פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: הרכש הראשון לקיץ -אנתוני גורדון. מה הלאה?

לא זוכר חחח שני או ראשון בכל מקרה צמוד למשחק מול ראיו…

בכל מקרה לי זה מרגיש שמהצד של פרמין אין באמת רצון לעזוב, אבל היו שמחים אם היה אפשר להוציא איזה שדרוג בשכר מבארסה.

40 מיליון? טוב אחי.

על 40 מיליון לא צריך בכלל לענות להם.

זה הצעה שכולה זילזול.

אני הייתי מציע להם את אולמו במקום פרמין ואז כולם יצאו מרוצים.

אני הייתי מציע להם את אוריאול רומיאו בסכום הזה.

צ’לסי לקחו בהשאלה את פאקונדו בואננוטה מברייטון. למיטב הבנתי הוא משחק על המשבצת של פרמין. אם אני צודק, הם מצאו מחליף אחרי שסימונס ברח להם, ולא בלחץ על פרמין.
בארסה צריכה לעמוד על שלה. או סכום גבוה, או שהוא נשאר. זה win-win

הפולני נרשם.

נשאר רק ברדוגו…

הוא כבר היה אצלם.

והוא גם היה שחקן הרכב לאיזה חצי עונה עד שהחליפו מאמן שם.

אני יודע.
לשם הוא עבר מברצלונה. אני זוכר את הויכוחים בפורום, למה בארסה מוותרת על שחקן צעיר מבטיח תמורת גרושים.
הוא גם לא אצלינו כבר, הוא שחקן חופשי. אני סתם התלוצצתי. אם צ’לסי מטרילים אותנו עם הצעה של 40 מיליון, צריך להטריל אותם בחזרה.

ברדוגו נרשם בתור שחקן בארסה אטלטיק ויוכל לשחק במשחקים הבאים.

ברוך מפלצת הספגטי המעופפת כל הסיפור עם ההרשמות הסתיים.

להזכיר אנחנו עדיין לא 1:1

סופי סופי אחרון גרסה ג - 1.9.25 - חדש?

-מבטל את ההזמנה של המתנקשים-

אני לא אהיה רגוע עד שנבין מה הפסיקה של בית המשפט לגבי אולמו (אמורה הייתה להיות היום, עוד לא ראיתי שהגיע עדכון בנושא).

אני גם בעיקר לא הצלחתי להבין מה ההשלכות במקרה שבית המשפט יבטל את פסיקת CSD.
לא הבנתי אם אוטומטית הרישום של אולמו יתבטל ולא נוכל לרושם אותו עד לינואר, או שהרישום יימשך ולבארסה תהיה הזדמנות להציג את התנאים הדרושים להמשך הרישום (ערבויות או מה שזה לא יהיה) בפרק זמן מסויים.

אם הרישום מתבטל אוטומטית, אני מקווה שבהנהלה הכינו תוכנית ממש ממש טובה להצליח לרשום אותו לפני סוף החלון (חצות הלילה).

אין שום דיבור על זה, אז או שזה לא היום או שזה לא משפיע.

ההשאלה של פורט למאיורקה תקועה -

הקטור פורט הושאל לאלצ’ה לעונה, ללא סעיף רכישה -

סיכום חלון העברות קיץ 2025 -

הגיעו -

• ז’ואן גרסיה (אספניול) - 25 מיליון יורו.
  • רוני בארדג’י (קופנהאגן) - 2 מיליון יורו + משתנים. נרשם בינתיים בברצלונה אתלטיק.
  • מרכוס ראשפורד (מנצ’סטר יונייטד) - השאלה לעונה, עם אופציית רכישה בסיומה תמורת 30 מיליון יורו.

נמכרו/שוחררו -

• איניגו מרטינז - אל-נאסר
  • פאו ויקטור - בראגה
  • אלכס ואייה - קומו
  • פבלו טורה - מאיורקה
  • יאן וירג’ילי - מאיורקה
  • סרג’י דומינגז - דינמו זאגרב
  • אוריאול רומאו - שוחרר
  • קלמנט לנגלה - שוחרר ועבר לאתלטיקו

הושאלו -

• אנזו פאטי - מונאקו
  • הקטור פורט - אלצ’ה
  • אינייאקי פנייה - אלצ’ה
  • אנדרה אסטרלגה - גרנאדה

מארק ברנאל נרשם בקבוצה הראשונה!
מופיע באתר הרשמי של הליגה, בינתיים בלי מספר. מופיע גם בהעברות, מבארסה אתלטיק לבארסה.

לפי העיתונים, גם ברדוגו יירשם בסוף. לפורטה הפקיד ערבויות , וייקח כמה ימים לליגה לבדוק אותם.
הכל אמור להיות מוכן לקראת ולנסיה.

אז בעצם סיימנו חלון העברות שלם בקיץ בלי להביא שחקן הגנה אחד חדש ועזבו איניגו ופורט

בהצלחה לרגליים של קובארסי ובאלדה להחזיק מעמד עונה שלמה כי אחרת זה שוב אראוחו ומרטין בשלבי ההכרעה של העונה

בסוף נראה שזה קונדה ואריק שיעשן רוטציה על ימין
אראוחו כריסטיאנסן קובארסי ואריק שוב שיעשו רוטציה על הבלמים במידה וכולם גם כשירים אבל על מי אני עובד, כריס עשה את המשחק השנתי שלו הוא יפצע במשחק הבא לשנה.
באלדה ומרטין יעשו רוטציה על שמאל

כל אחד חדש אחר מהנוער זה בונוס לא צפוי ופליק לא ממהר לתת להם מלא צ’אנסים

יכול להיות שאני פותח פה דיון שמתאים יותר לדיון הסגל והצוות המקצועי, אבל זה בהחלט נכון. למעט אולי מרטין, בעונה שעברה פליק לא קידם אף אחד מהנוער/מילואים במצבים של יש ברירה.
נראה אם העונה זה ישתנה.

אנחנו קבוצה בבנייה, לכן האיבוד של איניגו כל-כך משמעותי. מבחינה מספרית אנחנו מכוסים מכל הכיוונים(היה רצון לשחרר בלם, וכנראה שפורט משוחרר בזכות ג’ופרה).

עכשיו זה על פליק לעבוד עם מה שיש, ויש. הרבה. גם אם זה לא מושלם.

פיני זהבי, הסוכן של לבנדובסקי, טוען שהוא קיבל הצעה מסעודיה בקיץ של שכר של 100 מיליון יורו לעונה פלוס משתנים.
זה מטורף, אבל לבנדובסקי סירב.