אומרים שפרט לשכר הגבוה - הם גם מבטיחים לו הרכב. ובתכלס? הכדורגל של הפרמיירליג הרבה יותר מתאים לו.
איפה בדיוק הוא נכנס להרכב שלהם? הוא לא בול על העמדה של פאלמר?
מרגיש לי כמו טעות ענקית בשביל פרמין אם הוא חושב שיראה שם יותר דקות.
אני מאוד מקווה שההתנגדות של פליק לעזיבתו גם תגדיל את הקרדיט שהוא יקבל אם יישאר. הוא הפוטנציאל הכי גדול שלנו לקשר התקפי ואסור לוותר עליו.
יש לך מצד אחד שחקן שלא רואה דקה מול לבאנטה כשהקבוצה רודפת גול, ומצד שני שחקן מפתח וקפטן.
איך הפכת את היוצרות למכירה של שחקן מפתח?
לפי כל מיני דיווחים וציוצים, שהאמינות של כל אחד מהם מוטלת בספק במקרה הטוב, ברצלונה לא תשקול מכירה של אאא"פ אלא אם הוא יבקש לעזוב, ותגיע הצעה של לפחות 70 מיליון.
לפי פבריציו, נכון לאתמול בלילה גם לא הייתה שום פנייה רשמית של קבוצה כלשהי לגביי מהלך כזה.
כן, אבל בברצלונה יש מומחיות מיוחדת (טוב, יש כמה כאלו) ליצור בעיות יש מאין, ואז לפתור אותן עקום. לא אופתע אם זה יקרה גם פה. לצערי.
אני מנחש וזה רק ניחוש שלי, שכמו במקרה של קסאדו, זה בלון ניסוי. משחררים כדי לראות מה תהיה תגובה של האוהדים.
שאני קורא עיתונאים מטעם שמציצים “ברצלונה לא תמכור אלא אם השחקן בעצמו יבקש ותמורת X כסף” אני מריח שזה אולי גם רמז לשחקן וגם למי שמועניין באותו שחקן שברצלונה לא תסגור את הדלת בפני הצעה על פרמין.
אני גם לא סגור על ההגיון של כל מה שמדווח עד כה, הסיבה שאני לא פוסל זה שאנשים רציניים באנגליה גם מדווחים על ההתעניינות הזאת(וצ’לסי לא מצליחה להתקדם עם העסקאות של סימונס וגרנאצ’ו).
אני חושב שהמקורות מפוקפקים. צ’לסי “מתעניינת” לא אומר כלום, ובארסה מוכנה למכור בלא פחות מ X גם לא אומר כלום. אתמול זה היה 50, היום 70, מחר זה יהיה 100 ומחרתיים 30.
וזאת הסיבה העיקרית שבגללה כל הסיפור נראה לי לא אמין.
פרמין משחק פחות או יותר על המשבצת של סימונס, מדברים על אותם סכומים בערך, אז למה שצ’לסי יעשו אחורה פנה?
הייתי מוכר כל קשר שלנו ב 70 מיליון, חוץ מפדרי וברנאל.
נראה לי שהדיוח המקורי הגיע מאטלנטיק , אורנסטין אם אני זוכר נכון. ושם בכלל לא נכתב שהוגשה הצעה על השחקן בכלל..
דיבר על זה שהם מעריכים את פרמין והוא גיבוי למקרה שהמטרות הנוכחיות שלהם לא יצליחו.
שום דבר ספיציפי או משהו קרוב ומשם התקשורת הקטלוניה כרגיל ניפחה.
דייויד אורנשטיין מאוד מאוד אמין, בן ג’ייקובס די אמין.
לא מפוקפקים בכלל.
פרמין הצהיר (לפני המשחק מול לבאנטה) שהוא יכול להרגיע את האוהדים והוא לא הולך לשום מקום.
רק שאנחנו יודעים כמה ערך יש להצהרות האלה.
באופן אישי מקווה מאוד שלא יילך.
דני אולמו לא יהיה פה לנצח ואי אפשר לבנות על הכשירות שלו כרגע לאורך זמן. הילדים צריכים להירגע עם האובססיה לדקות-גם איניסטה חיכה המון. הם יקבלו את העשור שלהם הם יהיו טובים.
לתחושתי פרמין לא רוצה לעזוב ולא מחפש דקות, זה המועדון שדוחף אותו החוצה כי ב80 מיליון יורו יפתרו הבעיות של הפייר פליי לקיץ הזה בלי ערבויות של ההנהלה.
לא כל אחד זה מארק גיו.
כאמור, מקווה מאוד שיעמוד בלחץ ויישאר.
80? אתה מאוד אופטימי.
לא צריך להפיל כל דבר על המועדון.
לפי הדיווחים מאנגליה אין בכלל דיבורים בין צ’לסי ובארסה, צ’לסי בקשר עם מי שמייצג אותו כדי לראות אם יש בכלל טעם להתקדם.
אם תגיע הצעה זה כנראה אומר שפרמין אישר את המעבר.
זה דפוס חוזר,המועדון בודק באופן הזה כל פעם התכנות ליציאה של שחקן. כמו שהיה עם פרנקי, אראוחו וכ’ו. דווקא שזה היה כן אמיתי זה הגיע משומקום (איניגו)
נכון, נכון, שכחתי שזה אורנשטיין.
אני זה שציטטי אותו פה, ושכחתי.
אבל הוא לא דיבר על סכומים, אז חלומות על 70 מיליון כשבכסף הזה הם יכולים לקנות את סימונס , באים ממקומות מפוקפקים.
על איזה דפוס מדובר, כי במקרה של פרנקי זה היה ברור.
מה עשו במקרה של פרמין למשל? או אראוחו?
אצל האורוגוואי סירבו להצעות עתק, הסוכנים שלו פלירטטו עם יובה בצורה פומבית.
אגב, אמנם דיווח מלפני כמה שעות, אבל אדריה אלבטס שנחשב ליחסית אמין אצלנו, טוען שפרמין לא החליט אבל שוקל את ההצעה ברצינות.
רישמי:
פניה מאריך חוזה עד 2029 ומושאל לאלצה.
זה רק אני או שבבארסה הארכת חוזה פירושה השאלה?