פנטזיות, העברות וחוזים - קיץ 2025: גרסיה ובארדג'י חתמו, ראשפורד בדרך

ולידיעה חדשה רועשת נוספת: השמש תזרח מחר.

לפי הכתבה הזאת ועוד כתבות דומות, co-ownership הוא דבר חוקי וקיים. ראיתי במקום אחר שזה אסור באיטליה, אבל לא אסור באופן גורף בכל מקום אחר.
מזכירים שם גם מקרה של אמרסון רויאל מלפני כמה שנים, שם בוודאות זה היה המקרה.
אז אני משיג מכאן שבעלות על 50% מהכרטיס, מול אחוזים ממכירה עתידית זה לא אותו דבר. למשל אם קבוצות מחזיקות ביחד בכרטיס השחקן, צריך אישור של שתיהן למעבר לקבוצה שלישית. ואחוזים ממכירה עתידית זה לא בהכרח 50%.

יחסית ל MD ומארקה, לא באופן אבסולוטי. אבסולוטית כולם לא אמינים, אבל יש דרגות של זה. ספורט ואס בתחתית של התחתית.

רשמי -
ארון יעקבשווילי ושפן הבר-מצווה הושאלו לאנדורה של פיקה לעונה -

אין אופציית רכישה.

יחזור בקיץ הבא, אולי ללא מאטס, שצ’זני ופנייה.

אוקיי אוקיי -

אנחנו כל כך הולכים לשלם עליו איזה 90+ מיליון, נכון?

למה ליברפול מוכרים אותו בכלל? @titi_camara

בדיוק רציתי לכתוב על זה.
לדעתי בארסה תרד מלואיס דיאז ותנסה לרדוף אחרי ראשפורד בהשאלה. כנראה אין מספיק כסף, וכבר התחילו לשדר דרך עיתונאים שיש לנו סגל מצוין ולא צריך אף אחד. הכנה למזגן .
פליק לוקח כמה שחקני התקפה צעירים איתו לטיול למזרח, אני מקווה שמאחד מהם ייצא שחקן רוטציה שימושי. אם לא, אולי אז יגבירו חיפושים אחרי שחקן התקפה מבחוץ.

הם לא, זה הוא שרוצה לעזוב. התרגום לא מדויק.

הם לא, לפחות לא עד שיגיע מחיר שעבורו הם יגידו “טוב, אז כיסינו 2/3 וירץ”.
בכל המקומות נטען די במפורש שליברפול לא מעוניינת בעזיבה של הקולומביאני. אני פשוט מניח שדקו לא יודע להבחין בין סירוב שהוא כחלק ממשא ומתן, לסירוב שהוא סירוב.

לא רוצים למכור אותו, לפחות לא באופן רשמי, אם ההצעה הנכונה תגיע אז די בטוח שישחררו אותו.

עשינו זאת כבר עם קוואנסה הבלם שעבר לליברקוזן, וירץ עלה קוואנסה פלוס 35 מיליון פאונד.

מינוף.
אם ישיגו עליו סכום יפה, יוכלו להשקיע בחזרה בשוק.

טוב, אז 2/3 איסאק -

1,000,000 X :crossed_fingers:

הלוואי.

אבל זה התפקיד של נונייז להיות 2/3 איסאק.

ב BBC כתוב שקאנסה נמכר ב 35 מיליון פאונד. זה אפילו לא 3\1 מהמחיר ששילמו על ווירץ.

לפי פבריציו הסעיף של ארוחאו חזר למילארד אירו היום.

כל הדיבורים שהוא יעשה אקסיט מרצונו …

בלם אחד חייב לעזוב.

עם היכולת שהציג לא פלא שלא עשה אקזיט.

אני בסדר עם הסגל הנוכחי.
פורט הוא יותר סימן שאלה, אז מבחינתי שיהיה על תקן ה-9 בהגנה.

באמת? לא חסר ווינגר? מגן עולה? חלוץ מטרה?

התכוונתי להגנה.

ברמה הכללית חסר לי רק ווינגר בצד שמאל, וגם רק ברמה הטקטית. מבחינת גודל סגל אפשר להסתדר.

