פליק אמר במסע’'ת שמבחינתו, אף אחד לא עוזב. נשאל ספציפית על קסאדו ופרמין ואמר שהם לא עוזבים.
לא נשאל על פורט.
פליק חכם, לא כמו השמאלנים פה במדינה. הבנה בסיסית במשא ומתן.
יש למישהו מושג למה לא רושמים את ברדוגו בבארסה ב’ כמו שריאל עשתה עם מאסטה?
בהנחה וכבר אין סיכוי להיות ב 1:1, כי לא מאשרים את הקאמפ עדיין.
כי מה שריאל עושה ‘מסריח’ מבחינה חוקית.
לא קונים שחקן בכל כך הרבה כסף בשביל לרשום אותו בקבוצת המשנה ובעצם די ברור שהם עושים את זה כדי לעקוף את החוקים ולאפשר לו לשחק בליגה הראשונה.
זה פוטנציאל הסתבכות ויכול להיות שעוד נשמע על הסיפור הזה.
בארסה מפחדת יותר לעשות את זה כי היא לא רוצה להסתבך עם הליגה למרות שרוני עלה הרבה פחות.
אני חושב שהתהליך שהם עושים איתו עכשיו, רושמים אותו בבארסה ב’ ונותנים לו אשכרה לשחק שם, אולי מגיע כדי להכשיר את המהלך הזה עתידית.
מניח שתקרת השכר של בארסה ב’ נמוכה הרבה יותר משל קסטייה בגלל הירידה לליגה הרביעית.
אתה באמת מאמין לזה?
ממתי זה הפריע ללפורטה?
לרשום מושבים שלא קיימים זה לא מסריח?
לא מאמין שזה ההסבר.
כן, אבל לא ייצא מזה כלום. זה רעש בחשבונות טוויטר ולא יותר מזה.
הם לא רשמו אותו גם לבארסה ב’ בינתיים. הוא שיחק רק במשחק ידידות.
הם עוד לא התחילו , רק ב 7.9, אבל הייתי יותר רגוע אם כבר היה רשום, כי אז הוא יכול לשחק גם עם הקבוצה הראשונה.
אין תקרת השכר בליגה הרביעית, זה לא תחת לה ליגה והחוקים שלה.
אני מוצא שהעניין מוזר.
טורנירים ששייכים להתאחדות עדיין יש להם את החוקים שלהם, קבוצות לא יכולות להחתים מי שבא להן.
מה החוקים הכספיים?
אני לא מכיר שום דבר שדומה לפייר פליי.
לא מצאתי בשלוף אבל כן יש ירידה בהכנסות מהליגה השלישית לליגה הרביעית, אז יש פחות כסף במכסת השכר לשלם לשחקנים.
אין חוקים כמו לה ליגה, גם בליגות של ההתאחדות יש מגבלות שונות.
לא חושב שתקציב קבוצת המשנה מושפע מירידת ליגה. זה לא מועדון עצמאי.
גם אין להם תקציב עצמאי בכלל, זה עוד שורה בדו’'ח של בארסה הגדולה.
אז לא יכול להיות שרישום של ברדוגו נמנה בגלל ירידה בהכנסות.
אני רואה את הטרפת שמתרחשת בשוק ההעברות של הפרמיירליג, ואומר תודה על הלה מאסיה.
האנגליות טורפות כל הזדמנות לשחקן טיפה מעניין בשוק. פסיכי להתחרות בזה, ועוד עם המצב הכלכלי שלנו.
ובכל זאת בעשור הקודם לא רק שהצליחו להתחרות בכסף הגדול של אנגליה גם התעלו מעלייהם (אני מדבר על הליגה לא רק בארסה). מה שבאמת פתח את הפער נראה לי זה ההגבלות המטופשות של הלה ליגה שגומרות אותה.
לואיס רוחו של מארקה אומר שפניה עוזב לאלצ’ה. הכל סגור.
הוא יאריך את החוזה עד 2029 ויושאל לשנה. בארסה לא הייתה מוכנה לשחרר אותו בחינם, ינסו למכור בקיץ הבא.
הפייר פליי שהוא ישחרר אמור להספיק לרשום את שסני.
אין התקדמות עם רומיאו. הדיווחים אומרים שבארסה מוכנה לשחרר אותו חינם, אבל הוא לא רוצה עד שימצא קבוצה שמתאימה לו.
איך שז’ירונה נראית, אולי כדאי להם להחזיר אותו. כמה גרוע הוא כבר יכול להיות.
עוד שבוע חלון העברות נסגר נכון?
פרמין תחזיק מעמד שבוע!
בשלב הזה יש טעם למכור אותו רק אם פליק סומך על הנוער או שאפשר לצרף מישהו משמעותי לסגל.
או תמורת 80 מיליון ומעלה.
בהינתן כמות השחקנים שיש לנו על עמדת ה10, והקדם עונה פלוס ההתחלה הפושרת שלו. אני חושב שהוא מבין שהרבה דקות הוא לא יראה העונה ויש לי הרגשה שהוא מעדיף לשחק קבוע גם בגלל שזאת שנת מונדיאל. מכירה שלו צריכה להיות מינימום של 70 נטו פלוס משתנים.
דיווח מסוים טוען שפרמין מרוויח 6 מיליון ברוטו וצ’לסי מוכנה להציע לו עד 15. לא צחוק.
אני לא מבין את כל הסיפור הזה.
פרמין שחקן צעיר עם עתיד. הייתי מוכר את ראפיניה לפני שהייתי מוכר אותו. חוץ מזה, הוא רוצה ללכת לצ’לסי כדי לקבל יותר דקות? בצ’לסי?
יש להם 500 שחקנים בסגל. צריך קומה שניה לחדר ההלבשה. שילמד מגיו הדביל.
רחמים על איל. ככה לגמור על הבן אדם?