פנטזיות, העברות וחוזים - קיץ 2025: גרסיה, בארדג'י וראשפורד חתמו. איניגו עזב לאל-נאסר

משה, כתבת את זה הרבה פעמים - אבל אין לך שום הוכחה לזה שאם היינו נחמדים איתו אז בוא היה עוזב.

וגם - כמה יותר נחמדים יכולנו להיות? להודיע לו לפני שאנחנו מחתימים שוער חדש? או שאולי לא להחתים שוער חדש?

טר שטגן רוצה להמשיך לגור בברצלונה, ולקבל שכר עתק. ברגע שהוא הבין שהוא לא ישחק, הוא הולך על ניתוח ומנסה לסנדל אותנו עם רישום של שוערים חדשים.

וזה בזמן שהוא גם ככה בניתוח, כן? זה ניסיון מכוון לפגוע בקבוצה, ומבחינתי טר שטגן הפך לאויב. מביך להשוות אותו לדה יונג או ראפיניה שהתשובה שלהם הייתה לתת 200% מעצמם (אחי, דה יונג אפילו עשה תיקול העונה!) כדי להוכיח שהם מהטובים באירופה בעמדתם.

לא טענתי ש"הדרך" שלי היתה מצליחה בודאות… אבל אתה יודע מה אני יודע שבוודאות לא עובד לנו? הצורה שברצלונה מנסה להיפטר משחקנים…

תסתכל, אני מרגיש שאני “בומר” וכבר לא קשור, אבל לא יודע, אני הייתי בסוף השנה, מזמין אותו למשרד עם דקו ופליק ובלי הדלפות וסיפורי רקע לפני, מסביר לו את המצב הכלכלי והמקצועי. ובסופו של מפגש מסביר לו שצריכים להיפרד.

לא עובד? אפשר להתחיל “לכלך” את הידים…

אפשר להיות פופליסט וללכת עם הספין של המועדון ולהפןך אותו לאויב העם של הקטלונים מספר 2 ורק אחרי פיגו..

או אפשר לזכור שזה שוער שעדיין היה פה שוער ראשון במשך עשר שנים שזכה עם ברצלונה בכל תואר אפשרי ואפילו היה בכמה שנים שוער שרובנו אהבנו.

אבל שוב עזוב אותי והדרך שלי, תענה לי? הדרך של המועדון עובדת?

דבר שני, רק שהיה ברור אני לא משווה בין התרומה שלהם והחשיבות, אז מה שכתבת פשוט לא קשור.

אני מנסה להסביר לך שברצלונה מנסה את ה"דרך המלוכלכת" וכל פעם נכשלת מחדש, אז זה לא סימן לשנות מסלול?

לפני שנה אם אני זוכר נכון, לאפורטה נפגש בצורה שקטה עם גונודאן והסביר לו את המצב הכלכלי. והפלא ופלא גונדאן הסכים לעזוב בשקט (או שזה היה לפני שנתיים אוי הגיל שלי)

אפשר גם אחרת.

למען הסר ספק, אני תומך מאוד בשוער חדש. טר שטגן פשוט לא מספיק טוב לברצלונה, שלא היה פה ספק.

לפי דעתי ההחתמה של ראשפורד
הולכת להיות הדבר הכי טוב שדקו עשה ויעשה
יש לו הכל מבחינת כדורגל פיזית וטכנית
ליגה פחות אגרסיבית קבוצה צעירה סיכויים לשחק
ומעל הכל מאמן שמאמין בשחקנים מסוגו
כמובן בתקווה שמנטלית לא נקבל דלה עלי

משהו ששווה לחשוב עליו בקטנה:
איסאק בדרך לליברפול, וניוקאסל לפי הדיווחים מסמנת את ששקו כמחליף האידיאלי. אם שתי העסקות יצאו לפועל, שוק החלוצים יצטמצם משמעותית עבור בארסה בקיץ הבא.

זה בסדר, ממילא תכננו להעביר את כל הקיץ הבא בפנטזיות לא ריאליות על חוליאן…

אריאל, זה לא אתה שתומך בראיון של לשחק בלי חלוץ?

חוץ מזה , יש לנו אופציה על ראשפורד בזול.

אל תפחיד את רביע…

אכן, אבל גם ריאלי שזו דעה לא רווחת.

