פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

התקשורת הקטלונית, רק שמועות.

בכמה כלי תקשורת מדווחים שאלניה יושאל לבטיס עד סוף השנה . לבטיס לא תהיה אופציית קניה כך שהוא יחזור לבארסה בסוף השנה.
בארסה הרשתה לאלניה לבחור בעצמו לאן הוא רוצה ללכת והוא בחר בבטיס בין היתר בהמלצתו של ברטרה.

מעולה. מאחל לו בהצלחה, ושיעלה את המניות שלו בשארית העונה.

ארתורו וידאל תובע מברצלונה 2.4 מיליון אירו בטענה שלא שילמו לו שנה שעברה על בונוס. פורסם במקור בabc ויש פירסום במונדו שמבוסס על זה.

מניח שהוא תובע את ברצלונה על מנת להפעיל עליה לחץ לשחרר אותו לאינטר. מה דעתכם?

https://twitter.com/barcacentre/status/1210667479648878592

למה צריכה להיות בעיה. בכל מקום עבודה, עם כמה שתאהבו אותו, אתם תדרשו את הכסף שמגיע לכם. לכן גם לגיטימי שמעלים לשחקן את השכר ובעצם קונים את נאמנותו.
זה מקום עבודה, ולא מדובר במנה פלאפל, גם אני הייתי משקיע מאמץ על 2.4 מיליון.

אתה לא עושה את זה אם אתה מתכוון להמשך לעבוד שם. אתה מדבר עם הבוס, ואם הוא מסרב לשלם לך, או שאתה ממשיך כרגיל, או שאתה תובע אותו ומתכנן לעזוב. אתה לא יכול גם לתבוע וגם להמשיך לעבוד כאילו כלום.

משה, האם העיתון הזה אמין? הוא עיתון מדרידאי בכל זאת.
אגב, מהמשך קריאה הבנתי שלא מגיע לו בונוסים. זה סתם טריק כדי לצאת החוצה. אם ככה , שיילך. גם אם הוא ואלניה יעזבו, עדיין נישאר עם 5 קשרים ואולי ריקי פוץ’ יקבל פירורים סוף סוף.

לדעתי ברגע שמונדו דפורטיבו מפרסם את זה , זה אישור לא רישמי של המועדון. ומכיון שאין לזה שום הכחשה עד עכשיו, אז אני מניח שזה נכון.

מי שלא נופל לו האסימון עד עכשיו, לארתורו וידאל לא מזיז הביצה השמאלית מ2.4 מילון אירו. הוא בחודש מרויח פי כמה וכמה יותר בלי הבונסים… הסיבה שהוא עושה את זה , בשביל ל"סחוט" את ברצלונה שתשחרר אותו לאינטר.

עושה פוזות באימון , מציב אולטימטומים למאמן דרך התקשורת. תובע את המועדון. אבל זה רק גשם אה?

*כותב שורות אלו, אין שום דבר אישי נגד וידאל, עד לפני כמה שבועות, כיבדתי אותו שהוא נלחם. אפילו חשבתי שהוא צריך להיות על חשבון ראקיטיץ בקלאסיקו ובבושה שהיתה באנפילד לדעתי הוא היה השחקן היחיד שנלחם בדקות שהוא שיחק. אבל ברגע שהוא מנסה לתפוס את המועדון בביצים. מבחינתי שיזרקו אותו ליציע עד סוף העונה.

טוב , וידאל מאשר את זה

https://twitter.com/barcacentre/status/1210878230825259009

אתה אולי תקבל את זה בהפתעה, אבל אתה ואני מרויחים הרבה פחות כסף מארתורו וידאל. בשביל ארתורו וידאל הסכום הזה לא עקרוני. בשביל שתינו, אני מניח שכן.

גם אם ניקח את הצד שלו ואני לא פוסל את זה,. אתה רוצה לתבוע את המועדון, אין בעיה. תחכה שתסיים את העבודה שלך אצלו. ואז תתבע אותו. זה מה שקורה בדרך כלל בתביעות מהסוג הזה. (אני לא מדבר על תביעות של הטרדה מינית או דברים חמורים יותר)

לא נהוג לתבוע מקום עבודה שאתה עובד בו על סוגיות כאלו בתקופת התעסוקה שלך . מחכים לסוף התעסוקה ואז או מנסים להגיע להסדר עם מקום העבודה או תובעים את המועדון. אני לא כותב את זה בתאוריה. אלא בתור אחד שתבע את מקום העבודה הקודם שלו. (וזכה), מניסיון, רציתי לתבוע את מקום העבודה שלי בזמן התעסוקה שלי שם, וזה מה שהעורך דין שלי אמר לי. מכיון שזכיתי בתביעה שלי . אני לא יפקפק בעורך דין הזה.

