פנטזיות, העברות וחוזים - קיץ 2025: גרסיה ובארדג'י חתמו, פאטי הושאל למונאקו, טורה עבר למאיורקה

הטעות הכי גדולה זה BRESCIA - ברשה, בלי י’, כי ככה זה באיטלקית.

אכן, שכחתי להוסיף שהשילוב SCI זה ש’.

נשמע הזוי, אבל מתרגלים :grin:

קודם כל צריך להסתכל על זה בצורה הנכונה-כמה כסף מציעים לנו עליו, האם יש לו תחליף בסגל והאם הוא שווה את המחיר.

דני אולמו שחקן מאוד מאוד פציע. דני אולמו לא הגיע למאני טיים. לדני אולמו כן יש תחליף על הספסל בשם פרמין. אפילו טורה הראה ניצוצות.

אם תגיע הצעה יפה עליו, 70-80, למה לא למכור? אגב לא שמעתי כלום על סיטי. הוא מאוד מתאים לפפ, אבל הבנאדם כזה פציעה בליגה הספרדית, בליגה האנגלית היא לא ישרוד 3 משחקים ברצף בחיים.

איך למכור שחקן הרכב פותח לנו יכול להיות טוב לברצלונה? אתה בעצמך כתבת שאסור לנו לעשות את כי זה יהפוך אותנו לאייאקס. עברנו את כל השנים הקטסטרופליות האלה רק כדי לעשות את זה עכשיו? בואו נמכור את לאמין וזהו, זה יביא לנו אינסוף כסף.

זו אמירה שמחוץ לכותלי הפורום הזה תזכה אתכם בכותנות משוגעים. באמת.

הבן אדם שחקן בית שמאוד רצה לחזור, ואפילו הסכים אולי לא להירשם חצי עונה, ועדיין להישאר בקבוצה. אני לא מבין באיזה קטע אפילו נשקל למכור אותו.

• כמובן שכל זה לא רלוונטי אם הוא זה שמבקש ללכת. באופן כללי אם שחקן הוא זה שמבקש לעזוב.

אתה הבנאדם הכי מוגזם שראיתי פה בפורום. באמת. חשבתי שזה רק בטעויות שיפוט נגד ברצלונה, אבל זה בכל טיעון.

וכמובן שאתה טועה. גם מבחינת מראה עיניים פרמין שחקן מעולה שתורם הרבה בתור קשר התקפי, שזאת המשבצת של אולמו, וגם מבחינת מספרים הוא לא נופל ממנו בכלל.
לאולמו יש 11 גולים ו5 בישולים בכל העונה.
לפרמין יש 6 גולים ו11 בישולים בכל העונה.

לא, לא מדובר על כותנת משוגעים. העולם לא שטוח. פרמין לופז זה שחקן שאפשר כרגע להשוות לאולמו.

יש לו מחליף, תחזור לדקה 96 בקלאיסקו האחרון. אפילו כבש שער חוקי לחלוטין שנפסל בקלאיסקו בגלל שריאל מדריד מטילה טרור על שופטים . מומלץ לעקוב , שחקן שכובש שער כזה וחוטף כך כדור לפדה לא יכול להיות שחקן רע. תתבע אותי.

אף פעם לא כתבתי את זה. כתבתי שאסור לנו למכור שחקני מפתח בשביל רווח כלכלי נטו. זה יהפוך אותנו לדורטמונד או איאקס (אין שום שנאה או חוסר כבוד למועדונים האלה אוהב אותם) אף פעם לא כתבתי שאסור לנו למכור שחקנים.

אולמו שחקן טוב ואטרקטיבי. הבעיה שלנו שיש לנו בעיה עם הפייר פלי ואנחנו בשביל זה חיבים לשחרר שחקנים, יש לנו מגבלות בלה ליגה וטבאס שיעשה הכל בשביל לדפוק אותנו בגלל זה.

בגלל זה כתבתי שאם תגיע הצעה גדולה על אולמו שאני לא רואה בו שחקן must מהסיבה שרשמתי למעלה.

מן הסתם לא צריך למכור את לאמין, אבל אם המועדון יחזיק בגישה שלך הוא יביא את ברצלונה למצב שנצטרך לחשוב על זה כי הוא לא הסכיל למכור שחקנים פחות חשובים מלאמין…

תחזור לויכוח על ראפיניה. כתבתי שם שאם היה מצב כלכלי רע שיחייב אותנו למכור שחקנים ולא תהיה לנו ברירה אני יתמוך במכירה שלו.

