פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

RAC1, אמינים בדרך כלל, טוענים שניימאר השלים עם זה שהוא נשאר ב PSG וכבר הודיע לחבריו בבארסה על כך.

נכנסתי לסגל PSG באתר הרשמי, ומה אני רואה? ניימאר מוצג בגאווה באמצע התמונה.

ספורט טוען שניימאר היה מוכן לשלם 20 מיליון מכיסו כדי לעזור לבארסה לממן את המעבר. אבל PSG סירבו.
גם RAC וגם ספורט אומרים שדמבלה לא מוכן בשום אופן ללכת ל PSG וזה מה שטירפד את המהלך. גם טלפון ישיר מטוכל לא עזר.

RAC1: ראפיניה בדרך לסלטה בהשאלה.
כידוע, החוזה שלו נגמר בסוף השנה ובארסה לא תשאיל אותו כדי שיילך בחינם בקיץ.
אז הוא יחתום על חוזה חדש ויושאל לסלטה. לסלטה תהיה אופציה לקנות אותו ב 10 מיליון בסוף השנה (מחיר זנות לדעתי, כשהוא בריא הוא שווה הרבה יותר).
כרגע המחלוקת לגבי השכר שלו. בארסה רוצה שסלטה תשלם את כל שכרו, סלטה מצידה מוכנה חצי-חצי.
כמו שאנחנו מכירים את יכולת מו"מ של בארסה - בסוף בארסה תשלם 70% משכרו. :grin:

אין לי בעיה שהוא יעזוב. יש לי בעיה עם סעיף ה 10 מיליון. סלטה עוד יעשו עליו קופה, הוא בן 26 ושווה 25-30 מיליון.

בן 26 וזמין לחצי עונה… נאיגולן גמר לו את הקרירה. אם הפציעה לא היתה בדרך, הייתי מתעצבן מזה.

https://twitter.com/barcacentre/status/1168562175914446852

1.5 במשתנים וסלטה ישלמו לו את המשכורת. השאלה לעונה

ובלי אופצית קניה בגרושים.
מעולה

השאלה היא מה האינטרס הגדול להפטר ממנו.
הוא סה״כ מגלה יכולת מאוד טובה והיה נקודת האור בהפסד לבילבאו.
אנחנו לא משופעים בשחקני התקפה והוא שחקן בית.

עונה אחרונה לחוזה, לא מסוגל לגמור חצי עונה בלי להיפצע. אתה שולח אותו לסלטה ואם הוא מפתיע ונשאר כשיר אז הוא חוזר לברצלונה . עיסקה טובה בסה"כ.

נפתח דף מאוד טוב בקשר לדיוחים על הלה מאסיה. מומלץ מאוד (לא קשור לבארסה מניה) הדיוח הבא משם:

טוב חלון העברות נסגר, ואפשר להניח בזהירות רבה, שניימאר לא יגיע. אם אפשר לסכם פיאסקו נוסף של עוד חלון העברות בחסות ברתומאו והליצנים זה בתמונה הבאה:

image

https://twitter.com/Barzaboy/status/1168645735228817408/photo/1

בנוסף למה שמשה רשם על הפציעות ועל תום החוזה, אנחנו כן משופעים בשחקני התקפה. יש לנו 4 קראקים שיהיו לפניו ברוטציה, ושני צעירים רעבים שלא זוללים משכורת.
אם היה נשאר, הוא היה רואה פחות דקות ממאלקום.

לא יגיע בחלון הזה אתה מתכוון. כבר בחלון החורף יתעסקו בו שוב, כמו שהיה עם קוטיניו.
אותי מעניין אם הוא ימשוך או לא ימשוך את התביעה שלו נגד בארסה, שצריכה להישמע בבית משפט בסוף החודש. שווה לעקוב.

למיטב זכרוני פורסמו ידיעות שהכריזו על כך ששנה הבאה ייכנס לפועל סעיף שחרור בסך 170 מיליון יורו עליו. אם זה המצב, בשנה הבאה הוא כבר באמת יהפוך להיות סחורה חמה.

ברטומיאו התראיין לבארסה TV. כמה דברים שאני מוצא כמעניינים. (בסוגריים תוספות שלי)

ניימאר -
ניימאר לא היה בתכנון המקורי לקיץ הזה, אבל נוצרה הזדמנות וניסינו לנצל אותה. זה היה אקסטרה. התכנון היה להביא חלוץ, קשר, מגן שמאלי ולהחליף שוער שני כי סילסן רצה לעזוב.
ניימאר לא בתוכניות בינואר.
PSG רצו הרבה כסף ושחקנים בהשאלה עם אופצית קניה. ברטו סירב לתת שמות. בארסה לא הסכימה לשלם את מה שפריז רצו. בארסה לא הציעה שחקנים, PSG היא זאת שרצתה.
אמר שניימאר אמר ל PSG שהוא רוצה רק בארסה.
מסי ושחקנים אחרים לא ביקשו את ניימאר ובכלל לחדר ההלבשה אין השפעה על החלטות כאלה.
לא פוסל שניימאר יגיע בעתיד, אבל עוד לא התחלנו לתכנן את הקיץ הבא.

