קונדה האריך ולא הושאל.
השאלה בלי אפשרות רכישה. הוא יחזור בקיץ הבא ואז ינסו למכור אותו.
לפי מה שאני מבין, הוא צפוי להיות השוער הראשון של אלצ’ה. שיהיה לו בהצלחה ואינשאללה יימכר לצ’לסי ב 80 מיליון כמו קפה.
סתם, סתם.
עכשיו בארסה תנסה לרשום את שסני לפני המשחק מול ראיו.
גבריאל סאנס אומר שבארסה ורומיאו קרובים מאוד להתרת חוזה. צפוי להיות רשמי מחר. זה יאפשר לרשום את מרטין.
גם עסקת יאן וירג’ילי למאיורקה על סף סגירה.
3.5 מיליון יורו ו-50% רווח עתידי.
שחקן שיהיה מעניין לעקוב אחרי ההתקדמות שלו.
באופן רישמי עכשיו יש לנו רק שוער אחד רשום לא?
ככה פשוט מוותרים עליו? אין אופציית רכישה חזרה?
יש גם לפי אותו דיווח.
לא טרחתי לציין.
שחקן מבטיח מאוד בעמדה בעייתית.
חבל חבל חבל.
גם גרושים, וגם אין סעיף החזרה.
מעצבן מאוד, ובשביל מה?
למה לא להשאיל אותו?
אתה בטוח שאין סעיף החזרה? או BUYBACK בלשון הנכונה חחחח מה נהיית לי אבשלום קור פתאום…
אני הבנתי שיש אבל אולי אני טועה.
There are no details on the terms of the deal, at least not officially, although some sources explain that it would be worth more than €3 million, with a buy-back option and 50% of the rights to a future sale. As with Pablo Torre , Barça wants to keep a tight rein on the deal.
אם יש סעיף החזרה - לא רואה בעיה בעסקה הזו.
3+ מיליון ו-50% מהכרטיס וסעיף בייבאק זה סבבה לגמרי. נכון שקבוצות אחרות היו מקבלות, אולי, יותר כסף מהקבוצה הרוכשת, אבל צריך לזכור שגם מדובר בברצלונה, גם בשחקן עם 0 ניסיון בקבוצה רצינית (במינימום ליגה שנייה כלשהי), וגם שלא בתוכניות של פליק לעונה הקרובה (לפחות). ולכן - או שיעבור למאיורקה (לא שמעתי שיש הצעות אחרות שנפסלו), או שישחק בליגה הרביעית.
יהיה טוב? נחזיר או נרוויח מהמכירה הבאה. לא יהיה טוב? לא הפסדנו הרבה.
אני לא יודע כמה הוא כשרוני, לא ראיתי אותו משחק דקה.
אבל הנתונים על הנייר לא משהו.
הוא בן 19, כמו ברדוגו, יותר מבוגר מכמה שחקנים צעירים שזומנו למשחקי הכנה והוא לא.
הוא גם לא זומן לנבחרות הצעירות של ספרד. על פי טראנספרמארקט , יש לו 3 משחקים ב U19, ולא היו משחקים בנבחרות יותר צעירות.
הוא גם לא שחקן בית שלנו. הגיע מחימנאסטיק בשנה שעברה.
אם לא היה ההייפ בתקשורת, לקבל 3 מיליון על 50% פלוס סעיף רכישה בחזרה היה נחשב לדיל מעולה.
אז יש סעיף, אז מה הבעיה בעיסקה אני לא מבין?
ידעתי שתהיה תגובה כזו, אז בדקתי מבעוד מועד.
מציע לבדוק את הסכומים שמאיורקה משלמת בשנים האחרונות על רכש. 3 מיליון על חצי כרטיס זה לא מעט עבורם.
אז יש סעיף החזרה?
יש למיורקה כסף, רק בסגל הנוכחי שלהם יש 3 שחקנים שנרכשו בדו ספרתי.
אבל אלה הסכומים שמשלמים בעסקאות כאלה, גם על שחקנים של ריאל מדריד. אני זוכר רק את סרחיו אריבאס וטאקה קובו שמכרו 50% ביותר מ-5 מיליון, אבל להם כבר היה ניסיון בכדורגל בוגרים.
לז’אן וירז’ילי אין ניסיון בכלל בכדורגל בוגרים, זה אחלה מחיר בשביל מכירת השאלה כזאת כשהשליטה עדיין שייכת למועדון. והכי חשוב, נרשמה הכנסה למספרים.
אם יש סעיף החזרה, אז העסקה הופכת להרבה יותר סבירה.
הלכתי בטראנספרמארקט 7 שנים אחורה ולא מצאתי אף שחקן שמיורקה רכשה בסכום דו ספרתי.
מוריצ’י ודארדר הם הרכש היקר ביותר, 8M כל אחד.
הרכש היחיד שלהם העונה הוא פבלו טורה ב 5 מיליון.
בכל מקרה, לקבל 3M על 50% של שחקן שעוד לא עושה כלום , כשיש שליטה מלאה על העתיד שלו, זאת עיסקה טובה.
ב-‘ספורט’ טוענים שצ’לסי מוכנה לשלם 65 מיליון יורו בלי משתנים עבור פרמין.
אם זה אמיתי יתכן שהלחץ עכשיו יבוא גם מכיוון בארסה עצמה.
לא משוכנע שהדיווח הזה הוא לא הלחץ עצמו של המועדון על פרמין.
אגב, מצד שני -
בנושא אחר מאאא"פ -
רדיו קטאלוניה מדווח שהחוזה של רומאו חוסל -
@dmitrys כמה צריך עוד כדי לרשום את שצ’זני, מרטין ובארדג’י?
אני סקרן יותר מה צריך בשביל לרשום את אולמו מחדש מבלי להסתמך על הפסיקה של CSD מהעונה הקודמת.
המצב הזה מאוד נפיץ. אנחנו עלולים לגלות ב 2.9 שיש לנו שחקן יקר ביציע לחצי עונה ![]()