פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

מה שאתה כותב זה עיסקת מכירה. לא השאלה. כל הדיון פה זה על הספין שספורט הנפיץ שברצלונה תשאיל לפסז את דמבלה… שתי דברים שונים.

אני לא רואה הרבה הבדל בין השאלה והשאלה עם אופציית רכישה במקרה של קוטיניו למשל.
יש לבאירן אופציה לרכוש אותו ב 120 מיליון. אם הם לא ממשים אותה, כמו שלא מימשו עם חאמס, אין שום הבדל.
אם הם היו רוצים לרכוש את קוטיניו, אבל לא הייתה להם אופציית רכישה הם היו נכנסים למו"מ עם בארסה, כאשר שחקן עצמו רוצה לעבור. 120 מיליון זה מחיר שבארסה הייתה מסכימה ממלא. להחזיר כמעט את כל ההשקעה על שחקן שבארסה לא צריכה , עם משכורת גבוהה מאוד, שאף אחד לא רוצה, זאת עיסקה מצוינת עבור בארסה.
עם נניח דמבלה יעבור בהשאלה ל PSG, יהיה לו טוב שם, ו PSG תרצה לרכוש אותו בסוף ההשאלה נניח ב 140 מיליון, בארסה גם תסכים.

MD אומר שבארסה מוסיפה גם את טודיבו לעיסקה של ניימאר.
טודיבו וראקיטיץ’ יעברו ל PSG קבוע, דמבלה בהשאלה, פלוס 130 מיליון.
MD טוען שדמבלה לא רוצה לעבור, למרות שגם וולוורדה וגם טוכל כבר דיברו איתו. (ואני מוסיף - כנראה ששם הוא לא וכל לישון מתי שבא לו, יש משמעת גרמנית)

לא שאני מאמין יותר מידי, אבל דמבלה בהשאלה + טודיבו וראקיטיץ’ בהעברה + 130 מיליון? או שזה הדבר הכי לא אמין בעולם, או שזה המהלך הכי מטומטם אי פעם.

מצוין יהיו לנו מילארד שחקני התקפה. אבל רק שתי בלמים מתפקדים שאחד מהם עסוק יותר בטורינרי פוקר מאשר בלשחק כדורגל…

בלמים זה אוברייטד ממילא… יש את דה יונג ואלורדה זומם על זה מהיום שהוא שמע שמכתיבים לו את דה יונג בהרכב… :slight_smile:

שדה ליכט בחר ביובה md ניסה למכור לנו שטובידו זה דה ליכט צרפתי. עכשיו הוא רוצה לשלוח אותו לפסז…

אם דמבלה מפתיע ומצליח להשאר כשיר שנה שלמה ונותן עונה מהסרטים, במקרה שאין סעיף הוא ישר חוזר לברצלונה , ופסז מתפקדת בתור תחנת השבחה לברצלונה. אם הוא נכשל, פסז משלמת את המחיר של הכישלון שלו ולברצלונה יש שנה של זמן למצוא לו קונה חדש בשביל ל"צמצם" נזקים.

אל תחשוב מנקודת מבט של ברצלונה. תחשוב מנקודת מבט של פסז. אין הגיון בעיסקת השאלה של שחקן כמו דמבלה. זה טיפשי.

כמובן במקרה שאין סעיף רכישה או משהו כזה.

ודרך אגב, כלי התקשורת בצרפת כבר מדוחים שפסז דחו את ההצעה החדשה של ברצלונה. בלי שדמבלה וראקיטיץ יסכימו למעבר, אין מה לדמיין על עיסקה איתם.

אני מסכים איתך לגמרי בעניין הזה. גם כתבתי את זה.