אלניה הושאל לבטיס עד סוף העונה. רשמי. ללא אפשרות קניה.

בוא ניקח את זה כאחוזים.
וידאל מרוויח בשנה 8 מיליון. בחודש 666k.
2.4 מיליון שווה ערך לשכר של 4 חודשים בשבילו (כמעט).
לא אכנס לכמה אתם פה עושים בחודש, אבל אלך אפילו על מינימום. שכר של 4 חודשים למי שעושה משכורת מינימום של 5k זה 20k.
אני לא עושה מינימום, עושה יותר, ועדיין אם מישהו ייגע לי ב20 אלף אני אתעצבן וגם אתבע אותו אם צריך.

די כבר עם המחשבה שכל מי שעשיר אז כמה מיליונים לא מזיזים לו. תסתכלו על זה באחוזים ואז תגידו לי אם זה סכום שהיה מזיז לכם. מניח ש20 אלף היה מזיז לכולנו.

אגב זה לבן אדם שעושה משכורת מינימום, היות שאני מאמין שרובינו עושים יותר אז זה 40 אלף לבן אדם שמרוויח 10 בחודש. אתם יכולים לעשות בעצמכם את החשבון לפי המשכורת שלכם.
אם אתם עדיין חושבים שזה לא סכום משמעותי אני אתן לכם את מספר החשבון בנק שלי ואשמח להעברה בנקאית על סך 20 אלף כהוכחה.
עד אז אל תשפטו אף מפורסם שרוצה את הכסף שמגיע לו.

לגבי המשך ההודעה של למה לעשות זאת בזמן התעסוקה אני מסכים איתך, לא מבין מספיק בנושא אז אקבל את מה שכתבת שככה נהוג. רק עצרתי לגבי הנקודה הראשונה שה2.4 מיליון האלה לא מזיזים לו

אתה ממשיך לענות ולא לקרוא שום הודעה שכותבים לך. פול גז בניוטרל.

אני לא ימשיך בזה.

בוגר מצידך.
אשמח לדעת אל מה לא התייחסתי?
הגבתי לגבי הציטוט, שממש לא הוצא מהקשרו.
אתה יכול להגיד גם “אוקי טעיתי”, או להראות לי מה אני לא הבנתי נכון.
בכל מקרה זה דיון, אז אמשיך להביע את דעתי על נושאים שונים

הודעה שלמה אתה כותב לי על הזכות של וידאל לקפטילזים ולקבל את הבונוס שמגיע לו. (כאילו שבאישהו מקום רמזתי שלא)

מאוד פשוט, התביעה מגיעה בזמן הזה, לא כי וידאל מודאג בקשר לזכויות שלו. או לבונוס שמגיע לו או לא מגיע לו. אלא ברצון שלו להפעיל לחץ על ברצלונה שתשחרר אותו לאינטר.

אם וידאל היה באמת מודאג מהבונסים שלו, הוא היה מחכה לסוף החוזה ואז תובע את ברצלונה. אין התישנות על זה. וזה גם יותר הגיוני, כי נגיד וברצלונה גם השנה לא תשלם לו בונסים, אז מה כל שנה הוא יתבע אותה בבית משפט? מחכים לסוף התעסוקה ואז או מגיעים להסדר עם המעסיק או פונים לגישור או תביעה בבית משפט. זהו אין אפשרות רביעית.

אין פה שום שאלה בכלל, זה שקוף. תרגיל דומה ניימאר עשה, שהמשפט שלו התחיל הוא אמר לברצלונה שאם הם יתחיבו לשלם עבורו ולהציל אותו מבית הכלא הפריסאי הוא ימשוך את התביעה. אותו היגיון.

לא התייחסתי לכל ההודעה, אני לא חושב שאתה טועה בהכל. רק בנקודה הזו שם ואליה הגבתי. 90% ממה שכתבת נכון,אני הגבתי על ה10 שלטעמי לא.

