אני קצת בהלם לא אשקר, מפתיע שאחרי עונה כזאת טובה שהוא ממש החייה את עצמו מחדש דווקא בשלהי הקריירה הוא בטופ מבחינה מקצועית, ובקבוצה עם הזדמנות להשאיר גם חותם היסטורי ולקחת ליגת האלופות, הוא בחר לנצל את המעמד והקפיצה ולעשות פי 3 יותר כסף.
עזבו את המקור המעפן וההנפצה החסרת כל ביסוס הזאת - זה יכול להיות מצחיק ממש וכל כך מתאים למועדון הזה, שבארסה תעבור מזקן אחד (אגוארו), לזקן שני (לבה) ותמשיך לזקן שלישי (קיין).
זה לגיטימי אבל כשהסגל שלך כל-כך צעיר.
אני מוכן להתערב אגב שיש לו עוד 4 עונות טובות בקנה. בדומה ללבנדובסקי קיין אף פעם לא היה שחקן שהתבסס על מהירות, ובעדיפות עליו הוא גם פליימייקר ברמה מאוד גבוהה.
אני מאוד מקווה שזה יהיה אלבארז או כלום בקיץ הבא.
לא רוצה מישהו אחר, ושחקנים צעירים יש לנו מספיק.
בכתבה הזאת ממחזרים ידיעה מכתב אחר שנחשב לאמין, שמספר על העזיבה של איניגו:
המגעים התחילו ביפן, איניגו שמר את זה בסוד עד הטיסה חזרה לברצלונה ואז הודיע לאולמו ולפליק.
פליק היה מופתע ומאוכזב מהאבידה המקצועית אבל לא התכוון לנסות לשכנע אותו אחרת.
ב MD כתוב את אותה הדבר, אבל כתוב גם שהשיחה הייתה אחרי החזרה מהטיול.
כלומר, כשאיניגו לא שיחק ומרטין במקומו, פליק לא ידע שהוא עוזב.
איניגו גם מדבר בגלוי שהוא הולך לסעודיה בגלל כסף.
The Ondárroa defender explained, "When you see the offer, you don’t even believe it. No one is prepared for this type of contract, at least not me
זה צירוף מקרים טיפה מוזר, גם איניגו היה ‘‘פצוע’’.
האם איניגו היה פצוע? או זייף פציעה בגלל הצעה שלא חשף?
הגיוני שמרטין קיבל דקות כבלם במקרה שאיניגו לא יכול לשחק, אבל אי אפשר לדעת אם זה בגלל שאיניגו היה פצוע ו/או הסתיר את ההצעה.
בכל אופן זו מכה מקצועית לא פשוטה כי גם אנחנו לא יכולים להביא תחליף לשחקן כזה בסטטוס שלו.
היינו צריכים ממנו עוד עונה ולצאת לשוק להחליף אותו בקיץ הבא. עכשיו יש חור שאראוחו, כריסטנסן, מרטין ואריק יצטרכו למלא.
לפי הכללים של הליגה, כל עוד אנחנו לא ב 1:1, מותר להשתמש ב 60% מהשכר שחסכנו, פלוס 20% מסכומי המכירה.
אז יוצא שיש לבארסה כ 30M לרישום של שחקנים.
(הם לא דייקו עם פאטי, זה אמור להיות פחות כי הוא גם פרס את השכר לעוד שנה וגם בארסה משלמת חלק משכרו. אבל הם גם לא התיחסו לשכר שחסכנו של ויקטור וטורה, אז זה בערך מתקזז).
לפי הערכה שלי, זה כמעט כמעט מספיק לרשום את כולם כבר עכשיו, בלי המושבים ובלי טובות של טר שטאגן. אולי חסר ממש קצת. כנראה ש 7M שמשה דיווח מכסה את הפער.
בכל מקרה, אפשר לרשום את כולם כבר עכשיו למעט אחד מבין גרסיה\ראשפורד.
מבחינת רישום, נגיע למשחק מול מאירוקה במצב כמעט אופטימלי לא משנה מה יהיה בימים הקרובים.
אינינו מרטינס מסביר את עזיבתו: "דיברתי עם האנסי פליק כשחזרנו ממשחקי קדם העונה.ף הייתי כנה איתו כי ידעתי שהוא יבין אותי בצורה מושלמת, כי נשארה לי שנה אחת בחוזה ואני בן 34. הרכבות האלה מגיעות לעיתים רחוקות, וקשה להגיד ‘לא’. זה תפס אותו בהפתעה, אבל הוא הבין בצורה מושלמת מהרגע השני. זו הייתה שיחה נעימה, וזה העציב אותי מאוד כי הייתה הערכה הדדית. זה היה עצוב בו זמנית. לא היה מתוח, בכלל לא, אבל שיחה מאוד רגשית, וזה קצת עצוב. ואתה רואה שהזמן של להיות ביחד נגמר, והוא בטח היה רוצה אותי בקבוצה. ידעתי כמה אני חשוב לו.
"כנראה שהייתי חושב על זה אם נותרה לי יותר משנה בחוזה בברצלונה. לא קיבלתי משכורת נמוכה בבארסה, והמשפחה שלי הייתה מאושרת. זו לא הייתה החלטה קלה לקבל כי אני צריך לפרנס את אשתי ובנותיי, אבל אני בטוח שאם היו לי יותר שנים בחוזה, הייתי חושב על זה.
“החוזה? כשרואים את ההצעה - לא מאמינים. אף אחד לא מוכן (מצפה לקבל) לחוזה כזה, לפחות לא אני. הייתי ‘כלי משחק’ בכדורגל, ועליתי בסולם הדרגות בזכות עבודה קשה וזיעה, אבל כשמקבלים את החוזה הזה, זה עוזר למשפחה, ואני צריך לפרנס משפחה. הקאמפ נואו? כואב לי לא להיות שם, הייתי רוצה לשחק שם אחרי השיפוץ וגם להיפרד ככה”.
-אם יש דיון תקשורת או מקום אחר שזה יותר מתאים לשם - מוזמנים להעביר| המקור: המארקה
אותי תפס יותר המשפט “אני בטוח שאם היו לי יותר שנים בחוזה, הייתי חושב על זה”. כל אלה שהתלוננו על זה שהוא עוזב לא היו נותנים לו חוזה ל-3-4 שנים בגיל שלו ועם הפציעות שהוא חווה בשנים האחרונות. בטח לא בלי אופציות יציאה כל שנה.
כי אז יכול להיות שהשכר המצטבר שהוא היה מקבל פה היה קרוב יותר להצעה הסעודית.
אגב, יכול מאוד להיות שהוא באמת היה פצוע במובן מסוים, ופליק בכל מקרה החל לתכנן את העתיד בלעדיו. זה קורה הרבה, אפילו אצלנו בקבוצה כשמתכננים את הקבוצה בלי לבנדובסקי.