היי, תראו איך אני הולך לזיין את הליגה השנה, כבר ראיתם את החוקים החדשים שלי שידפקו את הקבוצות עוד יותר? הולד מיי ביר…
אז כן. פליק לגמרי הרוויח את הזכות להלך בין הטיפות.
אם אפשר למכור את אולמו, להביא את ניקו, ולהעביר את ראפיניה לאמצע - זה לא רע בכלל.
גם שחקן יותר צעיר, גם שחקן יותר כשיר, וגם פותר את התלות בבאלדה באגף שמאל.
סליחה על הטרחנות, אבל מהיכרותי gn זה כמו ñ בספרדית. כלומר שילוב של ני ההגייה כמו בלזנייה.
לא טרחנות, אתה כמובן צודק אבל לא היה לי איך לכתוב את זה בעברית.
מה שרציתי להגיד עם הנ’ זה שאם מתקשים לבטא את זה כמו שצריך אז לפחות שלא יבטאו את הg ואז n.
יכול להיות שסיטי העבירו מסר לאולמו, לא נראה לי שהוא בכלל ירצה לעזוב את בארסה כל עוד הוא שחקן הרכב. זה הגשמת חלום שלו.
אני בכלל חושב שהעונה הבאה שלו צריכה להיות ההתפוצצות.
בא נקווה שלא תפוצץ לו הברך (ושנצליח לרשום אותו).
הוא מאוד פציע וידענו את זה קודם.
לפי דיווחים, אולמו עובר אותו מסלול שפדרי עבר.
יש תקווה שיפסיק להיפצע.
כדורגל יש לו, ראינו את זה לפרקים.
הוא בן 27, שזה 5 שנים מעל פדרי. לא זכור לי שחקן שהתגבר על בעיית פציעות ממושכת בגיל הזה.
אני גם בונה על אולמו לעונה הבאה. קשה להתחיל באמצע העונה תהליך כמו שעשו עם פדרי. מקווה שיתחילו מסודר מהקדם עונה איתו ואז אולי נקבל עונת פיק שלו.
אני לא הכי מתמצא בזה.
יש כל מיני מקרים, אז אני רוצה להאמין שהמצב שלו כן יכול להשתפר עם עבודה נכונה, ואחרי שנה של התאקלמות זו יכולה להיות העונה שהוא מממש את מלוא הפוטנציאל שלו.
רק אוהדי בארסה יכולים לרצות למכור שחקן הרכב שהביא לנו תארים, שחלם להגיע לפה, שהמאמן בונה עליו, ושמאוד מאוד אוהבים אותו בחדר ההלבשה.
באמת שאנחנו חייבים להיגמל מהדבר הזה.
תשמע אם הייתי יודע שתבוא סיטי ונקבל ממנה 80-70 מיליון שישמשו לקנייה של מגן ימני/שמאלי וניתן לפרמין וטורה יותר דקות הייתי לוקח.
אבל בפועל זה יביא לקנייה של עוד קשר מחליף בשבילו או לניקו וויליאמס ואת זה אני לא רוצה.
חוץ מזה אולמו אחלה הוא משקיען כובש מבשלואוהג אותנו, אם קצת פחות יפצע אולי גם נזכה ממנו לעונה מלאה וכיפית.
אתה מדבר על טר שטאגן?
אני חושב שאתה צריך פחות להקצין ולהתרגש.
שקבוצה רוצה למכור שחקן והשחקן לא רוצה לעזוב אז אומרים לנו שצריך ובצדק גמור להתחשב ברצון של השחקן.
אז פה יש אינטרסים של הקבוצה. אולמו שחקן טוב. במצב טוב כלכלי שלנו בלי בעיות פייר פלי לא היה דיבור על זה. עכשיו יש לך חורים בסגל. כולנו פה יודעים שצריך שוער מגינים חלוץ ועוד.
יש לנו את פרמין וטורה מבחינתי אם זה יעזור לנו להתחזק בעמדות שחסר לנו והם מציעים מספיק כסף אני בעד. כמובן שלא בשביל לזרוק פה את ניקו או איזה גלאקיטקו אחר.
זה לא אנטי אולמו. זה עניני לגמרי.
במצב אופטימלי של הקבוצה היתי שולל את זה. אבל אנחנו עדיין צריכים למכור שחקנים. הליגה תעשה לנו גם בקיץ הזה גם צרות על הפייר פלי את מי אתה רוצה למכור במקומו?
אותו פליק שלא מרוצה מפרמין, שלא סופר את טורה ושמאוד מאוד רצה את אולמו לתפקיד ה-10 של הקבוצה?
שכותבים פה בתרד כותבים על דברים שאנחנו חושבים שטוב לברצלונה או מפנטזים זה לאו דווקא קשור למה פליק רוצה או מתנגד.
אם פליק יתנגד למהלך, אז ברור שלא צריך לכפות עליו את זה. אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה . הרי יצטרכו למכור שחקנים בשביל לפנות מקום. אז אם לא אולמו הוא יצטרך למצוא תחליף למכירה של אולמו ולקחת אחריות על זה.
אני כותב פה את דעתי , לא כל דבר שפליק אומר או עושה אני מסכים איתו. ואני מאוד אוהב את פליק.