גם כתבתי במפורש שלגבי הנקודה שהיה יכול לתבוע בסוף שאתה צודק

שאתה תובע את המעסיק שלך , אתה למעשה שובר את הכלים איתו ועם העמיתים שלך לעבודה . אם המעסיק שלך גונב ממך כספים או מרמה אותך בצורה שאתה לא יכול להבליג על זה באותו זמן, אז אין לך ברירה אלא לתבוע אותו ולדרוש את מה שמגיע לך ולא לחכות לסוף התעסוקה.

אפשרות השניה, אומרת לך שבמקרה שיש לך חילוקי דעות עם המעסיק שלך בקשר לסכומים שמגיעים לך אבל בסכום תביעה שיחסית למה שאתה מרויח הוא לא גדול. לצורך הדוגמה אתה מרויח 8000 שקל לחודש? אתה מגלה שמעסיק שלך לא שילם לך 500 שקל לחודש על בונוסים, אתה יכול לשבור את הכלים ולתבוע אותו באותו הזמן, אבל זה לא מומלץ, מה שמומלץ זה לפנות למעסיק שלך. ולנסות לפתור את הסיכסוך איתו בדרכי שלום. במקרה שנכשלת, האופציה שלך זה להתפטר (או לקוות שהוא יפטר אותך) ולתבוע אותו, אבל במקרה וזה לא משתלם לך כי מקום העבודה שלך מפרנס אותך בצורה טובה , אז לחכות לסוף התעסוקה ולתבוע את המעסיק בסוף תקופת התעסוקה שלך אצלו. אין על זה התישנות . ואתה גם תרויח יותר מריביות ודברים כאלו. לכן בשום מקום לא כתבתי שארתורו וידאל צריך לוותר על הסכום הזה או על הזכויות שלו. ולכן כן אתה מוציא את הדברים שכתבתי מהקשר שלהם.

הפואנטה של כל מה שכתבתי, שהתביעה של וידאל לא נועדה בשביל זכויות סוציאליות של ארתורו וידאל אלא בתור כלי שנועד להפעיל לחץ על ברצלונה, למעשה אם היית כותב את כל ההודעה שלך בתור הודעה נפרדת היתי עושה על זה לייק . כך שאתה מה שנקרא “מטיף למשוכנעים”.

ברגע שברצלונה תשחרר אותו לאינטר (בתנאים של אינטר), הפלא ופלא ארתורו וידאל יסכים להתפשר על התביעה שלו.

לא שאני מצפה מההנהלה הזו לגדל ביצים. אבל אני מוכן שברצלונה תשלם לו את כל הקנס. רק שיתייבש ביציע.

זה סקר של אוהדים… מה שיותר מביך זה השמות שבאים אחריו…

פפ מקום רביעי וטאן האח אחד האחרונים… מביך…

אם סוסיוס כאלו לא צריך אויבים…

היה לך ספק בכך אחרי ההצבעות האחרונות לנשיאות ולאי-אמון?

אבל רגע, זה סקר סוסיוס (רשומים), או סקר אוהדים (כמוני וכמוך רק באירופה סטייל)?

איך MD יכול לבדוק עם מישהו סוסיו או לא?
בכל מקרה, זה סקר שענו עליו רק כמה עשרות מתוך עשרות אלפי סוסיוס. סתם בולשיט.

שוב פעם פה בדיוק הנקודה שאנחנו לא מסכימים לגביה.
עכשיו למה אנחנו לא מסכימים? כי אתה נותן סכומים לא נכונים.
וידאל תובע על סכום הגדול פי 4 ממשכורת חודשים ואתה נותן דוגמה של סכום שהוא 1/16 ממשכורת חודשית. כלומר הבאת דוגמה שהיא 1/64 מהמקור, וזה ביחסים לא בכמויות.

אם היה מדובר במשהו שהוא כמו 500 מתוך 8000 אז זה כמו שוידאל היה מתלונן על 41k. על 41 אלף אני בהחלט הייתי איתך.
או ניקח את הדוגמה שלך ונציב בה את היחסים הנכונים, זה כמו שהיו לוקחים 32000 לבן אדם שמרוויח 8000.

אתה פשוט טועה בקנה מידה. 2.4 מיליון בשביל וידאל שווה ערך ל32 אלף שקל לבן אדם שמרוויח 8000. ולא יודע מה איתך, אני גם על 5000 הייתי מתעצבן. אפילו שזה חצי מהמשכורת, בטח ובטח שעל 40000.