פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: הרכש הראשון לקיץ -אנתוני גורדון; ברנרדו סילבה וחוליאן אלבארס בדרך פנימה? קסאדו בדרך החוצה?

פלוס הסיכום המהיר והלא הגיוני.
זה הגיוני מאוד שזה חלק מהעניין, אבל אני לא אופטימי שזה הפתרון😂.

לא בחינם ולא שבוע לפני התחלת הליגה… אני לא מבין למה זה לא מובן מאליו.

זה הפתרון, רק לא בטוח שלצד שלנו.

אגב, ברור לכולם שבקרוב תצא הודעה מגה ספינית של לאפורטה והמועדון, נכון? משהו שיציג את המקרה כאירוע צדקה ותרומה לשחקן ולחברה כולה?
“איניגו הגיע אלינו עם דמעות ורצון לעזוב בשביל ליהנות לקראת סוף הקריירה, ולמרות שהוא תחת חוזה, ערכי המועדון של ברצלונה הובילו אותנו לקבל את ההחלטה הקשה ולשחרר אותו. אנחנו מאחלים לך בהצלחה, איניגו. ויסקה בארסה, אי ויסקה פייר פליי!”

זה כבר מתחיל אני שומע הדלפות “אינגו לא חושב שהוא יכול להחזיק מעמד לעונה עם 50 משחקים”

אני בסדר עם בחינם במקרה הזה.
עדיף 10 ימים מפתיחת הליגה מאשר באמצע ספטמבר, כשהחלון בסעודיה עדיין פתוח.
זאת מכה, אבל אני עדיין לא חושב שהלכה העונה.

אני לא יודע אם הלכה העונה או לא…

אבל זה שערוריה. אני לא חושב שיש מועדון אחר שהיה מסכים לסעיף הזה.

אני גם לא יופתע אם בוא נגיד כך מאחורי הקלעים , אינגו קיבל מסרים שהמועדון לא יתנגד למעבר בגלל FFP

שום דבר לא יפתיע אותי יותר אם המועדון הזה.

אאל’'ט גם נאצ’ו שוחרר בחינם.
זה בכל מקרה מעבר לידיים שלנו.
מסכים שזה הזוי לאבד שחקן כזה בחינם בסיטואציה הזו, אבל אם הוא רוצה לעזוב ויש לו סעיף כזה אז מה כבר אפשר לעשות.

התזמון פה הוא הקטע הבעייתי.

אריאל אחי, הדוגמאות שאתה מביא, זה מראה לי שאני צודק. נאצו כבודו במקומו מונח (אחלה בחור מאחורי הקלעים) אבל זה לא אינגו לברצלונה, אותו דבר חוסלו.

פלורנטינו לא יסכים בחיים לחתום על סעיף כזה שיכפה עליו בניגוד לרצונו לשחרר שחקן מרכזי בהרכב בחינם לשום ליגה.

נאצ’ו, במשך חלקים לא קטנים מהקריירה, היה חשוב לריאל מדריד הרבה יותר משאיניגו היה לברצלונה.
החזיק להם את ההגנה, כשכל השאר נפצעו, וגם היה הרבה יותר שנים במועדון מאשר הבאסקי אצלנו.

נכון אבל לא בשנה שהוא שוחרר… דרך אגב נאצו גם שחקן בית של ריאל מדריד זה טיפה שונה. ושוב ריאל שיחררה את נאצו בחינם בגלל הרצון הטוב שלה לא בגלל שנאצו הכניס סעיף כזה בהתחלת הקרירה שלו שם…

אינגו זה שחקן ההגנה הכי אמין וטוב שלנו אין אפשרות לסובב את זה.

אתה מתכוון לשחקן ששותף ב-45 משחקים ול-3,126 דקות בעונת 23/24, משחק אחד וכ-800 דקות פחות מאיניגו של עונת שיא ב-24/25? והיה צריך למלא את החוסר של מיליטאו ואלאבה שנעדרו לתקופות ממושכות?

ברור שעכשיו אין לנו מה לעשות, אבל לא היה צריך להסכים על סעיף כזה מהתחלה.

תקשיב לאוהדי ריאל שקיטרו עליו השנה. מספיק לראות אותו רודף אחרי ראפיניה…

אינגו השנה היה פי כמה יותר משמעותי לנו ממה שנאצו השנה היה לריאל.

שוב, נאצו הסכימו לשחרר בחינם בגלל רצון טוב לא בגלל שיש סעיף והמאמן מתעקש עליו.

מסכים. נאצ’ו השנה באמת לא היה משמעותי לריאל.

משה, מסי הלך בחינם. מסי!!!
גם סוארז, גם וייה, גם צ’אבי, גם אינייסטה, ואלה אגדות הרבה יותר גדולות מהשנתיים של איניגו.

נראה לי אתה בהלם קרב מהעזיבה שלו.
היית מדבר ככה אם היה מודיע במאי שהוא עוזב בחינם?

השנה ? עובדה שריאל שיחררה אותו מרצונה.

שנה שעברה לא כתבתי שהוא לא היה משמעותי, אלא שברור שהוא איבד מהכושר וכבר לא יכול לשחק ברמה הגבוהה.

זה אותו דבר עם אינגו?

שוב השנה נאצו עזב כי ברור שהוא כבר לא מספיק טוב לרמה של ריאל. אינגו עדיין שחקן משמעותי.

באמת לא מבין את הקשר.

גונדו הגיע כקפטן של הקבוצה הטובה בעולם, והיה אחד מהשחקנים הטובים ביותר שלנו אם לא הטוב ביותר בעונה שהוא שיחק פה. איניגו בסוף הגיע לפה כסותם חורים, ובעונה הראשונה שלו גם היה במעמד בהתאם. העונה שעברה היא הלא צפויה, לא להפך. עזיבה מבאסת אבל אני יכול להבין את ההחלטה שלו לעשות אקזיט אחרי עונת שיא בקריירה שספק אם תחזור בגילו המופלג, וכשהוא עוזב בתור אלוף.

ואם זה המועדון שאחרת לא מסוגל להחתים את ראשפורד וגרסיה - טוב, דעתי על לאפורטה ידועה.

בוא תיסגר על מתי נאצ’ו עזב את ריאל מדריד, ומתי אני מגיב בסרקזם, ונמשיך משם.

בוא נעזוב את זה .

לאפורטה ביקש מגונדו לעזוב בגלל FFP זה היה על דעת המועדון. וגונדו למרות שרצה להמשיך, לא עשה טר שטגן ועזב.

פה אינגו שחקן מאוד מרכזי בקבוצה שעשתה עכשיו שנה אדירה עוזב שבוע לפני ובחינם בניגוד לדעת המועדון בגלל סעיף הזוי שמחייב את המועדון.

אתה מבין שיש הבדל בין שתי המקרים?