שיפוץ האיצטדיון -
הערכת עלות 685 מיליון יורו. יתחיל בקיץ הבא, יסתיים בקיץ 2024.
ברטו טוען שזה לא יהיה על חשבון רכישות ותקציב שנתי.
אין עדיין חוזה חסות לאיצטדיון, כי מחכים להצעה גבוהה ולטווח ארוך.

בחירות -
יש מישהו מהחונטה הנוכחית שירוץ בבחירות ב 2021. סירב לנקוב בשם.
“זה לא טוב לבארסה אם נשיא לשעבר יהיה נשיא שוב” (רמז עבה ללאפורטה אני מניח)

תקציב ומצב פיננסי -
תקציב של 1060 מיליון יורו השנה. החובות 160 מיליון.
“אנחנו מדברים עם אופ"א ולה ליגה לגבי תקרת שכר” (אנחנו גם ככה הקבוצה עם אחוז שכר הכי גבוה בכדורגל העולמי ביחס להכנסות, והוא רוצה לבזבז עוד?)
המועדון במצב פיננסי טוב. עצם זה שבנקים מלווים לנו כסף מראה על האמון בבארסה.
הפילוסופיה של בארסה היא להסתמך על לה מסיה (כן, בטח) וגם קניות.

דברים אחרים-
מסי יכול לעזוב מתי שהוא רוצה. הוא הרוויח את זה. גם לצ’אבי, אינייסטה ופויול היה סעיף כזה.
הליגה היא ההעדפה ראשונה . (מכין את הקרקע לפיאסקו נוסף בצ’מפיונס?)
נעשתה פניה לפויול להיות הג’נרל מנג’ר והוא שוקל אותה. (לא ברור לי אם זה מעל, מתחת, לצידו או במקומו של אבידל)

יש לשקר שזה גרוע שלעצמו, אבל יש לשקר מתוך זלזול . שזה יותר גרוע.

אני לא חושב שהוא מסוגל להגיד משהו שאין בו שקר. הלואי שלאונרדו יוציא אותו מהארון בכח. עלאק ברצלונה לא הציעה שחקנים לפסז… בחיי אני שונא אותו כמו שאני שונא את רוסיי…

זה רציני?

לא המצאתי. גם לא נתתי דעה.

THE BUDGET AND DEBT

“We will present a budget for the 2019/20 season with around €1.06bn in income."

“I want to give a message of calm. We have healthy finances and we are a robust club. The fact that financial entities join with us to offer us resources is a clear demonstration that we are solid."

“The level of debt is normal and complies with the ratios set by the statutes. We are under the EBITDA, and we have an enormous EBITDA that generate a lot of income."

“Last year we generated nearly €180m Ebitda, with accumulated profits of €153m and a net debt of around €160m. If we add Espai Barça to this, then this debt is €217m.”

כתבתי את זה בציניות… הוא פשוט משוכנע שכל הסוסיוס טיפשים. וכל דבר שהוא יגיד יעבוד לו והם יאמינו לו. והוא צודק האמת.

מעבר לצער והבאסה. ראפיניה נפצע באימון של סלטה. בחוץ לשבועיים. לצערי, בפעם היחידה שאפשר לברך את ההנהלה על עיסקה טובה. זה מלווה בצער לראפיניה.

יש מי שמבין, ויכול לאשר לי את התחושה שהפציעות שלו נובעות מהפציעה של נאיגולן ימח שמו וזיכרו. ?

נאינגולן פצע אותו בברך ימין. הפציעה הקשה ב 2017 גם הייתה בברך ימין, לא יודע אם קשור או לא. אבל הפציעה הקשה ב 2018 הייתה בברך שמאל.
הפציעה הנוכחית בשריר, כך שכנראה לא קשורה.
אני גם זוכר חתך במצח מהמרפק של טר שטאגן, יש מצב שגם זה לא קשור לנאינגולן :grin:

לא דיברתי על הפציעה הנוכחית, אבל מאז אותה פציעה הוא לא מצליח להישאר כשיר. אני לא חוזר בי מהשנאה לנאינגולן.

אני מאשים אותו גם באסון התאומים :wink:

כולה פצוע לשבועיים, לא קרע בצולבת. מה נסגר איתך משה? :joy:

אני לא זוכר תחילת עונה עם כל כך הרבה פצועים כמו השנה :face_with_thermometer::face_with_head_bandage:
אולי אני פשוט לא זוכר טוב?..

אנסו פאטי חתם על חוזה חדש עד 2022 עם אופציה לעוד שנתיים.
סעיף השחרור בינתיים 170 מיליון יורו ויעלה ל 400 מיליון כשיקודם סופית לקבוצה הראשונה.

השמועות על לאוטרו מרטינס מגיעות ממקור אמין? מישהו יודע משהו על כך?