כל מועדון מוכר שחקנים טל, מלבד המועדון הקטארי. תסתכל על המועדון השכן שלנו פה בפורום

די מריה אלונסו רונאלדו קאסימרו ראמוס. כולם נמכרו או שוחררו וכולם היו שחקנים הרבה יותר חשובים לריאל מדריד מאשר אולמו לברצלונה. פלורנטינו היה גאון ששיחרר או מכר אותם אותם כי זה פינה לו טונה של פייר פלי.

זה בסדר אותם אנשים שחשבו שאנחנו צריכים כותנת פסים בגלל שאנחנו לא רוצים למכור את לאמין ב100 מיליון (להזכיר לך את הדיון שאוהדי ריאל הטיפו לנו פה שצריך למכור אותו ב100) אותם אנשים שהטיפו לנו שהלה מאסיה זה סתם עסק למשיכת תירים וסתם המצאה שלנו ואני יכול להמשיך…

אז הם ימשיכו לחשוב שאני היה עם כותנת משוגעים גם בקשר לאולמו ופרמין זה עוד שורה לרשימה. אני כבר לא “סופר” אותם.

אם לברצלונה יהיה את התקציב לחזק אותנו בעמדות שחסרות לנו. גם להחזיק את אולמו ומבלי לפגוע בהשתלבות בפרמין בקבוצה לא תהיה לי שום בעיה לשמור גם את אולמו בקבוצה. אין לי שום דבר נגד הבחור. שחקן אטרקטיבי ובחור טוב.

אבל ברור לי סדר העדיפויות מה חשוב לי יותר ואלו שחקנים אני רוצה לשמור בקבוצה בכל מקרה.

פרמין מצויין, אבל האם הוא צריך לפתוח כל משחק? האם הוא היה יציב כל העונה? עזבו שאולמו גם בעייתי, אבל אני חושב שדווקא על המשבצת הזאת בקישור הרוטציה שלנו בריאה לעומת עמדות אחרות בהן אין לנו שום דבר למעט השחקן באונסה.

מקצועית אני אוהב את אולמו, אני כן חושב שאפשר לשנות את מצב הכשירות הואיל ורוב הפציעות הן שריריות ולאו דווקא משהו סחוסי מפרקי כפי שחששו עם פרנקי או בהכרח גידי. אני לא חושב שיש לו אלטרנטיבה יוצאת דופן בשוק כי גם ילדים מוצלחים עולים הרבה כסף בשוק הזה.

פבריציו אומר שבאיירן הולכים להגיש הצעה קונקרטית לג’ונתן טא. הם הרבה לפנינו במירוץ אחריו.
אם הוא לא יגיע , ואראוחו יילך, או כריסטנסן יימכר, אנחנו נהיה בבעיה בגזרת הבלמים.
אני חושב שבמשחקים שנותרו שניהם יקבלו הרבה דקות כדי לבדוק האם שווה להחזיק אותם. במקרה של כריסטנסן, זה גם ידרוש חידוש הקיץ כי הוא מסיים חוזה בקיץ הבא.

הנה תראה מה שדימה רשם למעלה, יורדים פה על אראוחו ורוצים להחליף אותו והנה בגלל שברצלונה אין פיר פלי לרשום אותו אז באירן הולכים כנראה לגנוב לנו את טא…

אתם פשוט רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אוקי אולמו נשאר מי במקומו? ראפיניה?

בקיץ נהיה חיבים לשחרר שחקנים בשביל לרשום חדשים או שאני מפספס משהו פה.

בלי קשר למה שאנחנו חושבים על פאטי הוא לא זה שיביא לנו כסף… אותו דבר ויקטור.

אומרים דה יונג, פליק אוהב את דה יונג יותר מאולמו זה ברור. אז הוא לא אופציה.

אולמו צריך להשאר.

נכון הוא פציע, אבל יש תקווה, נכון הוא נעלם ביותר מדי משחקים, ליותר מדי זמן במשחק, וגם איכות הלחץ והאגרסיביות שלו לא ואוו, אבל הוא מאוד טכני ומאוד כשרוני עם בעיטה טובה.

ואז זה מתנגש עם התיאוריה של ליאור לגבי קישור המורכב מדה יונג + אולמו כאחד רך במיוחד. ולכן אני מוכר בשמחה את דה יונג ונותן לגאבי, קאסדו וברנאל לאייש את העמדה.

לעומת זאת עמדת האולמו אין עומק, וחוץ מפרמין שעדיין לא יציב ומראפיניה שגם יוכל לשחק שם אבל עליו אני לא סומך בפן של היצירתיות, אזי אולמו הוא הברירת מחדל, וזה כולה שנה של השתלבות, הייתי משאיר לגמרי.

שוב, דה יונג לא ימכר בגלל שפליק מחזיק ממנו. יותר מאולמו.

אז מי אתה משחרר במקום אולמו?

ארואחו יתן לנו כסף. ואפשר להביא במקומו את טא. אבל זה לא יפתור את שאר הבעיות שלנו.