אתם כולכם שוכחים את העובדה שבמידה וניימאר נמצא אז אין לדמבלה מה לחפש בברסה ולכן המעבר לפסז הוא פשוט וקל. כשיש השאלה עם אופצית רכישה אז קיים גם מחיר שפסז מוכנה לגביו ובעצם הכל סגור.
לא יודע להגיד עם לא עדיפה פשוט מכירה לפסז, מכיוון שעדיין קיים סיכוי שדמבלה יהיה מוכן להיות מחליף שני לשלישיית ההתקפה (שתכלס כולם מבוגרים ופציעים) אך מצד שני יכול להיות שהוא יתברר כבלוף ואז ברסה נתקעו איתו ולא פסז

בשביל זה רוצים לתת את דמבלה לפסז בעיסקה קבועה . כל הדיון הוא על הספין שספורט העלו. שברצלונה תשאיל את דמבלה לפסז ללא סעיף.

ברור שניימאר מגיע לדמבלה אין יותר מה לחפש בברצלונה. אני כבר 90 אחוז הרמתי ידים לגביו, יותר מפריע לי הלה מאסיה.

רק בן 22…
כבר ראינו שחקנים בגיל הזה הרבה יותר מקצוענים (מישהו אמר דה-יונג). אבל לא משהו שמאמן טוב לא יכול לסדר.

גם ניימאר ילד קקה, ואצלנו הוא פרח תחת מאמנים שידעו לשלב אותו נכון מקצועית וחברתית (למעשה, בעיקר לוצ׳ו).
מהצנון אף אחד כבר לא מצפה לכלום.
אתה בטוח שהוא יכשל תחת כל מאמן?

בארסה מאניה טוענים שעסקת ניימאר נסגרת ברגעים אלו. מניח שעוד מעט נגלה פרטים על מה מדובר. רק לא מכירה של דמבלה + כסף. זה יהיה ביזיון.

די מריציו טוען.

לפי העורך של מונדו דפורטיבו , די מריציו הוא חבר מאוד טוב של לאונרדו המנהל מקצועי של פסז.

https://twitter.com/dorhoffman/status/1167076778525024256
#מת

בכלל לפי מה שאני זוכר הוא נחשב לעיתונאי אמין.

אני מניח שכל מה שמונע הסכם על ניימאר הוא דמבלה . שנכון לעכשיו לא מסכים לעבור לפסז. איך אני יודע את זה? כי מתחילים להדליף נגדו סיפורים על איחורים בתקשורת.

https://twitter.com/barcacentre/status/1167230438731079680/photo/1

תהיה חזק דמבלה!

כל ההדלפות שקר האלו מטעם ההנהלה שלכם זה פשוט גועל נפש גדול…

שמישהו ינסה להסביר לי את ההגיון למכור את טובידו לפאריז ולהשאר עם 2.5 בלמים בסגל.

אחד מהם ובכל הכבוד הראוי מזדקן ועוסק בטורינרי פוקר, שלישי אומטיטי כבר שנה וחצי נראה כמו הצל של עצמו.

מה שמשאיר אותנו אם בלם אחד סבבה שזה לנגלה.

נ.ב למרות שזה מצחיק שאותם אנשים שניסו למכור לנו שטובידו הוא דה ליכט החדש מנסים לדחוף אותו עכשיו לפאריז…

גועל נפש אבל הם עשו דברים מכוערים יותר כולל בתחום הפלילי,

MD ו RAC1 ומקורות נוספים אומרים שבארסה לא הסכימה להצעה של PSG להעביר אליה את ראקיטיץ’, את טודיבו, להשאיל את דמבלה ולהוסיף 130 מיליון תמורת ניימאר. גם דמבלה וגם טודיבו לא מוכנים ללכת ל PSG.
MD הגדיל וכתב שבארסה לא תציעה הצעות נוספות, מבחינתה היא עשתה כל מה שיכלה.

נחמד לראות איך הקשיחות של אל חאליפי חוזרת אליו כמו בומרנג. לא רוצה לשחרר שחקנים כי אתה חושב שאתה מלך העולם? עכשיו אף אחד לא רוצה לשחק אצלך.

