בכל מקרה, עד מחר הכל יתבהר בכל הקשור לפרטים הקטנים, בגדולים זו מכה מבאסת בתזמון רע מאוד.
יש לנו מספיק שחקנים לכסות מספרית, אבל איבדנו המון איכות ומנהיגות.
הכל תלוי עכשיו באראוחו וכריסטנסן ואם הם מסוגלים להישאר כשירים ולהוציא מעצמם את המקסימום שוב. יותר סימני שאלה מאשר סימני קריאה.
וואי אני בשוק.
אני מאחל לו כל הצלחה שבעולם גם אם הוא זה שהתפתה לכסף. אני יכול להבין את זה.
זה גם בסדר שיעזוב בחינם. הוא הגיע בחינם, תרם את חלקו, שיקבל מהסעודים בונוס חתימה שמן.
לא כועס עליו ולא כועס על המועדון.
אכעס רק אם יסתבר שדחפו אותו החוצה בגלל הפייר פליי.
וואו, הלם מוחלט. מהבודדים שבכלל לא העלנו את השם שלו.
אני רק לא מבין איך בארסה מרוויחה מכל העניין. סבבה, פינינו קצת בשביל תקרת השכר, אבל לא להרוויח מזה כלום? הרי יכולנו ככה לעשות עם כריסטיאנסן, פורט או אפילו קסאדו או פרמין. דווקא איניגו הוא זה שמחליטים לשחרר בחינם? מאוד מאוד מאוד מוזר.
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שזו יוזמה של איניגו עצמו שנכנע לכסף הסעודי, וזה מוזר לי בהתחשב באהבה שלו למועדון ולאוהדים וההשתלבות המדהימה שלו.
אגב, חשוב להזכיר שכריסטנסן בעצמו כרגע בשנה האחרונה לחוזה, ובינואר יהיה רשאי לנהל מו"מ עם מי שבא לו.
מה שאומר שבקיץ הבא אולי נצטרך 2 בלמים. לפחות לסגל. טוב, אלא אם מרטין יהיה הברקת המילניום.
בסוף בסוף? שחקן תחת חוזה יעזוב רק אם הוא ירצה לעזוב. ראה ערך טר שטגן. יכול להיות שכריסטנסן היה עוזר, אבל הוא לא מוכן לעזוב. יכול להיות שפורט היה עוזר, אבל הוא מרוויח גרושים. ולגביי פרמין -
יש גם את האופציה של אריק במקום כריסטנסן, אבל בלם ‘‘משמעותי’’ יהיה חייב להגיע בקיץ 26’, ובמיוחד אם אראוחו לא יענה על הציפיות.
זה כבר עוקף את עניין המחליף של לבנדובסקי.
אין לי טענות לאינגו. שחקן בסוף הקרירה ההזדמנות האחרונה שלו לעשות בוחטות הוא לא שחקן בית שלנו ולא חייב לנו כלום. הוא לא רימה אף אחד ולא כפה את הסעיף הזה עלינו.
אם הוא עוזב בגלל הסעיף הזה זה 100 אחוז על המועדון.
אני עדיין לא בטוח שזה מאה אחוז יוזמה שלו. שום דבר כבר לא יפתיע אותי בהתנהלות שלנו.
ותנו לי לנחש זה עדיין לא יספק לראשום את גרסיה וראשפורד…
כריסטנסן הוא היחיד בסגל שרגיל לשחק בלם שמאלי.
אני לא מחשיב את מארטין.
אם יישאר כשיר אנחנו בסדר, אבל אם לא , בעיה.
זה נורמלי לחלוטין ששחקן מבוגר שהגיע בחינם גם הולך בחינם. כמו גונדוגן למשל. אין פה פאשלה של המועדון.
אני גם לא מבין על איזה חיסכון משמעותי הם מדברים שם בעיתונים. כריסטנסן היה מועמד לעזוב, והוא מרוויח בערך את הסכומים שציינו של איניגו, ועכשיו צריך לחדש לו או לתת לו ללכת בחינם בקיץ הבא.
זה לא אותו דבר, גונדו היה שחקן כבר מעבר לשיא שהמועדון בעצמו רצה בעצמו לשחרר. פה יש לך שחקן עם סעיף שמחייב את המועדון למכור אותו בחינם אם מועדון סעודי יבקש את זה בניגוד לרצון של המועדון.
קשה לי להאמין שבמקרה וזה לא שיקול אצל לאפורטה, לא היינו רואים כבר עזיבה של אאא"פ תמורת סכום גדול הרבה יותר מה-0 העגול שתקבל על איניגו.
אם כבר זה מחגדר כהנחתה מההנהלה, זה בעיקר בגלל הסעיף המפגר הזה שיש לו בחוזה.
ושוב, אי אפשר להתעלם מזה ש -
פרמין, כמו כריסטנסן, וכמו איניגו - תחת חוזה. לאפורטה יכול להנחית על פליק מה שבא לו, אבל אם השחקן לא רוצה לעזוב, הוא לא יעזוב (אלא אם מתירים לו את החוזה ובלה בלה בלה, וגם שם יש מימד של הסכמה מצד השחקן).
מרטין שיחק כבלם במקום איניגו ב-2 משחקי ההכנה האחרונים. מה שהיה נשמע כמו פציעונת + ניסוי משעשע מול קבוצות דרג ז’, כבר מקבל זווית אחרת לגמרי (*). זה גורם לי לחשוב שגם אם זה הונחת על פליק, זה קרה מתישהו בין ה-27/7 ל-31/7.
אלא אם מדובר בעניין שעלה כבר בקיץ שעבר, ועכשיו חזר. כלומר לא ממש צץ משום מקום.