פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: הרכש הראשון לקיץ -אנתוני גורדון. מה הלאה?

אני אחפש.
לא מדובר במה שכתבת, אלא באפשרות להעביר חוזים לשחקנים עד גיל 23 או עד גיל 23 שהיו במועדון, או שחקנים חופשיים עם חוזה עד גבול מסוים, ולהחזיר את הפייר פליי אחר-כך.

אה, כן , יש דבר כזה.
אם השחקן מתחת לגיל 23 והיה במועדון מעל ל 3 שנים, לה ליגה תרשום אותו אפילו אם הקבוצה מעל תקרת השכר.
קראתי על זה גם ושכחתי, בהקשר של החוזה החדש של לאמין, שלא ימנע ממנו שום דבר.
אבל זה מקטין את תקרת השכר בהתאם לשאר השחקנים.

טוב שהזכרת את זה, כי זה פותר את בעיית הרישום של ברנאל.
לא עוזר לנו עם ראשפורד, גארסיה, ברדוגו, שסני ומארטין.

אז הדיבור הוא שאפשר להשתמש בו על ראשפורד וגארסיה אם צריך(גם על ניקו בזמנו).

כן, לפורטה אמר שגם סכך באיצטדיון שמוכרז בתור מושבי VIP מספיק בשביל להכיר בהכנסה. זה אמור להספיק לרשום את כולם.
לא שאני מבין איך זה אפשרי.

MD עם כתבה אופטימית לגבי החזרה לקאמפ.
בארסה והעיריה הגיעו להבנות על פתיחת הקאמפ עם 27 אלף מושבים למשחק הביתי הראשון.
בהמשך העונה יהיו עוד 2 פעימות, אחת תביא את הקיבולת ל 45 אלף, השניה ל 60 אלף.
עדיין אין אישורים רשמיים, אבל זה הכיוון.

מעדיף לחזור לקאמפ גם עם 27 מושבים. אפילו בטלוויזיה המונז’ואיק נראה חרא.

גם אם יהיה כסף, תהיה לנו בעיית חלוץ בקיץ הבא. כל המועמדים המעניינים החליפו קבוצה.
בהצלחה ללאפורטה עם להוציא את אלברז מאתלטיקו.

עם הכסף שהוציאו על אולמו+ הכסף שרצו להוציא על ניקו היה אפשר להביא חלוץ הקיץ.

אם ששקו הולך ליונייטד, הוא יהיה זמין בקיץ הבא.

בום -

לא מבין מאיפה זה בא, ואם מדובר בצעד של עזרה למועדון לרשום שחקנים (עזיבה שלו תפנה לא מעט מהוצאות השכר), או בריחה אל הכסף הסעודי לקראת סיום הקריירה.
אם זה הראשון - זה מהלך מטומטם לחלוטין של המועדון, שמאבד את אחד ממנהיגי חדר ההלבשה, ואחד מ-2 הבלמים הבכירים שלו, שבוע לפני תחילת הליגה. אבל אם זה השני, זה קצת הרבה מערער את מה שלפחות אני חשבתי עליו, או במילים אחרות - הוא חתיכת אפס.

מכה מכה.

אגב - אולי…אולי בגלל זה מרטין נוסה כבלם שמאלי ואיניגו לא שיחק ב-2 משחקי ההכנה האחרונים…?
זה אולי היה סימן, ואם כן - ממש מוזר שלא היו אפילו רסיסי שמועות בהקשר לבאסקי.

אם זה מהלך יזום שלו, אז לא מבין למה לפחות לפי אחד הקישורים , מדובר על סכום העברה נמוך. אם זה מהלך יזום שלנו זה רק מראה שאנחנו נואשים.

שבוע לפני שחקן מרכזי , אין שום סיבה ספורטיבית מצידנו לשחרר אותו, בטח ללא מניע כלכלי.

מבאס ממש, מהמצטיינים שלנו העונה.
בדיוק התחדשתי בחולצה שלו

Breaking: Barcelona will get around €8m for Iñigo Martínez, who will say goodbye to his teammates this week.

כמה כבר תקבל על שחקן בן 34 בשנה אחרונה לחוזה?

עודנו מדברים ו -

לפי פבריציו - איניגו יעזוב בחינם!

אם זה נכון, לא רואה אופציה אחרת מאשר שדחפו אותו החוצה, אחרי קייס אראוחו ואי היכולת להיפטר מכריסטנסן. לא יודע אם לקוות שאני צודק או שאני טועה.

מצד שני, רומרו המאוד מאוד אמין טוען שסכום ההעברה עוד לא סגור, ואולי נקבל 5-10 מיליון -

זה קטע…מעניין כמה זמן יודעים על זה בברצלונה. אנחנו שומעים שמועות על כל פלוץ, אבל האירוע הזה הוסתר לחלוטין, עד שהחוזה באל-נאסר (הקבוצה של כריסטיאנו, אגב) כבר כמעט חתום ונעול?

זה רק מראה כמה העיתונאים מחרטטים, או מוזנים מידיעות שהמועדון רוצה שייצאו. וכשהוא לא רוצה - יש שקט מוחלט.

איזו מכה, הלם.
משום מקום.
עכשיו תלויים לגמרי בפריצה קדימה של אחד הבלמים.

כוסאימא של ארואחו… אם רק היינו מתפטרים ממנו בזמן. כמו עצם בגרון תקוע לנו הלוזר הזה ועוד עם סרט הקפטן השם ישמור.

אין בעיה, אבל בחינם? נו באמת…

חינם חינם -

מטוטלת ה"מי יזם את זה?" ממשיכה להתנדנד.

לא רלוונטי אם יוזמת העזיבה היא של איניגו.

שחקן לא יעזוב אם הוא היחיד על העמדה, אבל אם יש 5 הוא אפילו לא מרגיש שהוא פוגע במועדון… הבעיה שאין באמת 5, יש 1.5 אולי

בשלב הזה אלו בעיקר ספקולציות. איניגו היה הבלם הבכיר, לצד קובארסי, בעונה הקודמת. מעבר להצבה של מרטין כבלם שמאל במשחקי ההכנה (שכנראה קשורה לאירוע), לא הייתה שום סיבה שלא לחשוב שהוא לא יהיה בדיוק באותו מעמד בעונה הבאה. במקרה הזה - מה זה משנה אם אראוחו בברצלונה או לא?

זה או שהמועדון דחף אותו החוצה, בשביל הפיירפליי, או שלאיניגו קרצו הסכומים של הנפט הסעודי בשלהי הקריירה.

לא יאמן איך אנחנו מצליחים להתעלות על עצמנו כל פעם מחדש.

הסעודים משלמים על טישו משומש מחיר התחלתי של 50M ואנחנו לא מצליחים להוציא מהם שקל.
לא משנה של מי היוזמה (ובטח אם היא של השחקן) לא להוציא אגורה?!

מהפרסומים נראה שזה סעיף בחוזה שמאפשר לו להשתחרר בחינם וזה עוד יותר מחזק את האפסיות שלנו.

חייב להגיד שאני לגמרי מבין אותו ולא חושב שהוא אפס.
הוא עוד רגע מסיים קריירה והוא לא שיחק במקומות שהרוויח הרבה.

כריסטינסן זה אחלה, השאלה רק אם יהיה כשיר.
ואולי אולי אראוחו יפתיע.

הבעיה שלי, אם זה נעשה מיוזמתו, זה לא על היעד או על עצם העזיבה. הבעיה שלי היא התזמון. שבוע לפתיחת העונה?