פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

דקו נתן ראיון ארוך ל MD שקראתי באלכסון.
בין היתר, הוא אמר שבארסה לא רדפה אחרי ניקו, זה הסוכן שלו שרדף אחרי בארסה. דקו אמר שאף שחקן לא יכול להציב תנאים למועדון כמו בארסה, רמז עבה לדרישות גבוהות מאוד מצד הסוכן.
זה לא סתם ''מי שלא הגיע זה בגלל שאנחנו לא רצינו אותו" נוסח ריאל, כי דקו כן אמר שבארסה רצתה את לואיס דיאז.
לגבי ראשפורד, הוא אמר שסעיף הרכישה לא גבוה, ושאין קנסות אם לא נחתים אותו. בכל מקום פורסם שסעיף הרכישה הוא 30 מיליון.
דקו דיבר על כך שהוא רוצה לחדש לפרנקי, אבל לא דיבר על כריסטנסן. קצת מוזר לי, כי כריס מציג יכולת טובה עכשיו.

נראה לי שלא שיחקנו מספיק כדי לקבל החלטות שיכולנו לקבל כבר לפני חודש-חודשיים.
אם כריסטנסן ימשיך לשחק ולהיות טוב(וכשיר) יש סיכוי לא רע שיקבל הצעה. מצד שני יכול להיות שבבארסה ירצו ללכת לכיוון של רענון/שדרוג. אולי להביא בלם אחד שיש לו רגל שמאל.

30 מיליון על ראשפורד כזה, זה לא רע.
השאלה היא אם הוא מסוגל לשמור על יציבות.

ספורט מדווח שיש הסכמה מלאה על חידוש לפרנקי עד 2029. עורכי הדין צריכים לעבור על החוזה ואז זה ייחתם.
אני לא מכיר את העיתונאי שדיווח את זה, אבל פבריציו מצטט אותו , אז אולי הוא אמין.
אין פרטים על השכר.

אם הדיווח נכון, פרנקי ירוויח 25% פחות מהחוזה הנוכחי, ואכן יהיה באותה רמה כמו כמה וכמה שחקנים אחרים.
אני מקווה שזה לא יעצבן את פדרי, הוא אמור להרוויח הרבה יותר.

החידוש הזה פלוס סוף החוזה של לבה לא אמורים לאפשר לנו מרווח לא רע בפייר פליי בקיץ הקרוב?

הדרך לקיץ הבא עוד מאוד מאוד ארוכה.
לך תדע כמה הכנסות בארסה איבדה מהעיכובים של הקאמפ נואו, כמה היא תרוויח מליגת האלופות וכו’ וכו’.

מסיים חוזה בקיץ.

היה סגור בליברפול, החוזה חתום וסגרנו על 35 מיליון פאונד העברה, המנג’ר שלהם החליט בדקה האחרונה של יום העברות האחרון שהוא לא משחרר.
אחרי הפציעה של לאוני האיטלקי כנראה נלך עליו חזק שוב בינואר.

בזמן שהפורום היה מושבת בתקשורת דיווחו על התעניינות רצינית של בארסה ודקו בשחקן הכנף המקסיקני ג’ילברטו מורה בן ה-16.

מורה משחק בטיחואנה מהליגה הראשונה במקסיקו ומיוצג ע’’י רפאלה פימיינטה ,ה-’’יורשת’’ של מינו ראיולה.

ב-’ספורט’ ניתחו את השחקן וכתבו שמדובר באחד הכישרונות ההתקפיים המבוקשים כרגע בשוק.

דקו הבן …
חבל על הכסף
העמדה של הקשר ההתקפי עמוסה גם בקבוצה הבוגרת,באתלטיק,ונוער א שהם בגילו
צריך להביא בלם רציני קודם כל ואחר כך חלוץ
ואח״כ שחק כנף מוכח

זה לא אחד על חשבון השני…

פרנקי דה יונג מאריך את החוזה שלו ביום רביעי עד 2029

רשמית - פרנקי האריך חוזה עד 2029 -

מקורות מוסרים שפרנקי התבקש לנסות ולחתום שוב ושוב על החוזה, כי הוא לא לחץ מספיק על העט.

יש שחקנים שפשוט אי אפשר להיפטר מהם. כמו עצם בגרון.

אתלטיקו מדריד מוכנה למו"מ על מכירת חוליאן אלברז, בסכום של 150 מיליון אירו.

על פי דיווח בעיתון SPORT, אתלטיקו מדריד מוכנה לשקול מכירה של החלוץ הארגנטינאי לברצלונה, אך רק אם תונח על השולחן הצעה בגובה של 150 מיליון אירו.

@Aragones אממממ

חיפשתי את זה בכל מקום ולא מצאתי שום דבר. מאיפה הפליצו את זה?

בכל מקרה, אין לכם 150 מיליון אחי, וחולי לא ישבות כדי להוריד את המחיר.

אין דרך בטוחה יותר מבחינת ברצלונה להבטיח שחוליאן יהיה פלופ מוחלט, מאשר לשלם עליו בדיוק 150 מיליון.

(וכן, אני יודע שזה יותר ווישפול ת’ינקינג מאשר כל דבר אחר..)

רק שהוא בחיים לא יהיה פלופ.

להסכים למכור לברצלונה ב-150 ולא להסכים למכור לברצלונה זה אותו הדבר

המחיר הוא לליברפול, חייבים להשלים צמד עם איסאק, חלוץ נייד ויצירתי, כן אנחנו הפכנו לקבוצה הזאת שקונה הכל.