בטח שלחו כבר מסמכים, עכשיו לה ליגה צריכה לוודא.
לקח להם המון זמן למחוק את פאטי\ויקטור\טורה מהאתר הרשמי.
אני אישית רגוע. מאמין שלא יהיו הפתעות וכולם יירשמו לפני מאיורקה.
הזכרת את לבאנטה באשכול אחר. גם להם יש משחק בשבת, כרגע רשומים 6 שחקנים בלי אף שוער. הבלגן לא ייחודי רק לבארסה, אלא לכל קבוצה עם הצבעים של בארסה.
אם אי אפשר אחרת , אז בוודאי שיפעילו.
אם פתאום יכירו במושבים ונחזור מיידית ל 1:1, אז לא יפעילו. זה יאפשר לטר שטאגן לחזור לפני 4 חודשים מבלי שבארסה תצטרך לשלם קנס. אבל אני לא מאמין שפתאום ייאשרו לפני המשחק מול מיורקה, וגם ככה טר שטאגן שרף את עצמו.
באתר הרשמי של בארסה לא רשמו אם הוא קיבל גימלים ל 4 חודשים או ל 5 חודשים. אם זה 4 חודשים, מותר להשתמש רק ב 50% מהשכר שלו, אם זה 5 חודשים אז 80%. אולי בבארסה מחכים להבהרה לפני הרישום.
לא מצאתי הודעה בנושא באתר הרשמי של להליגה.
לא הבנת אותי.
דיברת על ‘‘כל מי שעזב’’.
לפי כל הדיווחים בבארסה עדיין לא ‘‘מפעילים’’ את הכסף שהתפנה בגלל שכרגע הפיירפליי שהיא תרוויח יהיה מוגבל מאוד, לעומת הפיירפליי שיהיה לה במידה והליגה תאשר את עסקת המושבים ותחזיר את בארסה ל-1:1.
ז’'א שכרגע לא מעוניינים לרשום שחקנים חדשים.
גארסיה ירשם כי הוא קריטי ויש אפשרות לנצל את הפציעה של טר שטגן.
האחרים כרגע תלויי סיטואציה.
ב MD עשו חשבון שאני פחות או יותר מסכים איתו.
התוצאה היא שאם גרסיה נרשם על השכר של טר שטאגן, כל היתר יכולים להירשם גם בלי להגיע ל 1:1.
יכול להיות שאני ו MD טועים. זה אומר שאלה שעזבו לא הרוויחו כל כך הרבה, ואלה שהגיעו, בעיקר ראשפורד, מרוויחים הרבה.
שנת מונדיאל זה קלף שבא לנו בול
אם הוא לא מאריך חוזה לעלות אותו ליציע או למכור אותו במקסימום שאנחנו יכולים להוציא
גם ככה העמדה הזאת ספציפית עמוסה
וזאת השנה השניה של קאסדו וברנאל (בתקווה שיחזור כמו שהוא התחיל שנה שעברה ) הם אמורים להיות נינוחים
כל עוד פדרי משחק בדאבל פיבוט הקשר השני יצטרך להיות סולידי