את זה אנחנו לא יודעים עדיין.
כן כתבתי שאני לא פוסל את זה. אבל אם זה על דעת המועדון אז אנחנו באמת יותר מטומטמים ממה שאני חושב
התייחסתי נטו לאמירה שגונדו היה שחקן מעבר לשיא
גונדו עבר אלינו כשחקן מצוין, וגונדו היה שחקן מצוין אצלנו
איניגו עבר אלינו כשחקן סתמי, נתן עונה ראשונה של שחקן סתמי, ונתן עונה שנייה של שחקן מצוין
מעבר לזה מסכים שהמקרים לא בהכרח דומים במיוחד
ולאור זה שאיניגו עבר אלינו בחינם כשחקן סתמי ומבוגר - לא נראה לי מופרך שהיה לו סעיף כזה בחוזה במקור.
האם היו צריכים במהלך העונה השנייה האדירה שלו לפתוח את החוזה כדי למחוק את הסעיף הזה - לא מופרך, אבל גם לא טריוויאלי (כי גיל, כי אין כסף לשלם לו בתמורה לזה, כי בסוף ההחלטה בידיים שלו)
אין הבדל משה.
שחקן חשוב מבוגר שהגיע בחינם עזב בחינם.
אם מחר יתברר שדחפו את איניגו החוצה בגלל הפייר פליי, תהיה סבבה עם זה?
אם איניגו היה מודיע לפני חודש שהוא עוזב בחינם ולא עכשיו, עדיין היית בא בטענות למי שחתם על הסעיף בחוזה?
על סוארז ברצלונה אפילו שילמה לאתלטיקו כדי שהוא יקח איתם אליפות על הראש של המועדון החולה שלנו.
לגבי איניגו, כן מבאס שלא מקדם סנט אחד מאנשים שזורקים כסף על כל מי שיש לו רגל לבעוט בכדור, אבל צריך לזכור שבברצלונה הבעיה היא בעיקר רישום שחקנים בגלל תקרת השכר ולא כמה כסף צריך לשים על העברות.
20% מדמי ההעברה אפשר להשתמש לרישום השחקנים.
מסכים לגמרי, ועדיין זה מציק שביום שמדווח שליברפול תקבל 50 מיליון פלוס משתנים על נונייז, שלא יבקיע גם אם יבעט נמוך לימין של טר שטגן שבכלל בבית חולים באותו רגע, אנחנו מקבלים דיווח שאחד מ-2 הבלמים הבכירים שלנו בעונה הקודמת עוזב בחינם.
20% מדמי ההעברה לרישום שחקנים זה לא המון, אבל זה משהו. במיוחד במצבנו. במיוחד במיוחד אם זה נכון -
סתם התקטננות אבל נראה לי שכן קיבלנו על וייה כמה מליונים.
זוכר שהיתה כותרת בערוץ הספורט ש(נראה לי)מאור בוזגלו נמכר ב8 מליון ושורה מתחת כתבה שדוד וייה עובר לאתלטיקו תמורת 4 מליון.
עכשיו ראיתי -
אגב -
בקיצור - שיילך להתקעווד. נראה אותו שורד בקבוצה שלא מסיימת משחקים בתוצאה ממוצעת של 5:3.
איזו החלטה מטומטת להאריך חוזה לשחקן (שהיה מוארך אוטומטית בגלל כמות משחקים, כן?), ולהכניס רק במרץ האחרון סעיף יציאה בחינם לקבוצה מחוץ לספרד. חבל שהאפס הבאסקי לא לוקח איתו את האפס הפורטוגלי לסעודיה.
2 מיליון אם זכור לי נכון
ייתכן.
זרקתי מספר.
זכרתי שבוזגלו היה כפול ובהחלט הגיוני יותר שהוא עלה 4.
(בסוף יתברר שזה בכלל לא היה בוזגלו).
אגב,
גם אז היו מלא ביקורות על המועדון על זה שהוא מוכר כל-כך בזול ועוד ליריבה ישירה על האליפות רק כי לוייה היה יותר נוח להישאר בספרד.
משה גם המעמד של איניגו, ובמיוחד בעת החתימה על חוזה, היא לא ברמה שאתה מקבל עליו יותר מ-10 מיליון. הוא כבר בן 34. בשיא של השיא היה שווה 30-40.
הוא לא הראשון שמפאת כבוד משחררים בחינם(לא שזה מה שקרה פה בדיוק).
בסוף אם הבן אדם לא רוצה להיות פה, אז אין טעם להכריח. הרבה כסף לא הייתה עושה בכל מקרה.
השאלה היא למה עכשיו? זה יותר חשוב בעיני.
גם אני זוכר שוייה עבר תמורת 2 מיליון. לא חושב שאם איניגו היה עובר תמורת 2 מיליון, משה היה מרוצה.
זה חצי ממה שהם שילמו עליו. גם איניגו עובר תמורת חצי ממה ששילמנו עליו.
