פנטזיות, העברות וחוזים - קיץ 2025: גרסיה ובארדג'י חתמו, ראשפורד בדרך

יש הבדל בין הוכחות בשטח, לתיאוריות שמוכתבות ב/ל-תקשורת.

באלדה נתן עונה מצויינת. אריק גם, בתור מחליף.
פורט פוטנציאל. והוא המחליף למחליף.

הקונספצייה היחידה שלי היא לא לרוץ לזרוק כסף על מחליפים בזמן שיש לך מחליפים טובים מבית.

הסגל שלנו חס וחלילה לא גרוע, ההפך, אני חושב שהוא טוב מאוד, לא צריך עוד הרבה.

אבל הוא לא מספיק בשביל להתחרות בכל החזיתות שנה שלמה. ראינו את זה לקראת סוף השנה, אריק הוא פלסטר מצוין אני חושב שהוא האכיל הרבה כובעים אבל הוא לא מספיק. על פורט ומרטין אני לא רוצה לדבר אפילו.

אם קונדה אינגו באלדה וקוב לא היו נפצעים לעולם הייתי אפילו מסכים שאפשר להתחיל כך את העונה…

למה פלסטר? אריק היה ממש טוב.

לא מסכים. הגענו לחצי גמר האלופות (בעונה ארוכה וצפופה יותר מבעבר), כפסע מהניצחון המוחלט, וזכינו באליפות דומיננטית, בגביע ובסופרקופה. אם זה לא להתחרות בכל החזיתות שנה שלמה - אני לא יודע מה כן.

כדי שסגל יהיה מספיק טוב כדי להתחרות עונה שלמה, צריך הרבה מעבר לכמות ולזהות השחקנים. צריך ניהול מאמצים נכון, לימוד ושיפור תוך כדי תנועה, והרבה הרבה הרבה מזל. אם באלדה וקונדה לא היו נפצעים, ועדיין היינו מפסידים לאינטר, אז הסגל שלנו גם לא היה מספיק לעונה שלמה?

עם כל המחמאות שבהחלט מגיעות לו, פליק צריך להשתפר בניהול הסגל. בעיקר בעיקר במשחקים גמורים בהם הוא לחלוטין יכל והיה צריך לתת מנוחות לשחקנים החשובים, ולאפשר יותר זמני דשא וחיבור לשחקנים הפחות משותפים. לא יעזרו גם 4 ראשפורדים, אם פליק יתייחס אליהם כמו שהתייחס לפאטי בעונה האחרונה.

לגביי פורט ומרטין - הראשון לא הרשים אותי מספיק, אבל…למה שירשים? בגיל 18 בעונתו הראשונה וב-10 דקות בחודש שהוא קיבל?
דווקא עכשיו נראה שהוא התחיל ללמוד מקונדה ולאחר לאימונים. אולי זה סימן חיובי.
ומרטין זה אחלה לגמרי בתור מגן שמאלי שלישי, אם כלו כל הקיצים. וברצינות - בפועל הוא הפתיע לטובה, לפחות אותי, דווקא במשחקים שהכי חששתי משיתופו.

הצלחת להגיע עם הלשון בחוץ כן זה עבד השנה, לא חושב שזה יעבוד פעם שניה, כי עכשיו התחרות תהיה יותר קשה..

אולי מרטין ופורט יגרמו לי לאכול את הכובע, הלואי, מרטין נשמע כמו קולה אמיתי, אבל לא חושב שאפשר לסמוך על שתיהם.

אני מוכן לקבל את מרטין אבל צריך עוד מגן ועוד ווינגר.

איזו קבוצה לא הגיעה עם הלשון בחוץ לסיומת? היחידה שנתנה פיניש חזק (יותר חזק מהבסה בקלאסיקו ושישה שערים מול אינטר ב-2 משחקים, כן?) הייתה פסז’, וזו קצת פחות חוכמה כשיש לך 34 מחזורי ליגה בחצי מאמץ.

אינטר הימרה על האלופות וקרסה בסוף גם שם, גם בליגה וגם בגביע. אתלטיקו עשתה אתלטיקו, ואחרי חצי עונה ראשון אחלה לגמרי היא נפלה, ריאל קרסה הרבה לפנינו, סיטי קרסה עוד ב-2024, ואפילו ליברפול שדרסה את הליגה האנגלית הורידה הילוך ככל שהעונה התקדמה.

אם קונדה ובאלדה בהרכב לדעתי היינו עוברים את אינטר. ויותר מזה, אם מחליפים יותר טובים מאריק ומרטין (אין לי תלונות לשתיהם עשו את המיטב) גם.

קונדה ובאלדה שיחקו ללא הפסקה כי פליק בעצמו לא סמך על מרטין ופורט.

הגעת לסוף השנה שלבה כבר שפך את המנוע וראפיניה נחלש משמעותית.

אני לא חושב שיש לנו חרא של סגל וזה בלשון המעטה או שאני פסימי כמו שנה שעברה שזה באמת מפתיע אותי . אני פשוט רוצה שנמשיך עם המומנטום.

אני בעיקר רוצה להבין למה אחרי כל כך הרבה זמן לא מצליחים להגיע ל1:1. מכרו פה חצי קבוצה מכרו נכסים במאות מיליונים עשו עיסקה עם נייק ספוטיפי ואפילו מכרו את לנגלה… אז מתי לעזאזל נהיה ב1:1 ?