הכדורגל נהיה כל כך מטורף שכל שנה צץ איזה חלוץ
שם 12 גולים בבונדסליגה ושופכים עליו 95 מיליון
בטוח יהיו כמה כאלה גם בעונה הבאה אל תדאג
ובאופן די מוזר מרגיש כאילו פארן טורס זה הכיוון שלנו לפי ההצהרות של דקו

אני איפשהו שמח שהגיע שחקן ורסטילי שיכול לשחק גם חלוץ , ומבואס מכל דיווח שפליק מתכנן לראשפורד להיות קיצוני פרופר.
הייתי ונשארתי בדעה שהבעיה הכי גדולה שלנו בהתקפה הוא לבנדובסקי. לא חושב שפראן טורס עדיך עליו, אבל ראשפורד אולי כן. או קשר נוסף עם חוש לשערים כמו אולמו או פרמין.

קונדה עד יוני 2030 כמעט הכל סגור

https://x.com/FabrizioRomano/status/1948793275164340404

גם לאקיפ מאשר

רשמי - פאו ויקטור בבראגה

איחלתי לילד בהצלחה.

נ.ב. מתוך 3 הפאו ריינג’רים נשאר רק קובארסי.

לפורטה אומר בראיון שבעיקרון סיימנו עם הרכש.
לדעתו גם לא נצטרך למכור אף שחקן משמעותי.
לפורטה טס ליפן, אבל דקו נשאר לטפל בעזיבות ובפייר פליי.

לפורטה שוב חוזר על הטענה של המושבים VIP שלא חייבים להיות פיזית מוכנים בקאמפ נואו. לא שאני מבין , אבל הוא נתן דוגמא של סכך במגרש בו ישחקו את הגאמפר. אם זה מוכרז בתור מושבי VIP, זה מושבי VIP.
כאילו זה מחייב את הליגה להכיר בהכנסה הזאת לצורכי הפייר פליי. ליתר הדיוק, ב 58 מיליון מתוך ה 100 שכבר נמצאים בחשבונות של בארסה.

אתמול דווח על התעניינות של מאיורקה ביאן וירג’ילי עכשיו רומרו טוען שהוא והמאמן כבר שוחחו ושמדובר בעסקה העברה.

הקטור פורט בדרך החוצה?

ובקשר לאוראול רומאו -

השנה היא 2078, פרנקי דה-יונג סוף סוף נכנס לאיזשהו מאבק והחליף סוכן. ברצלונה עדיין מציעה לו הארכת חוזה.

כמה קטנות -

קונדה מאשר את הארכת החוזה המתקרבת. רק צריכים לחזור לספרד בשביל זה, כי אין לברצלונה כסף לשלוח חוזה בפקס עד לדרום קוריאה.

כן…לא יקרה…

טוב שהוא לא חושב על סעודיה, אבל אולי כן כדאי לסגור כבר השאלה/מכירה + סעיף החזרה שלו. הרבה דקות בקבוצה הראשונה הוא כנראה לא יקבל בעונה הקרובה, ולשחק בליגה הרביעית זה לא ממש שיא הקריירה שמייעדים לו.

אמממ…

סבבה שהם מוכנים להכפיל לו את השכר, אבל מה הם מוכנים להציע לנו? הם מוזמנים להתחיל מ-70 מיליון.

אם נשנה את השם ל"לברקוזן" או “ליברפול” או בעצם…כל דבר שהוא לא “ברצלונה” - 60-70 מיליון.

מהמר שההצעה המקסימלית במקרה שלנו היא כמו סכום ההעברה של אוסקר גלוך לאייאקס, רק שליש מזה.

ועכשיו ברצינות -

הוא עלה לנו 55 מיליון ב-2022, בחוזה שייגמר ביוני 2027. זה לא אומר שכל הצעה מעל 25 מיליון ככה - משתלמת לנו (יחסית, כמובן)?

לא שזה משנה באמת. הוא יישאר עד 2027, לפחות. ובהתחשב בסטטיסטיקה שלו בעונה הקודמת - כבר לא משוכנע שזה רע.

זאת אבל הגישה שגורמת לנו למכור בזול.
הם קנו את מלקום ב-60 ועכשיו הוציאו עוד 60 על חלוץ איטלקי בינוני מאטאלנטה. אתה רוצה להגיד לי שפראן לא שווה את זה לפחות עם כל הרזומה? חוץ מהעובדה שהוא היה ממש מועיל בעונה הקודמת.

25? גרושים. עדיף שיסיים את החוזה וילך בחינם.