השחקנים לא רוצים לשחק אצלו כי הם משחקים בברצלונה…עם מסי ! למה שירצו ללכת לקבוצה פחות טובה ולליגה הרבה יותר חלשה ?
אם הם היו משחקים בסביליה וכאלה הם היו רצים לכסף של עיר האורות.

זה נראה כאילו שברצלונה לא באמת רוצה לקנות ופסז’ לא באמת רוצה למכור, זאת רוצה להראות שהם מנסים הכל כדי לרצות את מסי וההיא מנסה להראות לניימאר שהם מנסים למכור אותו אבל אין קופצים.

לדעתי, זה ספין נוסף של מונדו דפורטיבו aka ישראל היום של ברתומאו. רוצים להראות שברתואמו נעמד על הרגליים שלו והגן על המועדון (עזוב שאני צוחק בציניות, לא היה בכלל צריך להכנס למשא ומתן הזה) . במציאות די מאריציו כתב אתמול שרוב הפרטים סגורים וברצלונה מסכימה למכור את ראקיטיץ טובידו דמבלה (השאלה או מכירה, אני לא זוכר) וסכום כסף רציני.

דמלבה וטובידו לא הסכימו באופן ודאי לעבור , ראקי אין לי מושג, היום בשביל לעשות ספין נוסף עבור האדון שלהם, md ושאר כתבי החצר מנסים לצייר את זה לטובת ברתומאו.

עזוב שאתמול כל התקשורת בקטלוניה הפעילה לחץ על השחקנים לעבור והדליפה נגד דמבלה. זה דעתי. קבל את זה או לא. הסוכן של דמבלה וטובידו למעשה אמרו שהם מסרבים להכנס לעסק. פתאום ברתומאו מסרב. כן ממש.

הרבה שאלות ישאלו, האם בשביל ניימאר ויתרו על דה ליכט? למה ביזבזו כל כך הרבה זמן סרק על שחקן כזה? ועוד.

מקווה שנקבל תשובה ודאית.

אתה יכול להתמם כמה שאתה רוצה. במציאות 3 שחקנים של ברצלונה לא היו מוכנים אפילו לשמוע על לעבור לפסז. היום הבנתי שגם דיבאלה לא רוצה. הם הפסידו את דה ליכט ליובה ואת דה יונג לברצלונה. לפסז יש מוניטין רע. וזה לא מעט בזכות מדיניות בית הכלא מזהב של פסז.

שום מועדון רציני לא מתנהג כמו פסז. שהקיץ הזה יגמר הרבה שאלות ישאלו לעבר התפקוד של הבוס של פסז

תאמין לי שרצו מאוד לקנות, היו מוכנים לשלם המון ולתת הרבה. פשוט אף שחקן לא הסכים להיכנס לאופרציה. אפילו קוטיניו סירב ואז ברצלונה נאלצה להשאיל אותו.

גם ניימאר רוצה לעזוב ואמבפה לא יחדש חוזה ויבקש לעזוב בקית הבא, זאת ליגה חלשה, בברצלונה כל משחק זה כמו גמר גביע, כל העולם צופה, בפסז’ אף אחד לא שומע עליך, רק אם פסז’ מפסידה אז זה עושה קצת כותרות, רק בצ’מפיונס יש קצת אקשן, אבל לבוא לקבוצה בשביל 3-4 משחקים מסקרנים בשנה ?

יכול להיות שגם ההתנהלות שלהם קשורה לכך, אבל לדעתי הסיבה העיקרית היא הליגה הצרפתית, אם הקטארים במקום לקנות קבוצה בעיר האורות הנוצצת היו קונים קבוצת מרכז טבלה ומטה מעיר אפרורית באנגליה היו מצליחים הרבה יותר והיו מושכים הרבה יותר שחקנים גם עם אותה התנהלות.

אבל עם ההתנהלות שלהם הם עשו לכם טובה, לא ? אז בה"כ אתה די מרוצה מההתנהלות של הקטארים :wink: