דיי נו, זה סכום הזוי מדי.
בהמשך לדיון בתרד היריבות, בבארסה מאניה מביאים את הדבר
הבא:
״כנראה שלאפורטה פעיל בצ’אט כי ב’ספורט’ מדווחים שאלברז הפך להיות היעד מספר 1 בקיץ הקרוב. הסיבות:
-
הגיל של לבה
-
החוזה של לבה
-
העובדה שאלברז אוהד בארסה מילדות
לקינוח, הם אומרים שהאופציה הבאה היא הלאנד.״
לדעתי מאוד מתאים לתרד הפנטזיות.
לא ברור מאיפה יתחילו לשלם.
כמו כן, אם לא יילך גם עם אלברז וגם עם האלנד, כנראה שילכו על אמפבה.
אין לי שום ספק שהאלאנד ירצה לעבור בקרוב.
סיטי קצת מתפרקת לאט ולפפ כנראה נמאס. כך זה עם מועדוני פלסטיק. להאלאנד מגיע לשחק במועדון אמיתי. רק לראות כמה דה ברוינה הוא אנדרייטד כי לא שיחק בגדולות.
תמיד חשבתי שהאלאנד בחיים לא יתאים לברסה ורק לריאל, אבל אחרי שראיתי אותו בעונה האחרונה, ועקבתי אחרי ההצלחה של לבה בברסה, זה דווקא יכול לעבוד.
אשמח אם נתחיל לפנטז עליו לברסה.
האלנד יש חוזה ל1000 שנה הקרוב בסיטי. לדעתי זה אפילו לא ברמה של פנטזיה.
כמה שאין סיכוי לאלברז כך פחות להאלנד
כן, כן, כן…
הבנתי מה אתה מנסה לעשות פה.
חולי לבארסה → האלנד לאתלטיקו → לבנדובסקי לסיטי
טל,
שכחת את אמפבה.
איפה הוא בתרשים?
וואו טל, אפילו אני חושב שאתה מגזים.
אריאל, לא רק אוהדי ברסה יכולים להתחיל קמפיין עולמי ![]()
חוזר לפריז, אחרי שהם לקחו בק-טו-בק רק כדי כשריאל יקחו בק-טו-בק-טו-בק, ואז הוא יחזור לריאל שוב.
למה או או?
בוא נביא את שניהם.
אשמח גם לקבל את דואה ונונו מפאריז.
בסדר גם את אמבפה אני מוכן לקחת.
ומה עם מסי?
הצעיר אבל. מסי בן 19
זה בסוף כתבה שהיא קליק בייט, כי די מבינים שאין באמת אופציה להביא את אלבארז בפחות מ-200 מיליון, אבל כן גרמה לי לחשוב איך יכול להיראות שוק ההעברות בקיץ הבא, והאמת היא שבהתחשב בגיל הצעיר של הסגל הזה לא מן הנמנע ששוב נראה רק שינויים מינוריים.
אם לאפורטה יכוון לאיזה כוכב התקפי אז אין הרבה כאלה בשוק מלכתחילה. היחיד שעולה לי שתהיה אפשרות לשחרר אותו בקיץ הבא זה רפאל לאאו.
לא עסקה בלתי אפשרית(דווקא צעד שהוא מאוד ירצה לעשות לדעתי), אבל תהיה תלוי בכמה גורמים שבראש ובראשונה איך ראשפורד יסיים את העונה. ההתחלה די מבטיחה ואם הוא ימשיך ככה, אז כבר יהיה עדיף שימשיך.
אם מוציאים את העניין הגלאקטי מהתמונה, ולוקחים בחשבון את סיום החוזים הצפוי של לבה וכריסטנסן, החוסרים הבודדים בסיום העונה יהיו בעמדות המגן הימני מחליף, בלם מחליף וחלוץ בלבד. שוב עם אותו ‘‘עומס’’ מדובר בקישור.
עם אופציות דלות בשוק ההתקפי, מצב כלכלי טעון שיפור וסגל טוב וצעיר, סביר מאוד שלאפורטה יצטרך לדחות את הרכש הגלאקטי בעוד קיץ.
ברור שזה קליקבייט.
בקיץ הבא הולכים על ניקו וויליאמס.
במועדון שלנו שום דבר לא יפתיע אותי.
את המשפט הזה אנחנו הולכים לשמוע כל קיץ קרוב
אתם כמו ילדים להורים עניים בבית ספר עשיר, שעדיין הכי מקובלים בשיכבה.
לדעתי אם תהיה אופציה להביא מישהו, יביאו.
גם הקיץ היו מוכנים לשים את הכסף על ניקו, וגם לפני כשאמרו פה שזה סיפורים לתקשורת בסוף שמו את הכסף על אולמו. אבל, ככל שעובר הזמן, אנחנו מייצרים פתרונות ממש טובים מתוך הסגל, ומנגד האופציות הכי מעניינות בשוק הולכות ונסגרות.
אגב, אני חושב שרוב האוהדים גם יהיו ממש בסדר עם זה. זה נטו קלף שקשור לקמפיין בחירות.
מקווה שיאריכו לכריסטיאנסן חוזה.
מבחינתי ראשפורד ב-30 זה דיל הרבה יותר טוב מלאאו ב-60 או 70.
הייתי משאיר את ראשפורד, ומנסה, באמצעות סקאוטינג טוב, להביא איזה חלוץ צעיר מבטיח בכסף שנשאר. אם זה אפשרי.
שוק החלוצים דל כרגע. אלברז זו פנטזיה לא מחוברת למציאות.
ראשפורד עוד צריך להוכיח שהוא שווה 30. משחק וחצי טובים זה לא מספיק.
אם ימשיך בכושר טוב, אני רוצה לראות אותו גם חלוץ. אולי אולי תהיה פה מציאה.
חלוץ יקר זה לא מציאותי.