אתה שואל מעשית או פנטזיות? אני תיקנתי את הסגל לפי מה שאני מבין… מה שיקרה בפועל שכולם יישארו ויביאו בלם ומגן גרועים לחיזוק.

לדעתי דה יונג כבר איבד את הרכבת מבחינתי משחק אחד טוב נגד ריאל לא ישנה את זה אני הייתי מוכר אותו לפני אולמו.

אבל אחרי שפנטזנו בוא נחזור למעשי. ונשלב בין הפנטזיה למעשי.

ולא אני יודע שאתה מפנטז להיפטר מראפיניה אבל יש יותר סיכוי שפלורנטינו יודיע שהוא חוזר בתשובה ומתחיל לאהוד את ברצלונה מאשר שברצלונה תמכור את ראפיניה בקיץ הזה.

שכל מי שאומר לי שהוא לא רוצה למכור את אולמו יציע שחקן אחר במקומו ושהיה ריאלי .

אני גם לא רוצה למכור את אולמו אם זה לא היה הכרחי. לדעתי שנחזור לקאמפ נואו ההכנסות שלנו יעלו בהתאם אז נחזור למצב הבריא שפייר פלי מבחינתנו לא יהוה שום בעיה יותר, אבל בקיץ הנוכחי הוא כן יהוה בעיה.

אני רוצה להתעכב על המשפט הזה.
מהאמירה הזו יכול להשתמע הדבר הבא:
בואו נמכור את אולמו כי עכשיו יש לנו בעיות כלכליות, ובקיץ הבא נקנה אותו מחדש.

אני יודע שזה לא מה שהתכוונת אליו, אבל עם גישת ה״לסתום חורים״ שאתם הולכים אליה כל קיץ במחשבה שאם רק נמכור שחקן זה או אחר נוכל להביא את הסגל למצב יותר בריא זה נשמע כמו מתכון לאסון. משחק הכיסאות גירסת המבוגרים…

אני לא מסכים עם הגישה הזו, בעיקר כי זה מאוד גישה לטווח קצר. בהרגשה שלי המועדון מנסה לתכנן גישה לטווח בינוני ארוך, ואני יותר נוטה לכיוון הזה.

על כל פנים, לא רוצה למכור שחקנים שאני רוצה במועדון. מי שכבר כאן ורוצים אותו שיישאר.
מכירת שחקנים צריכה להיות במוצא אחרון.

איך הדיון הזה הגיע למצב שבו כדאי למכור את אולמו כי אי אפשר להתחזק? יש דיווח כזה?

הדיון הוא אם ברצלונה הקיץ יכולה לרשום הקיץ שחקנים חדשים בלי לשחרר קיימים בשביל לפנות מרווח לפייר פליי.

בהנחה שאין לנו בגלל שטבאס כל הזמן לוקח אותנו לבית משפט על זה…

תקרא את הדיווח של דימה, ברצלונה לא מציעה לטא הצעה אז באיירן מינכן קפצה על מציאה.

אני מניח שזה בגלל שלברצלונה אין פיר פליי כרגע

או שלברצלונה אין צורך בטאה, כל עוד יש קובארסי, איניגו, אראוחו, כריסטנסן, אריק ותיאורטית רבע גיבוי של קונדה.

רוב הדיווחים היו שברצלונה עצרה את המו’'מ בגלל החוזה החדש של אראוחו.
מבחינת פייר פליי, מה כבר יכול להשתנות בין דצמבר להיום? יושבים על זה רק בסוף יוני גם ככה.

לא כתבת שום דבר שאני לא מסכים איתו.

אני גם לא רוצה למכור אף שחקן איכותי.

אבל אתה מסכים איתי שלא יחכו לנו השנה נכון?

מה האלטרנטיבה שלנו, להשאר באותו סגל בדיוק ולהתפלל שוב שבאלדה קונדה ולבה לא יפצעו כל השנה?

להשאר עם הפולני בשער?

ישמח לשמוע אם יש לך פלאן בי..

תן לי את המשכורת של דקו ואני אתחיל לעבוד על זה.

לא רוצה להרוס דיון היפוטתי אבל נראה לי שהוא מה זה לא קשור לכלום…
אני משאיר את העבודה לאילו שמבינים בזה ויש להם דוחות סקאוטינג שלי אין. גם למנהלי החשבונות שיודעים לתכנן את הקיץ כשהם אשכרה מסתכלים על מספרים ומבינים אם יש או אין פייר-פליי (עזוב רגע מה הם אומרים לנו, הם עצמם יודעים מה המצב האמיתי).

התכנון איזה שחקן למכור בשביל לעמוד השנה בפייר-פליי נשמע כמו לרתום את העגלה לפני הסוסים..