חלוץ מטרה? לבנדובסקי.

מגן עולה? פורט, באלדה. אריק גם עשה את זה טוב.

בדומה לצד הלבן שסבל מקונספציית ארדה גולר מנהל משחק טוב, ואסנסיו היורש של ראמוס אני חושש שהשורה הזאת היא קונספציה ברסאית.

אני חס וחלילה לא מתלונן, אבל אין שום דבר מושלם במאה אחוז, גם העונה האדירה שעברנו יש לה השלכות רעות שהיא גורמת לנו לחשוב שהכל בסדר ואולי צריך רכש נקודתי וזהו.

ההנהלה עושה ספין שהסגל במצב טוב כי אין להם איך להחזיר אותנו ל1-1 …

פורט? אריק? במקרה הטוב הם פלסטרים. פורט אפילו לא פלסטר. מישהו פה ראה אותו קבוע משחק?

יש לנו באמת רק שתים וחצי שחקני הגנה שאני חושב שאפשר באמת לסמוך עליהם קוב ואינגו שאינגו מזדקן ופציע. באלדה יצטרך עוד עונה לשכנע אותי שהוא התבגר לכן הוא מקבל ממני רק חצי…

שהיה לנו בהצלחה. התחיל בדיאז המשיך לניקו ווילאמס ועכשיו ראשפורד בהשאלה. וגם זה לא זז. מישהו פה לא מצליח עדיין לעקוב אחרי שביל הפירורים?

עוד שנה שפליק יצטרך לעשות ניסים עם הסגל.

אתה צודק טעות שלי, הגיל והכל משפיע על הזיכרון שלי, גם קונדה אפשר ברשימה

לא לגמרי מסכים.

קובארסי מעולה, אבל בכל פעם שלא היה לו את איניגו לידו ליישר אותו, ראו בבירור שהוא מאבד הרבה מהיכולת שלו (לזכותו ייאמר, כמובן, שהוא צעיר ממש ושזה צפוי להשתפר. ועדיין…). איניגו מדהים מדהים מדהים, אבל בואו נראה את זה קורה עוד שנה. יש רשימה אינסופית של שחקנים עם שנה אחת אדירה, ואחרי זה תהומות הליגה הצרפתית/הולנדית.

ובכל מקרה, אני כן מרגיש יותר “בטוח” גם עם קונדה ובאלדה, כל אחד בתחומו ובצדדו הוא. אומנם הטמבלול יגיע לעונת מבחן רצינית מבחינתו (ומבחינתנו), אחרי גרף שיפור מאוד חיובי בעונה האחרונה אבל אולי גם עם שחקן התקפה שיגנוב לו שטח וישנה את תיפקודו. וקונדה? צריך לשפר את השליטה הלא טובה בכדור שלו, ואת יכולת המסירה, אבל גם הוא כמו באלדה - מבחינתי זכאים לאמוני המוחלט לפחות ביציאה לדרך בעונה הקרובה.

באופן כללי, אני מסכים שהסגל שלנו לא מושלם (למרות פדרי ואאא"פ), אבל בהסתכלות על שאר הקבוצות ברמה הזו, פלוס מינוס, באירופה - לכמה יש סגל שכזה? לכמה יש בינגואים בכל עמדה ועמדה + מחליפים ברמה כל כך גבוהה שלא שמים לב כשהם על המגרש במקום הבכירים, ובנוסף גם הגילאים מאפשרים בנייה לטווח רחוק וגם מדרגות השכר תקינות ומאפשרות את זה?
יש לנו קישור טוב מאוד עם פוטנציאל למעולה, התקפה לא מאוזנת אבל שלא דורשת הרבה שיפצור כדי להיות כזו, והגנה שעם כל הכבוד - לכמה קבוצות יש אראוחו, אריק וכריסטנסן על הספסל כתחליפים?

אז כן, צריך לשפר, ואנחנו יודעים איפה צריך לשפר. אבל אני בהחלט חושב שאנחנו במצב לא רע בכלל, בטח ובטח בהסתכלות לטווח הרחוק.