משה, אם אפשר בבקשה לא לצטט הודעות שכתובות אחריך.
זה מקשה על רצף הקריאה ולא הבנתי איפה איל כתב את מה שציטטת.

לא עולה כסף לרשום הודעה חדשה…
תודה :folded_hands:t2:

תמיד חשבתי שלפתוח הודעה של שורה זה יותר גרוע.

תודה על התיקון.

תלוי מה כתוב בשורה הזו. בהרבה מאוד מקרים זה עדיף.

בנכסים שמכרת החתמת סגל חדש.

כריסטנסן היה פצוע כל העונה, היה טוב בעונה הקודמת.
אראוחו אני מאמין למד קצת ויקבל הרבה יותר קרדיט מפליק העונה.
לפחות אחד מהם יישאר, אולי שניהם. אני חושב שאנחנו מכוסים היטב בהגנה.
לא חושב שפורט או אריק טובים בהתקפה, בטח לא קונדה. הייתי שמח לשחקן ורסטילי כמו דאמפריס בצד ימין שיכול להיות גם קיצוני מחליף. אבל לא חובה.
הרבה יותר מדאיג אותי השמיכה הקצרה בהתקפה והגיל של לבנדובסקי.

שקט פה מדי , וזה אומר הרבה.

כמה דיווחים ביממה האחרונה שאני מוצא מעניינים.

טר שטאגן שוקל לעבור ניתוח נוסף בגב. אם זה יקרה, הוא ייעדר כ 4 חודשים. זה יאפשר לבארסה לרשום שחקן על חשבונו עד 80% מהשכר של טר שטאגן, אבל רק לחצי עונה.
מצד שני, הוא יישאר פה עם כל השכר וגם לא סביר שיעזוב בינואר.

יש בעיות גדולות עם הקאמפ נואו.
העיריה לא נותנת אישורים בגלל טענות הבטיחות. גאמפר כבר הוחלט שישוחק במקום אחר.
יש עם זה 2 בעיות עיקריות.

1. נותן תירוץ נוסף לטבאס לא להכיר בהכנסה של מכירת המושבים, המכשול העיקרי לחזרה ל 1:1.
  2. אופ’'א דורשת שכל המשחקים של שלב הבתים בליגת האלופות יתקיימו באותו המגרש. אם בארסה לא תשחק את משחק הבית הראשון בקאמפ, היא לא תוכל לשחק גם את היתר. זה אובדן הכנסות גדול של עשרות מיליונים.
    בליגה אין בעיה כזאת, וטבאס כבר הסכים ש 3 המחזורים הראשונים בארסה תשחק בחוץ.

יש דיווחים שפליק מתכנן לקחת רק 26 שחקנים לטיול באסיה מתוך ה 36 שעברו בדיקות רפאויות. מתוך 10 שינופו, יש כאלה שלא בתכניות ממילא, אבל גם הרבה צעירים ייחתכו.
מעניין מאוד את מי פליק ייקח איתו.

כל מיני שמועות מדברות על זה שז’ופרה טורנטס ויאן וירג’ילי מרשימים את פליק, ויהיו בפנים, ואם מאטס ימשיך עם השטויות (ואולי גם בלי קשר) - הוא בחוץ.

עוד שבוע המשחק הראשון, אז נגלה בקרוב.

יש אפשרות (מבחינת אישורים) לשחק בקאמפ נואו בלי קהל?
אם היה אפשר לסמוך על ההנהלה ועל לוח הזמנים והסיפור הוא רק משחק אחד באלופות שלא יספיקו, הייתי אומר לוותר על הקהל במשחק הראשון, חרף ההפסדים, אבל לפחות ירוויחו עוד 3 משחקים בקאמפ נואו עם קהל.

אם זה יותר ממשחק אחד, אז חבל על הסיכון ושישחקו את כל ה4 בהר היהודים ויחזרו לשלב הבא לקאמפ נואו (ואשרי המאמין שאז זה כבר יהיה מוכן).

הוא יהיה חייב לעזוב בינואר ככה, אם הוא רוצה לשחק במונדיאל.

בכלל לא בטוח אם אני מאמין לסיפור הזה בכלל. נשמע כמו עוד מנוף לחץ אפשרי.

גם מונז’ואיק זה בעיה.
הוא שייך לעירייה ובארסה צריכה לשלם עליו. כרגע אין חוזה.
את גאמפר כנראה ישחקו במגרש של בארסה ב’.
אני לא יודע אם אפשר לשחק בקאמפ בלי קהל, ההיגיון אומר שכן.
אבל גם בלי קהל יהיו אנשים באיצטדיון - צוותי טלויזיה, צלמים, נציגי הקבוצות. גם זה צריך אישור בטיחות.

יש דיווחים שכשבארסה מגישה דוחות לפיירפליי היא משתמשת במחשבונים ואקסלים ורודים ושללאפורטה יש דוקטורט במדעי האופטימיות.

אחד הפוסטים אוחד לנושא קיים: פרה טמפורדה 25/26: טיול אחרי אליפות למזרח

אחד הפוסטים אוחד לנושא קיים: פרה טמפורדה 25/26: טיול אחרי אליפות למזרח