ב MD טוענים ש"בחינם" לא היה סעיף רשום בחוזה אלא הסכם ג’נטלמני בקיץ הקודם. כביכול הוא דחה את הסעודים אז, תמורת יציאה אפשרית בחינם הקיץ.
ב MD עשו חישוב והגיעו ל 30 מיליון שבארסה כבר יצרה עבור הפייר פליי העונה. הם מוסיפים לזה 10 מיליון מקונגו ואומרים שיש לבארסה 40 מיליון לרשום שחקנים.
לדעתי זה די והותר כדי לרשום את כולם.
אני מצפה שיתחילו לרשום בקרוב.
הסעיף ליציאה לסעודיה לא מפתיע אותי. מי חשב בתחילת העונה שאיניגו יקבל את המפתחות להרכב הראשון בקבוצה? מי חשב שיהיה הבלם הבכיר שלנו? החוזה עצמו לא מפתיע, ההתנהלות של השחקן מבאסת, אבל בסוף מדובר בשכיר חרב זקן. אין הפתעות.
אני מין הסתם מתבאס על מצב ההגנה בלעדיו, נראה אם כריסטנסן יהפוך למושיע ממש משומקום.
מדהים איך עובר עוד קיץ, וההרגשה שלי היא שנצטרך עוד עונת נס מפליק מבארסה כאוטית.
אגב, העזיבה/שחרור של איניגו אומרים עכשיו שברצלונה כן יודעת להיפרד משחקנים שלה יותר טוב מריאל מדריד?
ליבי עם האנשים שקנו היום בבוקר את החולצה הרשמית של איניגו.
@EHUD רק חולצות של נבחרת ארגנטינה מהיום והלאה
זה התסריט היותר גרוע, אומנם אני עדיין לא שולל את זה ובהחלט אפשרי שגם אם המועדון לא יזם הוא עודד את זה… אבל אין לי מידע שמאשר את זה לכן אני הולך עם האופציה הפחות גרועה שאינגו עשה “ויברח”
כן כי הוא עדיין עוזב בחינם ולסעודיה. אבל פחות.
אני לא מצליח להבין את ה"cope", בסדר אני מבין שאי אפשר למכור אותו בסכום גדול, אבל בין זה ואני סתם זורק מספר 10 20 לחינם יש הבדל עצום.
מה שהיה צריך לעשות זה לעשות איתו מין סעיף שמזכיר את מה שעשו עם ארוחואו, “אם תגיע הצעה ממועדון סעודי נלך לקראתך ולא נדרוש עליך מחיר גבוה” דבר נוסף זה גם מה שעשו עם האורוגאי לתחום את זה בזמן. פאקינג שבוע לפני פתיחת הליגה…
זה פאקינג סעודים הם מחרבנים מאה מיליון אירו לחתונה של הבן דוד של הגיס שלהם כך באוטומט מישהו חושב שאם ברצלונה היתה דורשת איזה עשר עשרים על אינגו הם היו אומרים לזה לא? זה מנה פלאפל בשבילם..
אני רוצה להוסיף, אין לי עדיין טענות לאינגו, זה הזדמנות אחרונה לעשות כסף והוא לא כפה על ברצלונה את הסעיף הזה…
אבל אני עדיין מרגיש טיפ טיפה מאוכזב ממנו, אוקי אתה רוצה ללכת לעשות קופה בסעודיה? תלך לסעודים ותבקש ממהם בגסטה לתת כמה בוחטות לברצלונה…
אני לא כועס עליו או משהו כזה אבל חבל, הוא הרי מבין את המצב הכלכלי והחור שזה יגרום לנו.
חבל…
הבן אדם נתן את עונת חייו, וסיים אותה בקושי הולך, כשהפציעה שלו היא מה שמנע מאיתנו גביע אלופות. הוא הגיע לשיא הקריירה שלו, כשהוא בלם הרכב בפאקינג ברצלונה, בגיל 34. אני משער לעצמי שגם בחלומות הכי גדולים שלו הוא לא חשב שזה יכול לקרות, ועכשיו כשזה הגיע - הוא מבין שהוא לא יוכל לשחזר את זה.
גם לדעת לפרוש בשיא זה משהו שצריך לדעת, לעשות את זה בסטייל עם אקזיט של מיליונים? מפרגן לו. הבכי שלנו צריך להיות על זה שהוא לא הגיע מוקדם יותר, לא על זה שהוא לא עזב מאוחר יותר.
אמאלה, כמה אני מעריך אותך. כולם מפרגנים לכוסית הזה, ואני לא יכול לסבול אותו.
אני מאוד מחזיק מכריסטנסן, ולדעתי יהיה לו די קל לזכות בחולצת ההרכב אם הוא יהיה כשיר. הבעיה היא שאני לא יודע מה רמת הכשירות שלו, וגם במקרה שבו הוא כן כשיר - אראוחו עדיין המחליף הראשון. זה כבר עלה לנו בגביע אלופות אחד, ובעוד הדחה מכוערת לפני כן.
איך לא מכרנו אותו ליובנטוס והבאנו את טא? איך?! יימח שימך יא פורטוגלי זבל.