או הפציעה של קונדה, או של באלדה, או של לבנדובסקי, או של קסאדו. או סתם שגם עם איניגו ספגת 5 שערים בהתמודדות הזו, או שלאמין לא הלך לקרן, או…סתם נאחס. לא על איניגו לבדו הפסדת (ולא נו…גם לא על אראוחו לבדו).
בהחלט צר לי שהוא לא הגיע מוקדם יותר, כמו שכתבתי לא מעט באמת. אבל אין שום קשר לסיטואציה. לא התלוננתי על זה שהוא היה פה רק שנתיים, אלא על זה שהוא לקח את הדברים שלו והלך שבוע לפני תחילת הליגה.
לסיכום: בחוזה ג’נטלמני כמו שדקו נתן לאיניגו, אמור להיות בדרך כלל סעיף שחרור מיוחד לטווח מסוים. אם היה מקבל הצעה בחודש יולי, שילך בחינם. אם מקבל הצעה בחודש אוגוסט, שישלמו.
זה לא קרה. ההצעה הגיעה רק עכשיו, ולשחקן מגיע ללכת על החוזה הזה.
אולי אם היה לנו לפני שבוע כבר בלם חדש היינו מדברים אחרת. ההפתעה והעיתוי בעייתיים מאוד.
בשנים קודמות הייתי מצפה מהמועדון לפעול בפאניקה. אבל אני סומך על פליק. השאלה אם אנחנו סומכים על כל הבלמים בסגל.
אני גם לא פוסל שאין סעיף כזה.
זו העברה סופר מוזרה. הכל באוויר.
גם המנכ’'ל החדש של אל-נאסר הוא סגן הנשיא של לאפורטה עד לפני שבוע.
איניגו צריך לדבר ולהבהיר את העמדה שלו.
הדבר היחיד שהגיוני לי זה שהמחנה אימון היה קשוח עליו מדי/ראה שהבלמים האחרים עומדים ברמה שלו ויותר, ולכן הבין שזה זמן טוב לעזוב.
פורט אגב, יכול לקבל צ’אנס נוסף לחיים פה, אלא אם כן מרטין הולך לעשות את הפתעת המאה ולהפוך לשחקן פי כמה יותר טוב ממה שראינו.
איניגו נפרד היום מהשחקנים, ואפילו לפורטה הגיע עד הדשא כדי להיפרד ממנו ברוח הכי טובה שאפשר.
זה רמז עבה שאין שום כעס עליו, שהוא לא ברח בפתאומיות, וזה התבשל כבר זמן מה.
זה שאנחנו לא ידענו כלום לא אומר שבמועדון לא ידעו.
זה גם מסביר למה לא שמענו שום דבר על כריסטנסן. אם המועדון היה מנסה למכור אותו, היינו שומעים כל יום שמועה אחרת.
קצת פחות סביר, אבל אולי גם אראוחו ידע לפני חודש ולכן לא ניסה לממש אופציית יציאה שלו ב 60 מיליון בחצי הראשון של יולי. הוא ידע שיהיה מתחרה אחד פחות.
אם נתעלם מהשוק שלנו האוהדים, הכל מסתדר.
לפי MD, איניגו יחתום אצל הסעודים לשנתיים, אבל גם להם הוא מכניס אפשרות בריחה אחרי שנה. אולי הבן אדם לא סומך על מועדונים ורוצה שליטה מלאה על סוף הקריירה שלו. אולי תנאי היציאה שהוא מימש עכשיו היה תנאי עקרוני לחתימה שלו לפני שנתיים.
ההסבר היחיד לעזיבה של איניגו הוא שזה נדרש על מנת לרשום את השחקנים שהצטרפו. אלא אם דימה יסתור אותי מכל וכל אני מציע שנבעיר הלילה לפידים ונלך לבית של חרטפורטה.
60% של השכר של איניגו כנראה לא יספיק לרשום את גארסיה, אבל זה לא עובד ככה. זה לא שחקן על חשבון שחקן אחר, אלא כל השחקנים שפינו שכר מול כל השחקנים שצריך לרשום.
גם ויקטור, טורה, לנגלה, פאטי כבר פינו שכר. גם פרנקי יפנה שכר אם יחתום על חוזה חדש.
הסיבה שלדעתי זה קלוש ביותר שמדובר פה בעניין שקשור לפייר פליי היא שפליק לא היה מקבל דבר כזה בחיים. גם לא חושב שהיה מופעל לחץ על איניגו או שהוא היה ‘‘קורס’’ תחת הלחץ הזה.
הוא בעצם מימש אופציה לשנה נוספת שהייתה לו בחוזה מלפני שנתיים.
אני לא יודע אם יציאה בחינם הייתה כבר קיימת, כנראה שכן. אם הדיווחים נכונים, הייתה לו אפשרות ללכת בחינם גם בקיץ הקודם. הוא וויתר על הסעודים לפני שנה, אבל הסכים עכשיו.
באחד הראיונות של דקו הוא אמר שאחד הבלמים כנראה יצטרך לעזוב
רק שהוא לא סיפר שזה הבלם הכי טוב שלנו בעונה שעברה
שערוריה שקבוצה כמו שלנו נותנים חוזה עם אופציה להשתחרר בחינם
כאילו אנחנו איזה קבוצה ליגה שניה באוזבקיסטן